המלצה לנתב עבור פייבר של בזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
OfekRubin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי 🖐
מחפש נתב לפייבר של בזק במהירות 1 ג'יגה עם אופציה ליותר. עברתי על ביקורות באתרי אינטרנט מובילים וחזרתי עם הרשימה הזו:
TP-Link AX21
ASUS AX86U
ASUS AX88U
ASUS AX82U
TP-Link AX50
Huawei AX3

1000 ש"ח תקציב אבל כמובן מעדיף פחות עם תמורה טובה למחיר. חברות ודגמים אחרים יתקבלו בברכה. חשוב לי שיהיה קל לתפעול עם חיבור מהיר.

הבנתי שאני צריך לרכוש בנוסף גם ממיר מדיה? מבין אלו של חברת TP-Link איזה הכי מומלץ?

אשמח לעצתכם בתודה גדולה מראש 🙏

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #2 

ב1000 שקל אתה יכול לרכוש 4 נתבי AX3 פרו ולעשות מהם mesh, אם יש לך בית מספיק גדול. כנראה שמספיק לך אחד. זה נתב מעולה וזול. לא רואה טעם ללכת לחפש משהו אחר.
כל ממיר מדיה יעשה את העבודה. לא חשוב הדגם. העיקר שיש לו כניסת SFP וכניסת כבל רשת. החלק הקריטי מול בזק זה שהם יעשו אקטיבציה ל SFP שהם יספקו לך, מול המערכות שלהם, במעמד ההתקנה. בלי זה זה לא יעבוד. ל SFP יש מספר סידורי שחייב להופיע במערכות.

OfekRubin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ממש תודה על ההמלצה וההתייחסות ניר!
אין לי צורך ב-MESH כי הדירה במפלס אחד סביב התשעים מטר מרובע. זו הסיבה שאני יותר בכיוון של נתב חזק עם כיסוי טוב מאשר MESH.
אשמח לשמוע עוד חוות דעת. מה פופולרי יותר בקרב חברי הפורום? האם יש ניסיון טוב איתם? יתרונות או חסרונות?

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 747
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #4 

אני מאוד מרוצה מהנתבים של אסוס. החסרון היחיד שלהם הוא המחיר.
מבין אלו שברשימה שלך ה-AX86U הוא העדיף, אלא אם אתה צריך הרבה חיבורים פיסים, במיקום בו הנתב נמצא ואז ה-AX88U (יש לו 8 חיבורים לעומת 4 באחרים).

https://www.tomsguide.com/best-picks/be ... -6-routers

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”