Yamaha rxv3800 hdmi

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Ozrx פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
שם מלא: Oz
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום
אני מנסה לראות את תצוגת תפריט המגבר במסך דרך hdmi
לא מצליח לראות תצוגה בחיבור rca יש תצוגה
האם אין אפשרות לראות תצוגת מוניטור דרך hdmi?

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10915
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #2 

לדעתי בכל הרסיברים מהשנים האלו אין תפריט OSD דרך HDMI.

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #3 

בוודאי שיש. אולי לחצת pure direct בטעות? או שאתה מחובר בטעות לאחת הכניסות במקום ליציאת HDMI?

Ozrx פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

איו יצאת hdmi
יש אפשריות כניסה
והאפשרות נמצאת על bd.hd.dvd
בתפריט אני לא מצליח לשנות את הרזולוציה בhdmi כנראה שהלחצן enter לא עובד או שזה לא נותן לי להגיע לשאר האפשריות
האפשרות נמצאת על
Through
יכול להיות שזאת הבעיה

hasday
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858
שם מלא: אבי חסדאי
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #5 

יש, זה הHDMI התחתון ביותר

Amir64
גורו
גורו

שליחה #6 

תנסה כשכפתור Input נמצא על AMP

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

לא ברורה הבעיה שאתה מנסה לפתור. אתה עדיין לא רואה את ה-GUI כשהצג מחובר דרך HDMI? או שאתה כן רואה אבל לא מצליח לשנות אופציה כלשהי? ומה בעצם אתה מנסה לעשות?

Ozrx פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אני לא מצליח לראות את התצוגה ב hdmi
רק בrca video וקומפוננט
על שני היציאות האלו רשום מוניטור אז יכול להיות שבכלל אין אפשרות לראות תצוגה בhdmi
ניסיתי לשנות את ההגדרות וידאו דרך יציאת קומפוננט הבעיה הנוספת למזלי הרע שהכפתור enter בשלט נראה לי לא מגיב כי אני לא מצליח לקבוע את השינוי לרזולוציה 1080 לא יודע אם יש דרך אחרת דרך המגבר עצמו או שבכלל אין קשר להופעת התצוגה
בכללי אני רוצה להעביר ווידאו דרך הסטרימר אני מוכן לוותר על איכות 4k כי המגבר לא תומך
ולקבל אודיו מ hdmi
אך כמו שהבנתם זה לא עובד

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

שוב, כמובן שיש אפשרות לראות תצוגה ב-HDMI, אלא אם כן המגבר לא תקין. למעשה אתה אמור לראות תמונה מסוימת שהמגבר מוציא (של גיטרה או משהו כזה) ביציאת HDMI גם כשאין אות בכניסת HDMI שהמגבר מכוון אליה. בהנחה הסבירה שהמגבר תקין: או שהצג שלך לא מכוון להציג מה שיוצא מהמגבר אלא כניסה אחרת של הצג, או שהכבל שחיברת לא מחבר את יציאת ה-HDMI של המגבר אל הצג, אלא חיברת בטעות כניסה כלשהי של המגבר לכניסה של הצג.

כפתור enter הוא כנראה לא הבעיה שלך, כי תפעול ה-GUI כמעט לא דורש לגעת בו - מנווטים בתפריטים דרך החצים, כשמגיעים לאופציה שרוצים לשנות, לוחצים על חץ למטה או למעלה עד שהאופציה שרצית נבחרה, ואז אפשר לצאת מהתפריט. אין צורך ללחוץ על enter.

אם אתה מתכוון להעביר וידאו 4K אל הצג דרך סטרימר, ולהשתמש במגבר רק לאודיו, למה אתה בכלל מתעסק ברזולוציות? בכל אופן, בלינק לעיל יש את הוראות ההפעלה של המגבר, מיתוג הווידאו והאודיו נזכר בעמודים 22 ו-86. כמו שאפשר לראות שם, סאונד שנכנס ב-HDMI יוצא רק ב-HDMI ולא בקומפוננט או ב-RCA כלשהו - לדעתי שווה לך לעבור על המדריך.

https://europe.yamaha.com/files/downloa ... 3800_G.pdf

Amir64
גורו
גורו

שליחה #10 

22/02/2022 23:32  
odedee כתב:
שוב, כמובן שיש אפשרות לראות תצוגה ב-HDMI, אלא אם כן המגבר לא תקין. למעשה אתה אמור לראות תמונה מסוימת שהמגבר מוציא (של גיטרה או משהו כזה) ביציאת HDMI גם כשאין אות בכניסת HDMI שהמגבר מכוון אליה.
...
התלונה הראשונה היתה שפותח השרשור לא רואה את תפריט הרסיבר על הטלויזיה דרך HDMI. לא שהוא לא מקבל וידאו על הטלויזיה דרך HDMI.
הרסיבר בדיוק מתקופת המעבר, בה עדיין בהרבה רסיברים לא הציגו את התפריט שלהם דרך HDMI, אלא רק על יציאת וידאו אנאלוגית.

