מקרן לחדר
שלום,
אני רוצה לקנות מקרן לחדר שלי.
את המקרן עצמו אני רוצה לשים על מדף מעל ה-LCD כי כל החיבורים שם בעיקר,
ושהוא יקרין למסך שאני יוריד בצד השני של החדר (יש תמונות).
לגבי תקציב, אין לי עכשיו משהו כמו 10000 שקל בשביל זה, בעיקרון אני רוצה משהו בסביבות ה-6000 ופחות, האם זה תקציב שאפשר לקנות משהו, או להמשיך לחסוך?
אלה הפרטים של החדר, כמו שתראו בתמונות אם אני ארצה מסך אני אצטרך להוריד אותו קצת לפני המזגן ככה שזה מוריד איזה 20ס"מ ממרחק ההקרנה, מרחק הצפייה שלי יהיה משהו כמו 3 מטר.
גובה החדר: 2.70
רוחב החדר: 2.75
אורך החדר: 4.00
אני לא יודע מה גודל המסך צריך להיות באינצ'ים ואת כל הפרטים האלה.
אבל אני מקווה שנתתי לכם מספיק פרטים בשביל שתעזרו לי להבין את זה..
ושוב, האם התקציב הזה יכול להספיק ולתת תמורה איכותית.
האם אפשר כמה אופציות ולא רק את המקסימום, נגיד משהו גם ב-5000.
תודה רבה מראש,
אדם
אגב, יש לי אפשרות להביא עם אנשים מארה"ב ומאירופה, סין, יפן - לא משנה לי איפה.. השאלה היא אם זה כרוך במס והאם זה משתלם, כי אני לא חושב שאפשר לשים את זה בתיק חח ואם כן, במילא יראו את זה.
אני כבר יוסיף את התמונה של הצד השני של החדר.
http://farm2.static.flickr.com/1248/102 ... 7987_b.jpg
אני רוצה לקנות מקרן לחדר שלי.
את המקרן עצמו אני רוצה לשים על מדף מעל ה-LCD כי כל החיבורים שם בעיקר,
ושהוא יקרין למסך שאני יוריד בצד השני של החדר (יש תמונות).
לגבי תקציב, אין לי עכשיו משהו כמו 10000 שקל בשביל זה, בעיקרון אני רוצה משהו בסביבות ה-6000 ופחות, האם זה תקציב שאפשר לקנות משהו, או להמשיך לחסוך?
אלה הפרטים של החדר, כמו שתראו בתמונות אם אני ארצה מסך אני אצטרך להוריד אותו קצת לפני המזגן ככה שזה מוריד איזה 20ס"מ ממרחק ההקרנה, מרחק הצפייה שלי יהיה משהו כמו 3 מטר.
גובה החדר: 2.70
רוחב החדר: 2.75
אורך החדר: 4.00
אני לא יודע מה גודל המסך צריך להיות באינצ'ים ואת כל הפרטים האלה.
אבל אני מקווה שנתתי לכם מספיק פרטים בשביל שתעזרו לי להבין את זה..
ושוב, האם התקציב הזה יכול להספיק ולתת תמורה איכותית.
האם אפשר כמה אופציות ולא רק את המקסימום, נגיד משהו גם ב-5000.
תודה רבה מראש,
אדם
אגב, יש לי אפשרות להביא עם אנשים מארה"ב ומאירופה, סין, יפן - לא משנה לי איפה.. השאלה היא אם זה כרוך במס והאם זה משתלם, כי אני לא חושב שאפשר לשים את זה בתיק חח ואם כן, במילא יראו את זה.
אני כבר יוסיף את התמונה של הצד השני של החדר.
http://farm2.static.flickr.com/1248/102 ... 7987_b.jpg
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אם אתה מוכן לייבא את המקרן מיפן, תוך נשיאתו בתיק (וכך לא לשלם מיסים), אז אתה יכול לקנות את ה Mitsubishi HC3100 במחיר של 6000 ש"ח. עד כמה שידוע לי, לא קיים בארץ מקרן במחיר הנמוך מ 25 אלף ש"ח, שנותן איכות תמונה טובה יותר. אני מאמין שכדי להגיד בפירוש שעלית ממנו מדרגה, צריך לקנות את ה JVC RS1 במחיר של 5000 דולר בארה"ב (למרות שאנשים שראו את שניהם, אמרו שלא מדובר בהבדל של יום ולילה).
בקיצור מדובר בעיסקה מעולה, שלמזלך נופלת בדיוק במסגרת התקציב שלך.
עם זאת, קח בחשבון שמדובר במקרן DLP, ואתה צריך לראות סרט עם מקרן כזה, בכדי לראות שאינך "אלרגי" לטכנולוגיה.
בקיצור מדובר בעיסקה מעולה, שלמזלך נופלת בדיוק במסגרת התקציב שלך.
עם זאת, קח בחשבון שמדובר במקרן DLP, ואתה צריך לראות סרט עם מקרן כזה, בכדי לראות שאינך "אלרגי" לטכנולוגיה.
אני לא חושב שעבור הפרש של 1900/2000 ש"ח (מסים) שווה להסתכן מעבר לשיפוט האם זה בסדר או לא. ובמכס כן תופסים אנשים שמנסים להבריח דברים כאלה. אולי כדאי לעשות קצת יותר מאמץ ואולי לחכות קצת כדי לאסוף את כסף. או לבקש הלוואה מאבא...
