היי, לא בטוח שהפורום הספציפי זה המיועד. אני פותח את האשכול כי זכור לי שבעבר הרחוק דיברו על כך
אני רוצה להקים רשת של מצלמות אשר יתחברו למחשב שלי ויקליטו להארד דיסק שלו 24/7
זכור לי שבעבר המליצו על סוג מסוים של מצלמות מ AliExpress, אשמח להמלצה נוספת וגם להמלצה על תוכנה מתאימה (כיצד להקליט את השידור וכו')
ייעוץ בהתקנת מערכת IP CAMERA
יש פורום שנקרא "אבטחה ומיגון" שם אולי יוכלו לעזור לך יותר.. בכל מקרה המצלמות המומלצות לרוב הן של Hikvision,Dauha ועוד איזו חברה..
מבחינת תוכנה אישית ראיתי פה באתר פה כתבה על תוכנה שנקראת Xeoma ודווקא אהבתי, קצת כבדה אבל לפטופ פשוט בן 10 שנה מצליח להחזיק אותה עם הקלטה לפי תנועה, התראות ועוד אופציות מ2 מצלמות שונות (אחת שקיבלתי בחינם ואחת שהזמנתי באלי עם PTZ, שתיהן מצלמות סיניות) החסרון היחיד שלה שהיא לא חינמית ( אבל יש תקופת התנסות של איזה יום-יומיים)
מבחינת תוכנה אישית ראיתי פה באתר פה כתבה על תוכנה שנקראת Xeoma ודווקא אהבתי, קצת כבדה אבל לפטופ פשוט בן 10 שנה מצליח להחזיק אותה עם הקלטה לפי תנועה, התראות ועוד אופציות מ2 מצלמות שונות (אחת שקיבלתי בחינם ואחת שהזמנתי באלי עם PTZ, שתיהן מצלמות סיניות) החסרון היחיד שלה שהיא לא חינמית ( אבל יש תקופת התנסות של איזה יום-יומיים)