עזרה לפני קניית טלויזיה חדשה
שלום לכולם.
אני זקוק לעצת המומחים כאן. אני רוצה לקנות טלויזיה 32 אינטש חדשה, יש לי 3 מועמדים:
32LM630B LG
טושיבה 32L5995EE
Samsung UE32T5300
כמה שאלות:
1. אני מתכנן לראות סרטים בעזרת חיבור דיסק און קי לטלויזיה עם כתוביות בקובץ srt. האם בכל אחד מהדגמים האלה יש אפשרות שליטה על גודל הכתוביות?
היתה לי טלויזיה LG ישנה (החזיקה מעמד כמעט 10 שנים עד שהתקלקלה השבוע) שהיתה לה הפונקציה הזו, אז אני מניח שגם ל-LG
החדשה תהיה, אבל מה לגבי הטושיבה והסמסונג?
2. ראיתי שלטושיבה יש החלקת תמונה בתדר גבוה (400 Hz AMR במקום אחר ראיתי שזה 100Hz). האם זה באמת משפר את התמונה?
או בקיצור, באיזה מסך התמונה תראה הכי טוב?
3. לגבי הסמסונג, ראיתי כמה ביקורות שאמרו שלרמקולים יש צליל מתכתי. מישהו יודע אם זה נכון?
4. לגבי ה-LG ראיתי שיש לה רק שנה אחריות. לטושיבה ראיתי שנה אחריות מלאה + שנתיים אחריות מוגבלת.
לסמסונג יש שנה אחריות ובתשלום 200 ש"ח עוד שנתיים נוספות. מה עדיף, איזה טלויזיה הכי אמינה משלושת אלה?
5. ובהמשך לשאלה הקודמת, זה נכון שטושיבה הפכו להיות מוצר מדבקה?
תודה מראש.
אני זקוק לעצת המומחים כאן. אני רוצה לקנות טלויזיה 32 אינטש חדשה, יש לי 3 מועמדים:
32LM630B LG
טושיבה 32L5995EE
Samsung UE32T5300
כמה שאלות:
1. אני מתכנן לראות סרטים בעזרת חיבור דיסק און קי לטלויזיה עם כתוביות בקובץ srt. האם בכל אחד מהדגמים האלה יש אפשרות שליטה על גודל הכתוביות?
היתה לי טלויזיה LG ישנה (החזיקה מעמד כמעט 10 שנים עד שהתקלקלה השבוע) שהיתה לה הפונקציה הזו, אז אני מניח שגם ל-LG
החדשה תהיה, אבל מה לגבי הטושיבה והסמסונג?
2. ראיתי שלטושיבה יש החלקת תמונה בתדר גבוה (400 Hz AMR במקום אחר ראיתי שזה 100Hz). האם זה באמת משפר את התמונה?
או בקיצור, באיזה מסך התמונה תראה הכי טוב?
3. לגבי הסמסונג, ראיתי כמה ביקורות שאמרו שלרמקולים יש צליל מתכתי. מישהו יודע אם זה נכון?
4. לגבי ה-LG ראיתי שיש לה רק שנה אחריות. לטושיבה ראיתי שנה אחריות מלאה + שנתיים אחריות מוגבלת.
לסמסונג יש שנה אחריות ובתשלום 200 ש"ח עוד שנתיים נוספות. מה עדיף, איזה טלויזיה הכי אמינה משלושת אלה?
5. ובהמשך לשאלה הקודמת, זה נכון שטושיבה הפכו להיות מוצר מדבקה?
תודה מראש.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
חוץ מזה שטושיבה היא אכן מוצר מדבקה אני בספק אם מישהו יוכל להגיד לך משהו נוסף על הטלוויזיות האלו. מדובר במוצרים לא מוכרים לרובחברי הפורום.
אם אתה נעול על 32 (גודל ותקציב) וזה מה שחשוב לך, גש עם dok לחנות, תחבר ותראה. זה מה שאני עשיתי לפני עשור שרכשתי 32 אחת.
