נדוש, אבל אין ברירה: עזרה בבחירת LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gbking911 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

אציין קודם כל שזאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום זה, אך שמעתי עליו המלצות רבות וכמו כן נהנתי מכתבות הוידאו שאתר זה מפרסם ב-ynet, אז החלטתי לצלול פנימה :) ואני שמח על הצטרפותי.

אנחנו מעוניינים לקנות טלוויזיית LCD בגודל 42" או 40". התאמנו נישה בקיר במיוחד לגודל זה ולכן לא נתפשר על פחות או יותר ממנו. אני גם מבין שרובכם תזעקו לי לקנות פלסמה אך כבר שמעתי אין ספור עמדות וויכוחים בנושא ולפי דעתי (ומנסיון בצפיה) ה-LCD לוקחת.

בכל אופן, אנו צופים דרך ממיר HOT (לכן חשובה כניסת SCART) בערוץ 2, בביפ, בערוצי הסרטים ולמעשה בכל שאר הערוצים (גם ספורט). רוב הצופים בסלון יישבו במרחק של כ-4 מטרים מן הטלוויזיה.
בסה"כ חשובה לנו איכות מספקת (מאוד) עד טובה, ושהטלוויזיה תוכל להתמודד עם שידורים מגוונים.

התקציב שלנו מאפשר טלוויזיה בטווח המחירים של 7000-8500 ש"ח.

וכמו לרבים, גם לנו התלבטות רבה בין הדגמים והפירמות השונות. בטווח המחירים הנ"ל ומניסיונינו חשבנו על טלוויזיה של LG או טושיבה.
ידוע לנו על דגם 42C3000 המומלץ של טושיבה (ביחס לדגם A מאותה סדרה שמשווק במחיר דומה לו אך פחות מומלץ - האם זה נכון שדגם C נותן רזולוצית 1080P? ),
אך לא שמענו המלצה ספציפית לדגמים (הרבים והזולים יותר) של LG. מישהו יכול להמליץ לנו על דגם טוב של LG?

כמו כן, הייתי רוצה לדעת על דגמים טובים באותו טווח המחירים של הפירמות הנ"ל, אם קיימים:
PHILIPS - למשל, דגם42PFL5322
SAMSUNG
SONY
PANASONIC
SHARP (אם קיימים, כפי שראיתי רוב הדגמים נוסקים למחירים בסביבות ה-10000)

שאלות אחרונות - האם שווה לחכות לירידת המחירים המובטחת של כ-15%-30% במחירי המסכים? אם כן, מתי זאתי תתבצע בכלל - אחרי החגים, אולי? ומה עם הסרת מס הקניה?

תודה רבה מראש לכל משיב ועוזר 8)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ירידת מחירים תמיד ישנה.
אם תחכה, אז המחירים של הדגמים הנוכחיים יירדו אבל במקביל ייצאו דגמים חדשים יותר, כלומר, זה כמו לקנות היום דגמים ישנים יותר במחירים נמוכים....

לגבי מס קניה - לא צפוי כרגע.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אני יודע שאמרת שאתה רוצה רק LCD אבל שוב מוזר לי שאתה אומר שאחרי שראית מסכים החלטת שבLCD רואים יותר טוב כבלים מפלאזמה לגבי הגודל אתה צריך בכלל 50 אינצ אבל גם הנישה שעשית וגם התקציב לא מאפשר לך את זה אז תיקח רק 42 אינצ
עכשיו לגבי הLCD אני לא יודע אם יש LCD טוב שאתה תהנה ממנו בתקציב שלך כי אתה רוצה 42 אינצ, אם תיתן מתיחה קלה תוכל לקנות Q91 פלאזמה של סמסונג שתיתן לך את התמורה הכי טובה למה שאתה צריך, באמת חבל שתקנה LCD זה מיותר בשבילך.

gbking911 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אמרתי שאנחנו לפחות כרגע לא מעוניינים בפלסמה. עם כל הכבוד, למה אתם חייבים "לדחוף" אותה לאנשים?

MartinHSabag תודה על תשובתך,

אך בקשר לשאר השאלות שהצגתי עדיין לא קיבלתי תשובה:

האם זה נכון שדגם 42C3000 נותן רזולוצית 1080p? והאם הוא בכלל מומלץ (ושווה תוספת של כמה מאות שקלים ביחס לדגם A)?
מישהו יכול להמליץ לנו על דגם טוב של LG?
ובקשר לשאר הפירמות...

ביקשתי תשובות ספציפיות ונורא הצטערתי לגלות שאת רובן לא קיבלתי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”