עזרה בבחירת מערכת ק"ב ומיקומה + תמונות.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
StonedJunglist פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם וערב טוב, אני כרגע בודק אפשרויות לבניית מערכת הקולנוע הביתי המצומצם יחסית בחדרי , כרגע לרשותי מגבר - Denon AVR 1907 ,
ביקרתי כבר בט.ר סטריאו והתרשמתי מאוד מן Klipsch RB-61 ומהדגם השני שהאזנתי לו -
Klipsch B-3.

Klipsch RB-61

תמונה

מידע : www.klipsch.com/products/details/rb-61.aspx
מחיר : 3-4 אלף ש"ח.
Klipsch B-3

תמונה

www.klipsch.com/products/details/b-3.aspx

מחיר - 2-3 אלף ש"ח.

ההבדלים בהם הצלחתי להבחין הם - 1. מחיר - אלף שקל הבדל. 2. עוצמה - ה RB61 הזדקק לפחות עזרה מן המגבר, היה אפשר לשים לב לכך (400W לRB61 ו320 וואט לבי3. 3 . עיצוב - אהבתי יותר את הRB61. להבדל בצליל לא כל כך הצלחתי להבחין, שניהם סיפקו את הסחורה במוסיקה הכבדה יותר (מטאל,אלקטרוני - טראנס וכו') הצלילים היו נקיים ומהנים.
אם מישהו התנסה ברמקולים ויעזור לי לבחור , אהבתי יותר את ה RB61 אך עדיין זהו אלף ש"ח.

התקציב שלי הוא בין 2-3 אלף ש"ח לרמקולים קדמיים , ועוד 1.5 - 2 אלף ש"ח לקניית רמקולים אחוריים הכי פשוטים שיש וסנטר סביר. באפשרותי להשיג מוצרים של
Pioneer , Klipsch , Tannoy במחירים טובים יותר כך שאם יהיה אפשר לתת המלצות למוצרים הנ"ל לסנטר ורמקוליים אחוריים ( לא אשלול מוצרים אחרים במחירים טובים )...
אני זקוק להמלצה לרמקול CENTER יעיל ורמקולים אחוריים, רמקולים קדמיים שהם בערך המהות כבר בערך בחרתי, כך שארצה המלצה קטנה לסנטר ורמקולים. כרגע לא אהיה עם סאב עקב חוסר תקציבי.
בקשה שנייה היא עזרה במיקום הרמקולים , מגבר , DVD בחדר. תמונות החדר :

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

אני לא יודע איפה אמקם את הסנטר, אולי במקום ה DVD וכל השאר, אך עדיין זהו לא יראה אסתטי ולא ישאר מקום, אשמח להמלצות.

אני מתכנן למקם את הרמקולים כך:
קדמיים

תמונה

תמונה

תנסו לדמיין את זה ב-3D , קצת קשה לעבוד עם הצייר, לשים מתלה שיחזיק את הרמקולים או למקם אותם למטה על השידה שנמצאת כך שהרמקול יהיה כמה סנטימרים מן הקיר,
רמקולים אחוריים אותו דבר רק בצד שני :

http://members.lycos.co.uk/glazeradar/a ... peaker.JPG

את המגבר והDVD ארצה למקם למטה , אקנה איזה שהוא STAND שיחזיק, כמו שניתן לראות המגבר ממוקם על השולחן ועליו הרמקול (שגיאה אך אני בקושי משתמש ברמקולים ומחכה לשדרוג כך שאוכל לסדר הכל - ה DVD ממוקם ליד ומעליו ראוטר,מגבר). :

http://members.lycos.co.uk/glazeradar/adarisfat/amp.JPG

http://members.lycos.co.uk/glazeradar/a ... t/amp2.JPG

לסכם את הבקשות - עזרה בבחירת ספיקרים מדפיים , המלצה לסנטר + רמקולים אחוריים, עזרה למיקום הסנטר , הרמקולים , DVD וכו'. .

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4974
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

ההמלצה הגורפת למיקום רמקולים היא טוויטר בגובה האזניים (במצב האזנה). המיקום שציינת הוא ממש[/b ]גבוה. את האחוריים ניתן לתלות קצת יותר גבוה, אבל אם יש לך את האופציה להטיה כלפי מטה, יותר סביר.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

מיקום המסך בפינה הוא מאוד בעייתי עבור מיקום רמקולים, כי אז הרמקולים הקידמיים לא ייצאן סימטרית יחסית אליו.
לרמקול אין "וואטים".
המספר שמצויין הוא רק כמה הם יכולים לסחוב מבלי להינזק.
הסיבה שרמקול אחד נשמע לך חזק יותר מהשני באותו ווליום, זה כי הוא היה נציל יותר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

StonedJunglist פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #4 

לנושא הנצילות אני מודע, קורא פה לאט לאט ומשכיל. מיקום המסך לא חשוב כרגע, הרמקולים לא צריכים לצאת סימטריים ביחס למסך, הם צריכים לצאת סימטריים ביחס לרמקולים האחוריים ולסנטר, עדיין לא חשבתי על מיקום נכון ויעיל לסנטר..לגבי הווליום את זה אני יודע, תודה לך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”