האם מסכי HAIER הם מוצרי מדבקה?
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 731
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.asp ... ZL47A18_AK
האם המסך הזה הוא איכותי ?
בהשוואה
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HC47LB2RF
שמתי לב שיש לשניהם מעבד תמונה של חברת Faroudja
אז מה בעצם ההבדלים ביניהם חוץ מהשם?[ והמחיר כמובן]
תודה מראש
האם המסך הזה הוא איכותי ?
בהשוואה
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HC47LB2RF
שמתי לב שיש לשניהם מעבד תמונה של חברת Faroudja
אז מה בעצם ההבדלים ביניהם חוץ מהשם?[ והמחיר כמובן]
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי shshmul ב 22/08/2007 14:18, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
כבר כמה ימים שיוצא לי לקרוא את התגובות העניניות שלך מה גם שמאוד החכמתי מכמה מהן . אני מציע שתכבד את המקום שאתה כותב בו ושואב מידע ממנו הפואנטה שלך נטחנה עד תום. אתה מתנהג בצורה מזלזלת כלפי השואל ואם אין לך משהו מועיל לכתוב עדיף שתחסוך "בפנינים" .זה קונצרן סיני ענק שהתחיל את דרכו ביצור מדבקות
מוצרים זולים וסבירים.
מפרסמים הרבה בכדי להחדיר למותג פרסום.
מהלך מבריק של ניופאן שמאוד משתדלים למכור רק מוצרים איכותיים...
נערך לאחרונה על ידי Analizer ב 21/08/2007 23:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
Analizer,
אני אמנם לא מנהל אבל אני מעיר את תשומת ליבך שצורת הכתיבה שלך אינה מקובלת בפורומים באתר וכדאי שתערוך את הודעתך כי תיכף יבקשו זאת המנהלים ממך.
נועם1,
אני מוכן להראות לך Case study על Haier ששם תוכל לקרוא כי החברה דווקא התחילה ביצור עצמי של מוצרים לבנים בסין ולא כחברת מדבקות.
אין לי מושג לגבי המסכים שהיא מייצרת היום.
אני אמנם לא מנהל אבל אני מעיר את תשומת ליבך שצורת הכתיבה שלך אינה מקובלת בפורומים באתר וכדאי שתערוך את הודעתך כי תיכף יבקשו זאת המנהלים ממך.
נועם1,
אני מוכן להראות לך Case study על Haier ששם תוכל לקרוא כי החברה דווקא התחילה ביצור עצמי של מוצרים לבנים בסין ולא כחברת מדבקות.
אין לי מושג לגבי המסכים שהיא מייצרת היום.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
המוצרים הלבנים אינם מוצרי מדבקה. הם אפילו באיכות שלא תבייש חלק גדול מהמותגים.
לגבי מסכים, אני לא מגיב.
Analizer
נא ערוך את הודעתך, תכתוב לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
(את הדברים האישיים אתה יכול לשלוח לנועם בפרטי ולא על דפי הפורום).
לגבי מסכים, אני לא מגיב.
Analizer
נא ערוך את הודעתך, תכתוב לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
(את הדברים האישיים אתה יכול לשלוח לנועם בפרטי ולא על דפי הפורום).
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אז ככה.
הייר זה לא וכן. כלומר הם לא מייצרים בעצמם את ה LCD שלהם. לגבי הפלזמות אני לא סגור.
הם כמו קנווד שמייצרת מפה ועד הודעה חדשה מוצרים. כמו סמסונג, וכו..
עד היום התרשמתי שהמוצרים שלהם(וגם המסכים) הם אחלה ונותנים תמורה מעולה למחיר.
כרגיל U GOT WAHT YOU PAY FOR כלומר אל תצפה להיי אנד בתחום המסכים , עדיין עדיף על כל מיני ITT וכו..
הגימורים שלהם יפים , לגבי האיכות פר זמן זה בעייתי כיוון שהם יחסית חדשים בארץ שנה שנתיים. ככה שלבדוק את זה קשה.
תנסה לערוץ גיגול עליהם.
הייר זה לא וכן. כלומר הם לא מייצרים בעצמם את ה LCD שלהם. לגבי הפלזמות אני לא סגור.
הם כמו קנווד שמייצרת מפה ועד הודעה חדשה מוצרים. כמו סמסונג, וכו..
