היטאצ'י-מכירים?
ראיתי ואהבתי.
דבר ראשון, נתונים לא אומרים כלום, אז אני ממליץ לך לפני שאתה חושב על לקנות טלויזיה ללכת ולראות בעיניים כי אין טוב מזה.
דבר שני, ראיתי את ההיטאצ'י LD9000TA ב 32 אינץ', בדקתי אותה גם בתכני HD, XBOX360 וגם בחיבור למחשב והתמונה פגז.
דבר אחד שביאס אותי זה המראה שלה, לא הכי אטרקטיבי וגם העובדה שהניגודיות היא 1:1000 ורציתי לבדוק אותה עם סרטים כמו נרניה לפני שאני מזמין.
בסופו של דבר לקחתי את הטושיבה 32WL68 אבל ההיטאצ'י היא הכי טובה במחירים האלה(בסביבות 5000).
אם המטרה שלך היא בעיקר קונסולות.מחשב ותכני HD, אל תחשוב פעמיים!!!
דבר שני, ראיתי את ההיטאצ'י LD9000TA ב 32 אינץ', בדקתי אותה גם בתכני HD, XBOX360 וגם בחיבור למחשב והתמונה פגז.
דבר אחד שביאס אותי זה המראה שלה, לא הכי אטרקטיבי וגם העובדה שהניגודיות היא 1:1000 ורציתי לבדוק אותה עם סרטים כמו נרניה לפני שאני מזמין.
בסופו של דבר לקחתי את הטושיבה 32WL68 אבל ההיטאצ'י היא הכי טובה במחירים האלה(בסביבות 5000).
אם המטרה שלך היא בעיקר קונסולות.מחשב ותכני HD, אל תחשוב פעמיים!!!
אם כך הדבר אז למה אתה צריך LCD? בשביל השם?
חבל על הכסף.
הרי כבלים כרגע משדרים באיכויות מחפירות ול DVD אין צורך בטלויזיה חדשה.
שמור את הכסף למתי שתרצה להתרכז יותר בתכני HD ומי יודע, אולי עד אז הטכנולוגיה תשתנה ויהיה משהו הרבה יותר טוב במחיר יותר אטרקטיבי.
חבל על הכסף.
הרי כבלים כרגע משדרים באיכויות מחפירות ול DVD אין צורך בטלויזיה חדשה.
שמור את הכסף למתי שתרצה להתרכז יותר בתכני HD ומי יודע, אולי עד אז הטכנולוגיה תשתנה ויהיה משהו הרבה יותר טוב במחיר יותר אטרקטיבי.
האמת אני לא זוכר בדיוק
חוץ מזה שבשידורי טלויזיה ההיטאצ'י הצטיינה לעומת האחרות (שארפ SA1, SONY לא זוכר איזה דגם אבל יקר יותר, פנסוניק 32 LCD)
במחשב היא בוודאות טובה יותר משום שהיא יודעת לקבל NR דרך HDMI (וגם דרך VGA)
בדקתי אותה לעומק, הנה קישור לבדיקה שלי לפני שקניתי:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 660#281660
במחשב היא בוודאות טובה יותר משום שהיא יודעת לקבל NR דרך HDMI (וגם דרך VGA)
בדקתי אותה לעומק, הנה קישור לבדיקה שלי לפני שקניתי:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 660#281660
עיצוב זה חלק אינטגרלי מהמוצר ,ראיתי את מסכי סמסונג והם פשוטים מדהימים נוכח העובדה שהם מעוצבים כך שהדפנות\רמקולים והמסך כמעט באותו דרגה ,כלומר המסך אינו שקוע פנימה + הקונטרס נותנת תמונה מצויינת ממקור המתאים ל LCD .Yaronl כתב:לך על ההיטאצי' , חזקה מאוד בעבודה מול מחשב, חזקה מול HOT , באמת לא משהו בעיצוב כמו שאומרים, אבל זה באמת שולי, מסך ברמה גבוה מאוד....