מה עושים כאשר יש פרסומות?
שלום חברים,
רציתי לשאול מה אתם עושים כאשר מכניסים פרסומות בזמן צפיה בטלוויזיה?
אני פתרתי את הבעיה הזאת בזה שאני לא צופה בכלל בערוצי טלוויזיה מישראל זה כבר שנים רבות.
אולאי יש למישהוא רעיון מקורי שלא חשבתי עליו עד היום?
מישהוא זוכר את ההמצאה הגאונית שנקראת אנטי מחיקון שאילץ את הממשלה אז להפסיק עם השידורים רק בשחור לבן וסוף סוף הכניסו קצת צבע לטלוויזיה הישראלית? הממציא המסכן לא הרוויח מהרעיון אז.
אולאי אפשר להמציא מכשיר אנטי פרסומות ולעשות מזה קצת רווח, בתקוה שהממציא ישאר בחיים אחרי שיגרום לכל הערוצים לפשוט רגל?
רציתי לשאול מה אתם עושים כאשר מכניסים פרסומות בזמן צפיה בטלוויזיה?
אני פתרתי את הבעיה הזאת בזה שאני לא צופה בכלל בערוצי טלוויזיה מישראל זה כבר שנים רבות.
אולאי יש למישהוא רעיון מקורי שלא חשבתי עליו עד היום?
מישהוא זוכר את ההמצאה הגאונית שנקראת אנטי מחיקון שאילץ את הממשלה אז להפסיק עם השידורים רק בשחור לבן וסוף סוף הכניסו קצת צבע לטלוויזיה הישראלית? הממציא המסכן לא הרוויח מהרעיון אז.
אולאי אפשר להמציא מכשיר אנטי פרסומות ולעשות מזה קצת רווח, בתקוה שהממציא ישאר בחיים אחרי שיגרום לכל הערוצים לפשוט רגל?
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אכן, גם אני הפסקתי לצפות בתוכניות טלביזיה "משודרת".
אם יש תוכנית שמענינת אותי, אני מוריד אותה כקובץ או בשידור סטרימינג תוך שאני מפעיל חוסמי פירסומות ו/גם מנטרל סקריפטים שענינם פירסומות.
שמח לדעת שיש עוד אנשים שלא מוכנים להסתגל לפירסומות.
ג'יימס
אם יש תוכנית שמענינת אותי, אני מוריד אותה כקובץ או בשידור סטרימינג תוך שאני מפעיל חוסמי פירסומות ו/גם מנטרל סקריפטים שענינם פירסומות.
ג'יימס
הבעיה עם פרסומות שמשודרות בישראל היא שאין פיקוח על התדירות ואורך הפרסומות והתוכן כל כך נוראי שמזלזל בהאינטליגנציה של הצופים.17/02/2022 19:30JamesStone כתב: אכן, גם אני הפסקתי לצפות בתוכניות טלביזיה "משודרת".
ג'יימס...
אני רואה פרסומות ממדינות אחרות כמו אנגליה או גרמניה. הם עשויים בטעם טוב ולא מזלזל בצופים.
אולאי צריך לעשות משאל לצופים דרך השלט מה דעתם על כל פרסומת עם דירוג מ 1 עד 10 כי מגיע למי שמשלם על הפרסומות לדעת אם החברה שהפיקה את הפרסומת הספיציפית עבורו זכתה ברייטג טוב או לא.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בוודאי שיש פיקוח. הבעיה שהחוקים לא מספיק מחמירים בארץ ולכן ערוצי הברודקאסט נוטים לעקם את החוקים. פרומואים לא נספרים כפרסומות, חסויות, ומגבלות לא תמיד לפי שעה וכך הם יכולים לקצץ בפרסומות במקום פחות רווחי לטובת עודף פרסומות בתוכנית פופולרית. אפשר כמובן להתלונן ברשות השניה והם באמת קונסים את הערוצים אם יש חריגה.
אני מניח שחברות שמשקיעות בפרסום מגלגלות את עלות הפרסום בסופו של דבר לכיסם של הצרכנים ותורמות לעליה ביוקר המחיה בישראל.
מה שמעניין שעד היום אין שיטה או מכשיר בעולם (עד כמה שידוע לי) שמסוגל באופן אוטומטי לבטל בשידור חי את הפרסומת עד לסיומה ואז לחזור להמשך הצפיה.
הכוונה לבטל יכולה להיות לפחות להשתיק את הקול MUTE או להקרין סרטונים משפחתיים קצרים שאוהבים לראות או לעבור לערוץ אחר ובעיקר לא לשמוע או לראות פרסומות.
מה שמעניין שעד היום אין שיטה או מכשיר בעולם (עד כמה שידוע לי) שמסוגל באופן אוטומטי לבטל בשידור חי את הפרסומת עד לסיומה ואז לחזור להמשך הצפיה.
הכוונה לבטל יכולה להיות לפחות להשתיק את הקול MUTE או להקרין סרטונים משפחתיים קצרים שאוהבים לראות או לעבור לערוץ אחר ובעיקר לא לשמוע או לראות פרסומות.