שלום,
המערכת שלי:
Vista Ultimate
8800 GTS (מותקן דרייבר אחרון)
מסך Viewsonic VX922
כשאני נכנס ל control panel של Nvidia יש לי 2 אופציות של ה refresh rate:
hertz 60 או hertz 75.
כרגע, ברירת המחדל היא 60.
כשאני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור (כאילו לא תומך ב 75)
1) מדוע זה קורה - הרי אני אמור לראות רק את את refresh rate הנתמכים לא?
2) האם יש מה לעשות?
3) המצב הכי גרוע זה במשחקים - כשדרך תפריט המשחק אני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור ולא חוזר למצב שבו אפשר לראות משהו! (הייתי צריך להשתלט על המחשב מרחוק עך מנת להחזיר את המצב לקדמותו)
אודה לעזרה.
שאלה \ תקלה לגבי Refresh Rate (ויסטה + 8800 GTS)
-
once_again
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
המסך הוא LCD כך שכל ההתעסקות בקצבי רענון מיותרת לחלוטין. יכול להיות שקובץ ה INF של המסך מכיל בטעות שורה המודיעה שהמסך תומך בקבלת 75 הרץ אבל מה זה בעצם משנה כשלמסכי LCD אין בעצם קצב סריקה כמו שאתה מכיר ב CRT והתדר שלהן מקובע על 60?
-
once_again
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
תודה.
עכשיו אני כמעט משוכנע שמדובר בתקלה כיוון שהמצב החריף:
1) אני נמצא על 60 Hertz והכל בסדר
2) עושה log out על מנת לעבור ליוזר אחר
3) במקום להגיע למסך שבו אני בוחר את ה יוזר אני מקבל היבהוב שחור (כאילו ביד נסתרת המחשב מנסה לעבור לאיזה refresh rate לא נתמך)
בינתיים, הדרך היחידה שלי לפתור את הבעיה (לא ברור לי למה זה פותר את הבעיה) היא לנתק את המסך מהחשמל ולחבר שוב. כשאני עושה את זה הכל חוזר לעבודה תקינה ואז אני אכן רואה את המסך של החלפת היוזרים.
הצילוני
עכשיו אני כמעט משוכנע שמדובר בתקלה כיוון שהמצב החריף:
1) אני נמצא על 60 Hertz והכל בסדר
2) עושה log out על מנת לעבור ליוזר אחר
3) במקום להגיע למסך שבו אני בוחר את ה יוזר אני מקבל היבהוב שחור (כאילו ביד נסתרת המחשב מנסה לעבור לאיזה refresh rate לא נתמך)
בינתיים, הדרך היחידה שלי לפתור את הבעיה (לא ברור לי למה זה פותר את הבעיה) היא לנתק את המסך מהחשמל ולחבר שוב. כשאני עושה את זה הכל חוזר לעבודה תקינה ואז אני אכן רואה את המסך של החלפת היוזרים.
הצילוני