אם אתה נעול על 32 (גודל ותקציב) וזה מה שחשוב לך, גש עם dok לחנות, תחבר ותראה. זה מה שאני עשיתי לפני עשור שרכשתי 32 אחת.
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1296
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
לי יש את הסמסונג הזאת דגם 5300 , אצלי היא מותקנת במטבח עם סטרימר אנדרואיד שהדבקתי לה בגב ואף אחד לא רואה אותו
המסך הזה משמש אותי בבוקר עם הקפה לראות חדשות , מאוד מבסוט ממנה מאיכות התמונה המצויינת וגם הסאונד טוב ,
לגבי טושיבה זה מוצר מדבקה , טושיבה הפסיקה לייצר טלויזיות לפני שנים ומכרה את הזכויות לשם שלה לייצרן טאייווני ...
אלו כולן דגמי טלויזיות זולות ברזולוציה 720 HD Ready שזה ממש מספיק לגודל מסך כזה ולא ניתן להבחין בכך,
אצלי היא מחוברת ליס פלוס דרך הסטרימר אנדרואיד וגם במקביל מחוברת לעידן פלוס.... לדעתי תמורה מלאה לעלות המסך הזה ,
המסך הזה משמש אותי בבוקר עם הקפה לראות חדשות , מאוד מבסוט ממנה מאיכות התמונה המצויינת וגם הסאונד טוב ,
לגבי טושיבה זה מוצר מדבקה , טושיבה הפסיקה לייצר טלויזיות לפני שנים ומכרה את הזכויות לשם שלה לייצרן טאייווני ...
אלו כולן דגמי טלויזיות זולות ברזולוציה 720 HD Ready שזה ממש מספיק לגודל מסך כזה ולא ניתן להבחין בכך,
אצלי היא מחוברת ליס פלוס דרך הסטרימר אנדרואיד וגם במקביל מחוברת לעידן פלוס.... לדעתי תמורה מלאה לעלות המסך הזה ,
תודה לעונים. אוקיי טושיבה זה מדבקה, אז אני לא אקנה אותה.
ושוב תודה.
אני מניח שלא ניסית לשחק עם הכתוביות, יש מצב שאתה יכול לבדוק את זה?09/03/2022 7:58גלובל כתב: לי יש את הסמסונג הזאת דגם 5300 , אצלי היא מותקנת במטבח עם סטרימר אנדרואיד שהדבקתי לה בגב ואף אחד לא רואה אותו
אצלי היא מחוברת ליס פלוס דרך הסטרימר אנדרואיד וגם במקביל מחוברת לעידן פלוס.... לדעתי תמורה מלאה לעלות המסך הזה ,...
ושוב תודה.
כתוביות בעברית בקובץ srt. כמו שאמרתי, אני רוצה לחבר לטלויזיה DOK עם סרט וכתוביות והשאלה היא אם אפשר לשלוט על גודל...
הכתוביות. אני מניח שאם לא, אני אצטרך לחבר את הטלויזיה למחשב כי בנגן של המחשב יש שליטה מלאה על הכתוביות, אבל
יותר נוח לי לחבר DOK.
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1296
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
מצטער אני לא מתעסק עם הרצת סרטים בטלויזיה הזאת ולא מחבר לה DOK , כמו שכתבתי לך
זאת טלויזיה משנית אצלי וממוקמת במטבח ומחוברת ליס פלוס ועידן פלוס ואני לא מריץ איתה סרטים ולא קבצי srt ,
מנסיון שלי בטלויזיה אחרת גדולה יותר שיש לי לא תמיד זה עבד לי ולא תמיד הנגן של הטלויזיה מזהה את ה srt
במקרה כזה פשוט חיברתי מחשב נייד לטלויזיה וככה זה עובד מצויין .
אם הנושא של כתוביות והרצת סרטים עם קבצי srt כל כך חשוב לך , אני מציע לך להגיע עם DOK לחנויות שמחזיקות דגמים כאלה
ולבקש לבדוק , לא נראה לי שהמוכר יתנגד שתנסה , הבעיה שברוב החנויות לא מחזיקים בתצוגה מסכים בגודל 32" ...
