מהירות שונה בבז"ב פייבר כשהראוטר שלהם מוגדר כברידג'
כשאני מחובר לראוטר פייבר+ שלהם והוא מוגדר כראוטר אני מקבל בבדיקת מהירות תוצאות הקרובות ל1000
אבל שאני הופך את הפייבר+ לברידג' ומחבר אותו לראוטר הפרטי שלי אני מקבל בבדיקת מהירות פחות מ 400
יש למישהו הסבר ופתרון?
תודה
אבל שאני הופך את הפייבר+ לברידג' ומחבר אותו לראוטר הפרטי שלי אני מקבל בבדיקת מהירות פחות מ 400
יש למישהו הסבר ופתרון?
תודה
נערך לאחרונה על ידי gk11 ב 15/03/2022 17:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
Re: מהירות שונה בבז"ב פייבר כשהראוטר שלהם מוגדר כמגשר
מה ז"א מגשר? כברידג'? מה קורה כשאתה משתמש בראוטר שלה כרגיל ורק מוציא כבל רשת לראוטר הביתי שלך וממנו מנהל את הבית?
Re: מהירות שונה בבז"ב פייבר כשהראוטר שלהם מוגדר כמגשר
כן כברידג'.
הראטור שלהם ברגיל הוא מקצה כתובות לעצמו ולמכשירים המחוברים אליו.
זה יוצר התנגשות וחוסר יכולת לגלוש.
הראטור שלהם ברגיל הוא מקצה כתובות לעצמו ולמכשירים המחוברים אליו.
זה יוצר התנגשות וחוסר יכולת לגלוש.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
הראוטר שלך פשוט חלש מידי, הרי כאשר אתה מחובר לברידג' הראוטר שלך מבצע את חיוג הPPPOE וזה ידוע שהפרוטוקול הזה צרך הרבה משאבים ורק ראוטרים חזקים מצליחים להגיע ל 1,000 מגה עם החייגן הזה
כן הוא חלש, זה לא שהוא לא מעביר מהירות, בPPPOE הוא מקרטע, בהוט לא היה לך PPPOE....
לדבריך הראוטר של בזק הוא חזק?15/03/2022 21:40ValorHeart כתב: הראוטר שלך פשוט חלש מידי, הרי כאשר אתה מחובר לברידג' הראוטר שלך מבצע את חיוג הPPPOE וזה ידוע שהפרוטוקול הזה צרך הרבה משאבים ורק ראוטרים חזקים מצליחים להגיע ל 1,000 מגה עם החייגן הזה...
אז למה אנשים טורחים להחליף אותו אם הוא חזק?
תשדרג לMerlin....
בספק שקשור איכשהו להגדרות של החייגן, אבל שלח צילום מסך.
שטויות, אין לי מילה אחרת.17/03/2022 16:35mescaline כתב: כן הוא חלש, זה לא שהוא לא מעביר מהירות, בPPPOE הוא מקרטע, בהוט לא היה לך PPPOE....
יושב אצלי הראוטר הזה, נותן 930/100, עובד יציב שבועות-חודשים, המועמד הקרוב להחליף אותו - ציוד ברמת שרת מבוסס OpenBSD.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
ספציפית בחיבור מסוג PPPOE הראוטר של בזק מבצע את העיבוד דרך החומרה והרבה פעמים ראוטרים אחרים דרך התוכנה, היצרנים לרוב לא משקיעים כבר הרבה בתמיכה בחיבור PPPOE מהיר כי אולי רוב הלקוחות שלהם לא מתחברים ככה ולכן זה מוזר, אבל ראוטר "זול" כמו של בזק ואחרים פשוט יודע לבצע את המשימה הזאת יותר טוב מראוטרים יקרים בהרבה.17/03/2022 16:35mescaline כתב: כן הוא חלש, זה לא שהוא לא מעביר מהירות, בPPPOE הוא מקרטע, בהוט לא היה לך PPPOE.
לדבריך הראוטר של בזק הוא חזק?
אז למה אנשים טורחים להחליף אותו אם הוא חזק?...
יש לי ראוטר של Uniquti שעלה לי 1500 שקלים וגם הוא די גרוע בPPPOE
ניסיתי את זה ועדיין המהירות נשארה אותו דבר.15/03/2022 18:57integral כתב: אין שום בעיה שהראוטר שלהם יתן כתובת אחת לראוטר שלך וכל השאר יהיה מחובר לראוטר שלך. מה שחשוב שלא יהיו על אותו סאבנט....
ליתר ביטחון גם שמתי cat7 בין האסוס לראוטר בז"ב ללא הועיל.