Amir64
גורו
גורו

שליחה #11 

22/02/2022 21:37  
Ozrx כתב:
אני לא מצליח לראות את התצוגה ב hdmi
רק בrca video וקומפוננט
על שני היציאות האלו רשום מוניטור אז יכול להיות שבכלל אין אפשרות לראות תצוגה בhdmi
ניסיתי לשנות את ההגדרות וידאו דרך יציאת קומפוננט הבעיה הנוספת למזלי הרע שהכפתור enter בשלט נראה לי לא מגיב כי אני לא מצליח לקבוע את השינוי לרזולוציה 1080 לא יודע אם יש דרך אחרת דרך המגבר עצמו או שבכלל אין קשר להופעת התצוגה
בכללי אני רוצה להעביר ווידאו דרך הסטרימר אני מוכן לוותר על איכות 4k כי המגבר לא תומך
ולקבל אודיו מ hdmi
אך כמו שהבנתם זה לא עובד
...
איך הסטרימר מחובר לרסיבר?
איזו רזולוציה מוגדרת בסטרימר להוציא?

Ozrx פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

סטרימר של סלקום
בסטרימר הרזולוציה מוגדרת על 1080
יש גם אפשרות ל 4k הטלויזיה 4k
הורדתי את הרזולוציה נתקתי את כבל hdmi מהטלוויזיה חיברתי לכניסת hd bd וכבל hdmi נוסף שמחובר hdmi out ל מסך
יש סאוונד של הערוץ אבל ללא תמונה.
שחברתי בחזרה מהסטרימר ישירות לטלוויזיה
שמתי לב שהרזולוציה חזרה ל 1080 אז לא יודע אם הרזולוציה הנמוכה נקבעה או שהשתנה אוטומטית בחיבור
יש לי מתאם hdmi ל rca חיברתי את המתאם ל לכניסת rca במגבר ומיציאת קומפוננט במגבר לטלוויזיה ויש סאוונד ותמונה וגם תצוגת תפריט
יכול להיות שיציאת hdmi לא אמורה לתת תצוגת תפריט כי אין עליה סימון מוניטור בשונה מיציאתrca וקומפוננט שרשום מוניטור והמגבר מתוכנן בשנים אלו לקבל וידאו מ DVD ולא מסטרימר
סתם השערה שחשבתי

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

22/02/2022 23:53  
Amir64 כתב:
התלונה הראשונה היתה שפותח השרשור לא רואה את תפריט הרסיבר על הטלויזיה דרך HDMI. לא שהוא לא מקבל וידאו על הטלויזיה דרך HDMI.
הרסיבר בדיוק מתקופת המעבר, בה עדיין בהרבה רסיברים לא הציגו את התפריט שלהם דרך HDMI, אלא רק על יציאת וידאו אנאלוגית.
...
יש לי את הרסיבר הזה בדיוק, וכמו שכבר כתבתי קודם, התפריט כן מוצג ב-HDMI.

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

נדמה לי שכתבת פעם שאתה מתכוון להשתמש בספליטר, לפצל את הווידאו 4K ישירות למסך, ואת האודיו לרסיבר. אני מבין שזו כבר לא התוכנית, ואתה רוצה במקום זה לחבר סטרימר ישירות לרסיבר ולהוציא ממנו את הווידאו 1080 אל המסך, נכון?

והבעיה כרגע היא שבחיבור כזה אתה לא הצלחת לקבל וידאו ביציאה של הרסיבר, אבל הוא כן מוציא אודיו, כלומר מזהה אות בכניסה שבחרת. עד כאן נכון?

לא ענית למה ששאלתי קודם - אתה בטוח שאין בלבול ואכן יציאת ה-HDMI של הרסיבר היא מה שמחובר לכניסה הרלוונטית של המסך? אם כן נתק את כל הכניסות של הרסיבר, במצב הזה אתה אמור לראות תמונה סטטית ביציאה שלו. יש?

Ozrx פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

נכון בהתחלה חשבתי לפצל
לאחר מכן חשבתי באמת לראות ב 1080
הבעיה שבנתיים אני לא רואה שום תצוגה
כן מזהה אות ויש סאוונד
אין שום חיבור נוסף חוץ מ hdmi out לכניסה hdmi נכונה בטלויזיה ובכל זאת לא רואים תמונה
ואם היתה בעיה בhdmi של המגבר אז לא היה יוצא סאוונד

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

יכול להיות שלא הגדרת שהכניסה שבחרת צריכה לנגן מ-HDMI? אם חיברת את הסטרימר לכניסת BD/HD DVD, עליך לוודא שהיא מוגדרת לנגן מכניסת ה-HDMI הרלוונטית (ייתכן שמישהו שינה זאת בעבר). עשית את זה? אם לא, הגדר את זה ב-Input Select -> BD -> IO Assignment -> HDMI -> IN4 BD/HD DVD ותראה שמספר הכניסה המוגדר לאינפוט הזה תואם את מספר הכניסה שאליו חיברת את הסטרימר. בדוק טוב שאתה לא מתבלבל בין כניסות HDMI שונות, די קל לעשות את זה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”