עד היום התרשמתי שהמוצרים שלהם(וגם המסכים) הם אחלה ונותנים תמורה מעולה למחיר.
כרגיל U GOT WAHT YOU PAY FOR כלומר אל תצפה להיי אנד בתחום המסכים , עדיין עדיף על כל מיני ITT וכו..
הגימורים שלהם יפים , לגבי האיכות פר זמן זה בעייתי כיוון שהם יחסית חדשים בארץ שנה שנתיים. ככה שלבדוק את זה קשה.
תנסה לערוץ גיגול עליהם.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

ניסים אני מכבד את דעתך אבל אני לא רואה בתגובה שלי משהו חריג או לא ענייני .
יש גבול לליצנות ולזילזול המתנשא זה פשוט לא לעניין . לרגע אולי תפעיל את הדעת ותכנס לנעלי השואל לא לכל אחד יש את היכולת להרשות לעצמו להוציא סכום עצום על מסך וכשאדם שואל בתמימות ומבקש עזרה מן הראוי שתראה רצינות ומינימום כבוד הדדי ותעזור מפני שזוהי מטרת הפורום . מתנצל מראש זה פשוט מקומם אותי תגובות כאלו .
יש גבול לליצנות ולזילזול המתנשא זה פשוט לא לעניין . לרגע אולי תפעיל את הדעת ותכנס לנעלי השואל לא לכל אחד יש את היכולת להרשות לעצמו להוציא סכום עצום על מסך וכשאדם שואל בתמימות ומבקש עזרה מן הראוי שתראה רצינות ומינימום כבוד הדדי ותעזור מפני שזוהי מטרת הפורום . מתנצל מראש זה פשוט מקומם אותי תגובות כאלו .
AnalizerAnalizer כתב:ניסים אני מכבד את דעתך אבל אני לא רואה בתגובה שלי משהו חריג או לא ענייני .
יש גבול לליצנות ולזילזול המתנשא זה פשוט לא לעניין . לרגע אולי תפעיל את הדעת ותכנס לנעלי השואל לא לכל אחד יש את היכולת להרשות לעצמו להוציא סכום עצום על מסך וכשאדם שואל בתמימות ומבקש עזרה מן הראוי שתראה רצינות ומינימום כבוד הדדי ותעזור מפני שזוהי מטרת הפורום . מתנצל מראש זה פשוט מקומם אותי תגובות כאלו ....
אתה כתבת בצורה מאוד מאוד עדינה את מה שאני חושב על התופעה "נועם1"
ירון
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש לי קצת נסיון עם טלוויזית HAIER פלאזמה (אצל ההורים).
אני לא כל כך מבין בטלווזיות אבל אני יכול להגיד שהאיכות שרואים YES היא סבירה לחלוטין.
אבל יש בה כל מיני בעיות מעצבנות - והשלט זו הבעיה הכי גדולה שם.
אני יודע שזה נשמע זניח, אבל זה יכול לעצבן יותר מהכל.
קודם כל הוא לא מגיב ... צריך לשנות זוויות ללכת אחורה קדימה לסובב כדי להדליק את המכשיר.
המיקום של הכפתורים והאופן ששולטים על התפריט הוא מטופש.
השלט עצמו נראה עשוי זול, לא מתאים לטלוויזיה במחיר של 7000 שקל.
חשבתי שזה רק אצלנו וקיבלנו שלט פגום , אבל לא! הלכתי לחבר של ההורים שיש לו בדיוק אותו מכשיר וזה גם אותה בעיה.
איכות הרמקולים לדעתי עלובה ...
יש עוד כמה דברים , אבל השלט הכי מעצבן אותי.
אני לא כל כך מבין בטלווזיות אבל אני יכול להגיד שהאיכות שרואים YES היא סבירה לחלוטין.
אבל יש בה כל מיני בעיות מעצבנות - והשלט זו הבעיה הכי גדולה שם.
אני יודע שזה נשמע זניח, אבל זה יכול לעצבן יותר מהכל.
קודם כל הוא לא מגיב ... צריך לשנות זוויות ללכת אחורה קדימה לסובב כדי להדליק את המכשיר.
המיקום של הכפתורים והאופן ששולטים על התפריט הוא מטופש.
השלט עצמו נראה עשוי זול, לא מתאים לטלוויזיה במחיר של 7000 שקל.
