עזרה למבולבל בקניית טלויזיה LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
kisin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462

שליחה

אני מחפש לקנות טלויזיה LCD בגודל 37-42 אינץ לסלון.

בחרתי ללכת על LCD בגלל ש:
1. יש לי חלון ענק (יציאה למרפסת) ליד הטלויזיה ואני לא רוצה לסבול מהשתקפויות בטלויזיה.
2. אני רואה הרבה סרטי DIVX ולא רוצה לדאוג בגלל הפסים השחורים.
3. בגלל הXBOX360 שיש לי (עד שהוא יתקלקל מתישהו :lol: .

קשה לי לחלק את אחוזי הצפייה בטלויזיה כי אני ואשתי משתמשים בטלויזיה בצורה אחרת, היא רואה כבלים ואני רואה סרטי DIVX ומשחק בקונסולה אבל אם אני בכל זאת אחלק זה יצא ככה:
50% צפייה בטלויזיה.
25% צפייה בסרטי DIVX.
25% משחקים בXBOX360.
בנוסף אני מאוד אשמח אם תהיה לי אופציה גם לחבר מחשב כי אני יודע שמתישהו זה יהיה אצלי צורך וודאי.

מרחק הצפייה הוא 3 מטר ואני מאוד מתלבט בין 37 אינץ לבין 42 אינץ.
התקציב הוא מקסימום 9000 שקל.

מכאן אני משאיר את הבמה לכם שתעזרו לי להחליט איזה טלויזיה לקנות, אני ממש אובד עיצות וזקוק לעזרתכם.
תודה!

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

יש לי חלון ענק (יציאה למרפסת) ליד הטלויזיה ואני לא רוצה לסבול מהשתקפויות בטלויזיה.
...
חכה לביקורת על ה-PV700...עשו לה שם דיפיוזר שדווקא לא מבריק כל כך כמו בפלזמות עם חיפוי זכוכית...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Yaronl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68

שליחה

בגדלים האלה פחות יצא לי להתנסות , אבל אני אישית הזמנתי כבר את ההיטקצ'י LD9000, ואני מצפה לגדולות :P .

תקרא קצת מסביב ו תראה שה LD9000 לא מפספסת כמעט בשום תחום, אז לכן שווה לבדוק גדלים נוספים של היטאצ'י, זה מה שאני ממליץ.

kisin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מרטין, תוכל לתת לי עוד מידע על PV700 שדיברת עליה?
מתי היא יוצאת? כמה תעלה? גדלים? ואיזה יכולות יש לה?

וירון, האמת היא שקראתי קצת בפורום וראיתי שהטלויזיה LD9000 שהצעת היא בהחלט אופציה מעניינת.
איך היא בצפייה בשידורי כבלים (אני מנוי של HOT)?
אני לא מצפה שאיכות השידור תהיה מצוינת, אבל אני בהחלט רוצה שהאיכות תהיה סבירה פלוס.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

הוא אומר שהתקציב שלו 9K אז איך בדיוק הוא יקנה PV700???
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

kisin,

תראה את ההשקה שנערכת בשבוע הבא בעמוד הראשי.

שרגא בונד,
לא אמרתי שזה מה שהוא ייקנה, אלא שהטענה לפיה הוא "חייב" LCD בגלל השתקפויות היא לא הכרחית.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

kisin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כמו שכתבתי, השתקפות היא לא הסיבה היחידה לכך שאני חושב על LCD יותר משאר פלזמה.
בחרתי ללכת על LCD בגלל ש:
1. יש לי חלון ענק (יציאה למרפסת) ליד הטלויזיה ואני לא רוצה לסבול מהשתקפויות בטלויזיה.
2. אני רואה הרבה סרטי DIVX ולא רוצה לדאוג בגלל הפסים השחורים.
3. בגלל הXBOX360 שיש לי (עד שהוא יתקלקל מתישהו).
...
בסכום שאני אוציא אני לא רוצה לקנות טלויזיה שכל הזמן אני צריך לדאוג שלא יהיו צריבות, ולטפל בה, ולכייל אותה... אני רוצה לקנות, לחבר לחשמל ולהנות.
אבל אם אני טועה וישנה פלזמה שעונה על הדרישות שלי אז אני אשמח לדעת עליה

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402

שליחה

הוא צודק גם בעניי עדיף לו LCD ולא פלאזמה
שמע אם אתה צופה 50 אחוז בטלויזיה אבל גם בקונסולות ורוצה לחבר למחשב אני חושב שההיטאצי LD9000 תיתן לך את התשובה הכי טובה כי יש פה כמה אנשים שקנו R81 של סמסונג שעושה גם עבודה טובה עם מחשב וקונסולות אבל מעפנה בכל הקשור לכבלים.

kisin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

האם הטלויזיה LD9000 קיימת בגדלים של 40 או 42 אינץ?
כי אני שוקל לקנות יותר גדול מ37 אינץ.

אני גר באיזור נתניה, איפה אני יכול לראות את המסך הזה בפעולה?