יש גם אופציה למקרן DLP אחר של מיצובישי במחיר 6,900 ש"ח לחברי האתר ולקבל סטרימר HD כצ'ופר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1026
יש גם אופציה למקרן DLP אחר של מיצובישי במחיר 6,900 ש"ח לחברי האתר ולקבל סטרימר HD כצ'ופר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1026
נערך לאחרונה על ידי lito ב 21/08/2007 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
נועם,
תמיד יש יקר יותר ואיכותי יותר, אבל לדעתי זה ממש לא כמו שאמרת.
אני בטוח שיש מקרנים מספקים ואיכותיים מספיק בשביל מחיר שהוא פחות מ-25000 ש"ח.
אולי זה רק אני, אבל זה גדול עליי בתור ילד לקנות מקרן ב-25000 ש"ח.
ואני גם דיי בטוח שמקרן זול יותר יספק אותי לצרכים שלי, זה בסך הכל עוד משהו לחדר שלי, יש לי כבר מסך מחשב מעולה ו-LCD שאני דיי אוהב, המקרן זה בשביל פעם בלראות סרט או לשחק או משהו כזה, זה לא יהיה הדבר המרכזי סתם חשבתי שזה יהיה מגניב לשים את זה בחדר.
בקיצור, יותר מידיי בשבילי.
lito, לדעתך זה המקרן הכי זול שבאמת שווה לקנות?
אם כן, אני חושב שאוותר על הרעיון בנתיים.. יותר מידיי בשבילי.
תודה לכם על התגובות..
אני בטוח שיש מקרנים מספקים ואיכותיים מספיק בשביל מחיר שהוא פחות מ-25000 ש"ח.
אולי זה רק אני, אבל זה גדול עליי בתור ילד לקנות מקרן ב-25000 ש"ח.
ואני גם דיי בטוח שמקרן זול יותר יספק אותי לצרכים שלי, זה בסך הכל עוד משהו לחדר שלי, יש לי כבר מסך מחשב מעולה ו-LCD שאני דיי אוהב, המקרן זה בשביל פעם בלראות סרט או לשחק או משהו כזה, זה לא יהיה הדבר המרכזי סתם חשבתי שזה יהיה מגניב לשים את זה בחדר.
בקיצור, יותר מידיי בשבילי.
lito, לדעתך זה המקרן הכי זול שבאמת שווה לקנות?
אם כן, אני חושב שאוותר על הרעיון בנתיים.. יותר מידיי בשבילי.
תודה לכם על התגובות..
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני לא חושב שדברי הובנו כהלכה. לא טענתי שאין מקרנים מספיק איכותיים בארץ בפחות מ 25 אלף ש"ח, כמו שנאמר, ה Mitsubishi HD1000 עולה בארץ 6900 ש"ח, והוא מקרן לא רע בכלל. מה שטענתי הוא שע"מ לעבור את האיכות של ה HC3100, שניתן להשיגו ביפן תמורת 6000 ש"ח, יש צורך להוציא יותר מאשר 25 אלף ש"ח בארץ. את ה HC3100 ניתן להשיג בארץ באזור ה 12 אלף ש"ח.נועם,
אני בטוח שיש מקרנים מספקים ואיכותיים מספיק בשביל מחיר שהוא פחות מ-25000 ש"ח....
אוקי, תודה על ההבהרה.
עוד שאלה, האם אוכל למצוא משהו איכות באתרי היד שניה או שלא כדאי להסתכל על העניין?
אולי איזה משהו ב-5000 ככה ולהשקיע במנורה חדשה, או לא יודע מה. כדאי לבדוק או שלא?
ושוב, לדעתכם המקרן המפורסם במבצע באתר הוא באמת הזול ביותר שבאמת שווה את הכסף ונותן איכות מספקת או שניתן להוריד את המחיר עוד?
שוב תודה רבה לכולם..
עוד שאלה, האם אוכל למצוא משהו איכות באתרי היד שניה או שלא כדאי להסתכל על העניין?
אולי איזה משהו ב-5000 ככה ולהשקיע במנורה חדשה, או לא יודע מה. כדאי לבדוק או שלא?
ושוב, לדעתכם המקרן המפורסם במבצע באתר הוא באמת הזול ביותר שבאמת שווה את הכסף ונותן איכות מספקת או שניתן להוריד את המחיר עוד?
שוב תודה רבה לכולם..
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לדעתי לא כדאי לך להתפשר על משהו בפחות כסף מאשר ה HD1000 שבמבצע. במושגים של הארץ זו עסקה מצוינת.ושוב, לדעתכם המקרן המפורסם במבצע באתר הוא באמת הזול ביותר שבאמת שווה את הכסף ונותן איכות מספקת או שניתן להוריד את המחיר עוד?...
אוקי, תודה רבה לכם על העזרה...noam23 כתב:לדעתי לא כדאי לך להתפשר על משהו בפחות כסף מאשר ה HD1000 שבמבצע. במושגים של הארץ זו עסקה מצוינת.ושוב, לדעתכם המקרן המפורסם במבצע באתר הוא באמת הזול ביותר שבאמת שווה את הכסף ונותן איכות מספקת או שניתן להוריד את המחיר עוד?......
אני אצטרך לחסוך עוד קצת בשביל זה..
yarino כתב:מהו למעשה ההבדל בין ה HC3100 ל HC1100, האם ההבדל גדול?...
http://www.cine4home.com/reviews/projec ... Review.htm