חשבתי שזה רק אצלנו וקיבלנו שלט פגום , אבל לא! הלכתי לחבר של ההורים שיש לו בדיוק אותו מכשיר וזה גם אותה בעיה.
איכות הרמקולים לדעתי עלובה ...
יש עוד כמה דברים , אבל השלט הכי מעצבן אותי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

מצטער שגרמתי לעימותים מילוליים ביניכם
אך למישהו יש חוות דעת או נסיון לגבי המסך הספיציפי שרשמתי לעיל? [47אינטש של HAIER ]
אני מדבר על LCD בלבד
ותתיחסו להשוואה למסך של LG שציינתי בשאלה[לשניהם אותו מעבד תמונה]
תודה מראש לעוזרים
אך למישהו יש חוות דעת או נסיון לגבי המסך הספיציפי שרשמתי לעיל? [47אינטש של HAIER ]
אני מדבר על LCD בלבד
ותתיחסו להשוואה למסך של LG שציינתי בשאלה[לשניהם אותו מעבד תמונה]
תודה מראש לעוזרים
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

אני חושב שהבחירה היא קשה בין השניים מפני שלשני המסכים יש פחות או יותר את אותן תכונות (ברמת הפרמטרים החשובים) . לדעתי כדאי ורצויי לצפות ולהתרשם משני המסכים בצורה מסודרת כלומר לבחון כל מסך בהתאם לצרכים שלך לקחת את הזמן ואפילו לרשום נקודות חזקות או חלשות בכל אחד מהמסכים בכדי לראות למי בסופו של דבר יש את היתרון המשמעותי עבורך . ברזולוציות תמיכה ב HD למסך של LG קיים נתון כתוב שאומר שהמסך תומך גם ב 1080P מה שלא מצויין לגבי האייר . אני בטוח שתוכל למצוא את שניהם ולעשות את ההשוואה וכמו שאמרתי חשוב לקחת את הזמן לנטרל ממך כל מוכרן מעיק שינסה למכור לך "הרים וגבעות" על כמה שהמסך מדהים , ולבחון כל מסך בכמה מצבים כלומר התמודדות עם שידור כבלים\יס , התמודדות מול שידור DVD סטנדרטי + שידור ב HD , התמודדות עם תמונה ממחשב אם זו נקודה חשובה לך , איכות השמע בכל מסך ופשוט לרשום לך את הדברים . זה מה שאני באופן אישי הייתי עושה ורק לאחר מכן מגיע להחלטה . נתונים יבשים זו נקודת פתיחה טובה השאלה מה קורה בפועל .
בהצלחה
בהצלחה
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

רב תודותAnalizer כתב:אני חושב שהבחירה היא קשה בין השניים מפני שלשני המסכים יש פחות או יותר את אותן תכונות (ברמת הפרמטרים החשובים) . לדעתי כדאי ורצויי לצפות ולהתרשם משני המסכים בצורה מסודרת כלומר לבחון כל מסך בהתאם לצרכים שלך לקחת את הזמן ואפילו לרשום נקודות חזקות או חלשות בכל אחד מהמסכים בכדי לראות למי בסופו של דבר יש את היתרון המשמעותי עבורך . ברזולוציות תמיכה ב HD למסך של LG קיים נתון כתוב שאומר שהמסך תומך גם ב 1080P מה שלא מצויין לגבי האייר דווקא רשום שכן,אם זה משנה במשהו[ראה בקישור שנתתי ]. אני בטוח שתוכל למצוא את שניהם ולעשות את ההשוואה וכמו שאמרתי חשוב לקחת את הזמן לנטרל ממך כל מוכרן מעיק שינסה למכור לך "הרים וגבעות" על כמה שהמסך מדהים , ולבחון כל מסך בכמה מצבים כלומר התמודדות עם שידור כבלים\יס , התמודדות מול שידור DVD סטנדרטי + שידור ב HD , התמודדות עם תמונה ממחשב אם זו נקודה חשובה לך , איכות השמע בכל מסך ופשוט לרשום לך את הדברים . זה מה שאני באופן אישי הייתי עושה ורק לאחר מכן מגיע להחלטה . נתונים יבשים זו נקודת פתיחה טובה השאלה מה קורה בפועל .
בהצלחה...
מודה לך מקרב לב על עצתך והדרכתך ,היית לי לעזר רב.
נערך לאחרונה על ידי shshmul ב 22/08/2007 19:51, נערך פעם 1 בסך הכל.