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756

שליחה

לדעתי C3000 בגודל 37 (או אם נכנס 42 בתקציב) תתאים לך, במיוחד עם NR לחיבור המחשב בעתיד.
Silence speaks louder than words

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי

שליחה

ההיטאצ'י יותר יקרה מהסמסונג והטושיבה, אז ב 9000 שח שאני לא חושב שתוכל להשיג יותר מ 37'', אבל תנסה :lol: .

בהצלחה
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228

שליחה

אני אישית עשיתי בדיקה מקיפה ל LD9000 בגודל 32 אינץ' אך אני חייב להזהיר - האחות הגדולה יותר ב 37 אינץ היא לא קרובה אפילו לאיכות של ה 32, התמונה לא חדה, ברב המצבים המסך לא מצליח להבין באיזה רזולוציה אתה מנסה להציג, חיברתי אותה ל X360 והטלויזה התחרפנה לי, היא מנסה להציג תמונה כראוי אבל כל הזמן מותחת או מכווצת אותה שלא לצורך, הקיצר, ההבדל בין הדגם 32(פשוט מוצר אדיר) לעומת ה 37(לוקה בחסר בכל כך הרבה בחינות) הוא פשוט שמים וארץ.

kisin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אז לא ללכת על הטלויזיה הזאת? היא באמת גרועה בגדלים 37 אינץ ומעלה?
מישהו יכול לאמת אותו?

sprunknwn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228

שליחה

תלך תבדוק, זה האימות הכי טוב. מנסיון שלי, ראיתי את ה 37 של היטאצ'י דגם LD9000 ליד פיליפס,סוני,שארפ,פנסוניק וזה פשוט נראה זוועה, בשלב מסויים ביקשתי מהמוכר לכבות את הטלויזיה כי היא פשוט הפריעה לי.

kisin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

sprunknwn כתב:תלך תבדוק, זה האימות הכי טוב. מנסיון שלי, ראיתי את ה 37 של היטאצ'י דגם LD9000 ליד פיליפס,סוני,שארפ,פנסוניק וזה פשוט נראה זוועה, בשלב מסויים ביקשתי מהמוכר לכבות את הטלויזיה כי היא פשוט הפריעה לי.
...
אין טלויזיה שמומלצת על ידי כולם? לכל טלויזיה יש איזה "דפקט"?
אני משתגע!!!

חצי שנה אני מנסה לקנות לי טלויזיה וכל מה שאני מצליח למצוא זה עוד סיבות למה לא לקנות...

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

חחחחחחחחחחח איך אני מבין אותך זה בדיוק מה שהיה לי שמע ההיטאצי לא בתקציב שלך ואמרתי לך שלפי מה שאני שמעתי מאנשים שקנו את הR81 של סמסונג שהיא מעפנה בכל הקשור לכבלים או לווין, אז זה אומר שכדאי לך לקנות את הטושיבה. לפחות ככה אני הייתי עושה.

giladye
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 509

שליחה

kisin כתב:
sprunknwn כתב:תלך תבדוק, זה האימות הכי טוב. מנסיון שלי, ראיתי את ה 37 של היטאצ'י דגם LD9000 ליד פיליפס,סוני,שארפ,פנסוניק וזה פשוט נראה זוועה, בשלב מסויים ביקשתי מהמוכר לכבות את הטלויזיה כי היא פשוט הפריעה לי.
...
אין טלויזיה שמומלצת על ידי כולם? לכל טלויזיה יש איזה "דפקט"?
אני משתגע!!!

חצי שנה אני מנסה לקנות לי טלויזיה וכל מה שאני מצליח למצוא זה עוד סיבות למה לא לקנות...
...
אכן, ההמלצות באתר רק נותנות כיוון כללי אך עליך לשוטט קצת בחנויות ולראות ולבדוק מה הדגם המועדף עליך, כידוע לך אף אחד לא מושלם וכך גם מוצרי אלקטרוניקה... (טוב כמעט כל מוצרי האלקטרוניקה...)
בסופו של יום אתה צריך להחליט בהתאם לכיס ולמה שראיתה במו עינייך ואז להיות שלם עם ההחלטה, תמיד יהיה מוצר יותר טוב ...

kisin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

uknowmy כתב:חחחחחחחחחחח איך אני מבין אותך זה בדיוק מה שהיה לי שמע ההיטאצי לא בתקציב שלך ואמרתי לך שלפי מה שאני שמעתי מאנשים שקנו את הR81 של סמסונג שהיא מעפנה בכל הקשור לכבלים או לווין, אז זה אומר שכדאי לך לקנות את הטושיבה. לפחות ככה אני הייתי עושה.
...
לא הבנתי על איזה טלויזיה אתה ממליץ.
אם תוכל לתת קישור זה יעזור

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

על הטושיבה C3000 אבל עדיין תלך תראה בחנויות, אבל לפי השימושים שלך היא הכי מתאימה לך.

roys
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 51

היטאצי FULL HD

שליחה

לפי השמועות בסביבות אמצע חודש הבא תצא היטאצי 37 אינץ FULL-HD

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”