אתה צריך להתאמץ ולחפש חנויות כאלה אם זה כל כך חשוב לך
זאת טלויזיה משנית אצלי וממוקמת במטבח ומחוברת ליס פלוס ועידן פלוס ואני לא מריץ איתה סרטים ולא קבצי srt ,
מנסיון שלי בטלויזיה אחרת גדולה יותר שיש לי לא תמיד זה עבד לי ולא תמיד הנגן של הטלויזיה מזהה את ה srt
במקרה כזה פשוט חיברתי מחשב נייד לטלויזיה וככה זה עובד מצויין .
אם הנושא של כתוביות והרצת סרטים עם קבצי srt כל כך חשוב לך , אני מציע לך להגיע עם DOK לחנויות שמחזיקות דגמים כאלה
ולבקש לבדוק , לא נראה לי שהמוכר יתנגד שתנסה , הבעיה שברוב החנויות לא מחזיקים בתצוגה מסכים בגודל 32" ...
אתה צריך להתאמץ ולחפש חנויות כאלה אם זה כל כך חשוב לך
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
ב-LG בטוח אפשר לקבוע גודל לכתוביות, אבל אני לא משתמש בכתוביות בעברית, וראיתי תגובות שסימני הפיסוק ב-LG בד"כ הפוכים.
לגבי סמסונג אני לא יודע, אבל אני מניח שגם במערכת שלה אפשר לשלוט בגודל כתוביות.
הטושיבה מגיעה עם Android TV, במקרה "הכי גרוע" בו הנגן המובנה עושה בעיות, אפשר להתקין עליה קודי ושם תהיה לך שליטה מלאה על כל מה שאתה רוצה.
לגבי סמסונג אני לא יודע, אבל אני מניח שגם במערכת שלה אפשר לשלוט בגודל כתוביות.
הטושיבה מגיעה עם Android TV, במקרה "הכי גרוע" בו הנגן המובנה עושה בעיות, אפשר להתקין עליה קודי ושם תהיה לך שליטה מלאה על כל מה שאתה רוצה.
הסיבה שגודל הכתוביות חשוב לי היא שאבא שלי גם רואה את הסרטים, אבל הוא אדם מבוגר עם ראייה חלשה, אז בשבילו אני חייב להגדיל אותן.
ניסיתי ללכת לכמה חנויות כדי לבדוק שם אבל באמת כמעט לא היו דגמי 32 שם.
אני כנראה אקנה את ה-LG (כמו הישנה שהיתה לי שבה יש שליטה על הכתוביות). את בעיית הפיסוק אפשר לפתור, רק צריך
להפוך את הכיוון בכתובית עצמה עם תוכנה, או שבסוף אני אחבר את הטלויזיה למחשב ואשלוט משם, למרות שיותר נוח לי לחבר DOK.
תודה על התשובות.
ניסיתי ללכת לכמה חנויות כדי לבדוק שם אבל באמת כמעט לא היו דגמי 32 שם.
אני כנראה אקנה את ה-LG (כמו הישנה שהיתה לי שבה יש שליטה על הכתוביות). את בעיית הפיסוק אפשר לפתור, רק צריך
להפוך את הכיוון בכתובית עצמה עם תוכנה, או שבסוף אני אחבר את הטלויזיה למחשב ואשלוט משם, למרות שיותר נוח לי לחבר DOK.
תודה על התשובות.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
אז למה לא לקנות מסך גדול יותר ?
תודה. גם יש שליטה על הכתוביות, כולל גודל, צבע, גופן וכו'....
אבל יש לי בעיה אחרת, אחרי שאני מחבר DOK ואני רוצה להוציא אותו, אני לא רואה שום אופציה להוציא אותו בצורה בטוחה.
בדקתי בגוגל ובמדריכים של סמסונג והם אומרים שהאופציה הזו כן צריכה להופיע, אבל אני לא רואה אותה. מוזר.