תאורה לא אחידה בטלוויזית qled חדשה
לכל טלויזיית LED יהיה סוג של "עננות", אצל חלק זה יותר מורגש(נגיד סמסונג, תחפש ברשת או פוסטים פה בפורום, אמ;לק יותר גרוע משלך ) ואצל חלק פחות (סוני) ולדעתי מבחן סינטטי כזה לא אומר הרבה אם אתה לא מרגיש את זה בצפייה.
בסופו של יום TCL בארץ זה התמורה הכי טובה למחיר, כלומר לא הכי הכי איכותי אלא תמורה מצויינת ביחס למה שאתה משלם. במחיר של 3000 שקל (ואפילו יש מבצעים ב2700) לדעתי אין תחרות מול היצרניות הגדולות שנמכרות בארץ.
אם באמת מרגיש לך חריג תנסה להפעיל אחריות קורה שיחידות באות אם חוסר אחידות מאד גבוה.
בסופו של יום TCL בארץ זה התמורה הכי טובה למחיר, כלומר לא הכי הכי איכותי אלא תמורה מצויינת ביחס למה שאתה משלם. במחיר של 3000 שקל (ואפילו יש מבצעים ב2700) לדעתי אין תחרות מול היצרניות הגדולות שנמכרות בארץ.
אם באמת מרגיש לך חריג תנסה להפעיל אחריות קורה שיחידות באות אם חוסר אחידות מאד גבוה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אנשים חייבים להבין שיש סיבה למחיר.
אני לא פוסק אם זה תקין או לא, אבל הציפייה לקבל משהו איכותי בקשת המחירים הנמוכה היא לא ריאלי.
יש לי בחדר שינה TCL בגודל 32 אינטש שקניתי בזול... ככה היא נראית, חלבית ומעוננת.
אני לא פוסק אם זה תקין או לא, אבל הציפייה לקבל משהו איכותי בקשת המחירים הנמוכה היא לא ריאלי.
יש לי בחדר שינה TCL בגודל 32 אינטש שקניתי בזול... ככה היא נראית, חלבית ומעוננת.
-
razkoc
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: רז כוכבי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היא החליפה טלוויזית 4k led lg מלפני 5 שנים.
שם זה לא היה ככה ולכן אני שואל.
כל הביקורות שקראתי על tcl (הדגם הספיציפי) דיברו על איכות תמונה מעולה וסאונד בינוני. העננות הזאת מרגישה לי חריגה בהשוואה לlg הישנה שלי.
שם זה לא היה ככה ולכן אני שואל.
כל הביקורות שקראתי על tcl (הדגם הספיציפי) דיברו על איכות תמונה מעולה וסאונד בינוני. העננות הזאת מרגישה לי חריגה בהשוואה לlg הישנה שלי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
זה נקרא DSE או Dirty Screen Effect, וזה יכול להשתנות מפאנל לפאנל.
גם מסכים של סמסונג סובלים מזה לא מעט (לפחות ממה שיצא לי לקרוא כאן בפורום).
על סוני ראיתי פחות תלונות.
בנוגע להאם זה תקין או לא, אז כנראה ש"כן", אבל אפשר לנסות לממש אחריות בטענה שאתה לא מחשיב תופעה כזו ל"תקין".
גם מסכים של סמסונג סובלים מזה לא מעט (לפחות ממה שיצא לי לקרוא כאן בפורום).
על סוני ראיתי פחות תלונות.
בנוגע להאם זה תקין או לא, אז כנראה ש"כן", אבל אפשר לנסות לממש אחריות בטענה שאתה לא מחשיב תופעה כזו ל"תקין".