התייעצות לגבי החלפת אינטרנט בזק בינלאומי+טלפון קווי
אהלן.
אז החיבור בבית של סבתא שלי הוא כזה שלא דורש יותר מדי מבחינת רוחב פס - כרגע יש לה 100 מגה בזק בינלאומי (באנדל) + קו טלפון (VOIP) שמחובר ישירות לראוטר שלהם.
המחיר שאנחנו משלמים הינו 113 שח (כולל שיחות כ100 דקות בחודש+תשתית+מודם).
לצערי - איננו יכולים להתנתק מהטלפון הקווי כיוון שהוא קו גיבוי חירום שלה (נטלי?).
בבניין יש אופציה לסיבים של פרטנר , בזק (ומן הסתם עליה אפשר גם סלקום).
לא הצלחתי להבין האם אוכל להתחבר בפורמט כמו שיש לי עכשיו: לשמר טלפון קווי.
המטרה היא לשמר את החיבור של הטלפון ולהוזיל עלויות
*הצלחתי מדי פעם להוריד לכמה חודשים ל59 שח, ומדי פעם להשמיט את התשלום על הראוטר (ככה שיצא 100 שח בחודש).
**ניסיתי בזמנו להחליף לבאנדל של הוט - אבל כאשר באו- אמרו שלא ניתן להחליף להוט בגלל שיש לה YES בבית וזה מפריע מבחינת התשתיות -צנרת
***לא יודע אם זה רלוונטי - אבל סבתי היא ניצולת שואה, וכן מקבלת הנחות בשירותי הYES,ארנונה וכו' - ידוע אם יש משהו בחברות התקשורת גם?
מישהו יכול לייעץ מה האופציות?
אז החיבור בבית של סבתא שלי הוא כזה שלא דורש יותר מדי מבחינת רוחב פס - כרגע יש לה 100 מגה בזק בינלאומי (באנדל) + קו טלפון (VOIP) שמחובר ישירות לראוטר שלהם.
המחיר שאנחנו משלמים הינו 113 שח (כולל שיחות כ100 דקות בחודש+תשתית+מודם).
לצערי - איננו יכולים להתנתק מהטלפון הקווי כיוון שהוא קו גיבוי חירום שלה (נטלי?).
בבניין יש אופציה לסיבים של פרטנר , בזק (ומן הסתם עליה אפשר גם סלקום).
לא הצלחתי להבין האם אוכל להתחבר בפורמט כמו שיש לי עכשיו: לשמר טלפון קווי.
המטרה היא לשמר את החיבור של הטלפון ולהוזיל עלויות
*הצלחתי מדי פעם להוריד לכמה חודשים ל59 שח, ומדי פעם להשמיט את התשלום על הראוטר (ככה שיצא 100 שח בחודש).
**ניסיתי בזמנו להחליף לבאנדל של הוט - אבל כאשר באו- אמרו שלא ניתן להחליף להוט בגלל שיש לה YES בבית וזה מפריע מבחינת התשתיות -צנרת
***לא יודע אם זה רלוונטי - אבל סבתי היא ניצולת שואה, וכן מקבלת הנחות בשירותי הYES,ארנונה וכו' - ידוע אם יש משהו בחברות התקשורת גם?
מישהו יכול לייעץ מה האופציות?
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2791
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
השאלה כמה דטה הם בכלל צורכים? והאם הם יסתדרו עם נקודת גישה.
אימי בת 87, התקנתי לה סים באייפעד (30 שח) , לימדתי אותה להפעיל נקודת גישה, כך היא מתחברת למיבוקס לצפיה בטלויזיה ושם היא טוחנת נטפליקס והרצאות/סרטים ביוטיוב. בחודש ממוצע היא צורכת כ40-50גיגה.
** זה שלימדתי אותה לא משחרר אותי מלהזכיר לה מדי פעם איך לעבוד עם זה .
אימי בת 87, התקנתי לה סים באייפעד (30 שח) , לימדתי אותה להפעיל נקודת גישה, כך היא מתחברת למיבוקס לצפיה בטלויזיה ושם היא טוחנת נטפליקס והרצאות/סרטים ביוטיוב. בחודש ממוצע היא צורכת כ40-50גיגה.
** זה שלימדתי אותה לא משחרר אותי מלהזכיר לה מדי פעם איך לעבוד עם זה .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לעשות קו קל בבזק, המחיר אמור להיות נמוך. מחיר השיחות גבוה, אבל אם הקו לא משמש לשיחות, זה לא אמור להוות בעיה.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2791
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
נראה לי שיש לך טעות בסיסית. הטלפון שלכם אינו קוי ואינו חירום. כי בנפול האינטרנט והחשמל גם הוא יפול.
הפתרון החסכוני יהיה קו קל שיעבוד בחירום, וכל התקשורת לעשות סלולרית. תלוי כמובן בכיסוי בשכונה.
הפתרון החסכוני יהיה קו קל שיעבוד בחירום, וכל התקשורת לעשות סלולרית. תלוי כמובן בכיסוי בשכונה.