עזרה . פריסת נקודות תקשורת
שלום
ותודה מראש למי שיכול לעזור
1. האם בתעלה שבה רץ תשתית הטלפון לחדר אפשר בנוסף להוסיף כבל רשת?
2. האם בתעלה בה רת הכבל הלבן של יס והוט אפשר בנוסף להשחיל כבל רשת?
3. בהנחה שיש לי בסופו של דבר בין בתעלה קיימת או בתעלה חדשה. כבל רשת שמגיע מהנתב לחדר בבית .
אני יורד לרזולוציית החדר ושואל..
נניח זה חדר של ילד שיש לו קונסולה. מחשב . טלוויזיה חכמה ואני רוצה ששלושתם יחוברו קווי לאינטרנט.
האם אותו כבל רשת שמגיע לחדר ניתן לפצל אותו לשלושת המכשירים? או שבעצם אני צריך לחדר כזה לסלול 3 כבלי רשת נפרדים כל אחד למיקום הראוטר.
שואל את כל השאלות כי אני לפני שיפוץ הרחבה ורוצה לטפל בזה בצורה יעילה
תודה
ותודה מראש למי שיכול לעזור
1. האם בתעלה שבה רץ תשתית הטלפון לחדר אפשר בנוסף להוסיף כבל רשת?
2. האם בתעלה בה רת הכבל הלבן של יס והוט אפשר בנוסף להשחיל כבל רשת?
3. בהנחה שיש לי בסופו של דבר בין בתעלה קיימת או בתעלה חדשה. כבל רשת שמגיע מהנתב לחדר בבית .
אני יורד לרזולוציית החדר ושואל..
נניח זה חדר של ילד שיש לו קונסולה. מחשב . טלוויזיה חכמה ואני רוצה ששלושתם יחוברו קווי לאינטרנט.
האם אותו כבל רשת שמגיע לחדר ניתן לפצל אותו לשלושת המכשירים? או שבעצם אני צריך לחדר כזה לסלול 3 כבלי רשת נפרדים כל אחד למיקום הראוטר.
שואל את כל השאלות כי אני לפני שיפוץ הרחבה ורוצה לטפל בזה בצורה יעילה
תודה
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 746
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
1. אין בעיה
2. אין בעיה
3. אם מגיע כבל תקשורת לחדר ואתה צריך יותר מחיבור אחד אז מתג (סוויטש) יפתור את הבעיה. שים לב שאת הרוכש מתג במהירות גיגה (10/100/1000).
אם אתה צריך לחבר 3 מכשירים אז תרכוש מתג עם 5 שקעים. לאחד (לא חשוב איזה מהם) אתה מחבר את הכבל מהשקע בקיר (זה שמגיע מהנתב) וכך נשארים לך עוד 4 שקעים לחיבור מכשירים נוספים.
2. אין בעיה
3. אם מגיע כבל תקשורת לחדר ואתה צריך יותר מחיבור אחד אז מתג (סוויטש) יפתור את הבעיה. שים לב שאת הרוכש מתג במהירות גיגה (10/100/1000).
אם אתה צריך לחבר 3 מכשירים אז תרכוש מתג עם 5 שקעים. לאחד (לא חשוב איזה מהם) אתה מחבר את הכבל מהשקע בקיר (זה שמגיע מהנתב) וכך נשארים לך עוד 4 שקעים לחיבור מכשירים נוספים.
תודה רבה
בעצם אתה אומר. אני יכול בתשתית של הטלפון או של יס להעביר כבל תקשורת לחדר.
אבל 3 קווים בתעלה כזו זה כבר בלתי אפשרי?
בחדר עצמו הסוויץ זה דבר שדורש חשמל כמובן נכון.?
בעצם העדפה שלי בחדר כזה שיגיעו 3 כבלים . כבל רשת לכל מכשיר. במקום להתעסק עם סוויץ שממנו במילא אצטרך לסלול תעלה לכל מקום.
תודה
בעצם אתה אומר. אני יכול בתשתית של הטלפון או של יס להעביר כבל תקשורת לחדר.
בעצם העדפה שלי בחדר כזה שיגיעו 3 כבלים . כבל רשת לכל מכשיר. במקום להתעסק עם סוויץ שממנו במילא אצטרך לסלול תעלה לכל מקום.
תודה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
כל עוד יש מקום בתעלה, אתה יכול להעביר כמה כבלים שתרצה.09/03/2022 21:18tzachis כתב: בעצם אתה אומר. אני יכול בתשתית של הטלפון או של יס להעביר כבל תקשורת לחדר.
תודה...
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 746
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מתג, לרוב, מצריך שקע חשמל בקרבתו.
לגבי המחבר בקצה הכבל. אם יש מקום בצינור דרכו אתה מעביר את הכבל אז אפשר להעביר כבל עם מחבר בקצה. אם אין מקום תצטרך להעביר כבל ללא המחבר ולהרכיב מחבר בקצה. אפשר לעשות את זה לבד, אם אתה לומד איך (יש הרבה סרטוני הדרכה ברשת) או להביא מתקין שיעשה את זה עבורך.
לגבי המחבר בקצה הכבל. אם יש מקום בצינור דרכו אתה מעביר את הכבל אז אפשר להעביר כבל עם מחבר בקצה. אם אין מקום תצטרך להעביר כבל ללא המחבר ולהרכיב מחבר בקצה. אפשר לעשות את זה לבד, אם אתה לומד איך (יש הרבה סרטוני הדרכה ברשת) או להביא מתקין שיעשה את זה עבורך.