מחיר לטלוויזיית samasung qn90a
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
תעשה חיפוש קצר על יבואן רשמי של סמסונג
תעשה חיפוש קצר על יבואן רשמי של סמסונג
[/quote]
אני יודע שהאחריות שלהם לא משהו אבל אני רוצה את הדגם הזה של הטלוויזיה שלהם כי ממה שראיתי בביקורות היא ממש מעולה.
רציתי בהתחלה לקנות את הc1 אבל הבהירות שלה נמוכה מידי בחדר מואר לעומת qled בגלל ההגבלות שיש לאולד והחשש לצריבות ביטל לי את הרצון לקנות אותה למרות ששמעתי שהאחריות יבואן רשמי של חי מעולה.
[/quote]
אני יודע שהאחריות שלהם לא משהו אבל אני רוצה את הדגם הזה של הטלוויזיה שלהם כי ממה שראיתי בביקורות היא ממש מעולה.
רציתי בהתחלה לקנות את הc1 אבל הבהירות שלה נמוכה מידי בחדר מואר לעומת qled בגלל ההגבלות שיש לאולד והחשש לצריבות ביטל לי את הרצון לקנות אותה למרות ששמעתי שהאחריות יבואן רשמי של חי מעולה.
תודה, ראיתי שיש עוד אופצייה מסמסונג וזה הסוני x90j אתה יודע איך היא בהשואוות לסמסונג?28/03/2022 21:43Haimbin כתב: זה לא פורום דילים חח, חיפוש בגוגל והתמקחות זה יוביל למחיר הכי זול וגם אולי מזומן, אלא אם כן תחכה לנובמבר למבצעי בלאק פריידי.....
הסמסונג אמורה להיות טובה יותר אבל לא בהרבה(מבחינת וידיאו) מבחינת ממשק ואחריות עדיף סוני ואולי גם מבחינת צפייה בספורט.. מה שכן הסמסונג בוודאות תהיה בהירה יותר מהסוני ותתמוך יותר טוב בפונקציות מתקדמות של סוני 5 אקסבוקס (אלא אם כן סוני יוציאו עדכון נורמלי שמסדר את כל העניין הזה)