משהו יודע איך השירות של Lenovo מול dell xps?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
לא מכיר את השירות של לנובו, כן מכיר בצורה מאוד אינטנסיבית את השירות של דל (יש לנו מאות מחשבים שלהם בארגון תחת אחריותי) ואני יכול להגיד לך שלרב הוא מעולה.
חווית השירות שלי מלנובו היתה מצוינת. לא יודע אם מעיד בצורה גורפת אבל היה אחלה מבחינתי. קניתי לפטופ יוגה i9 של לנובו. הגיע עם שליח. לצערי, הגיע תקול. כרטיס רשת דפוק כנראה. ניתוקים על ימין ועל שמאל.
פתחתי קריאה, הגיע שליח לאסוף ואחרי יומיים התקשרו לשאול אם לזכות מלא או לקבל מחשב חדש. נראה לי זה סטנדרט אבל ככה זה צריך להיות. ביקשתי חדש ואכן הגיע מחשב (הפעם תקין) עם שליח.
פתחתי קריאה, הגיע שליח לאסוף ואחרי יומיים התקשרו לשאול אם לזכות מלא או לקבל מחשב חדש. נראה לי זה סטנדרט אבל ככה זה צריך להיות. ביקשתי חדש ואכן הגיע מחשב (הפעם תקין) עם שליח.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אחותי בדיוק הגישה תביעה נגד דל... מהיום הראשון הטאצ' פאד שלו לא עבד כמו שצריך. הוא נשלח וחזר מתיקון 5 פעמים ולא עשו כלום.
אני הופתעתי כי בעבר היה להם שירות מעולה מניסיוני
אני הופתעתי כי בעבר היה להם שירות מעולה מניסיוני
באסה לשמוע. שהיה בהצלחה בתביעה17/02/2022 8:39ChinggisKhan כתב: אחותי בדיוק הגישה תביעה נגד דל... מהיום הראשון הטאצ' פאד שלו לא עבד כמו שצריך. הוא נשלח וחזר מתיקון 5 פעמים ולא עשו כלום.
אני הופתעתי כי בעבר היה להם שירות מעולה מניסיוני...
- Huber
- חבר במועדון HT

A1ex - יש משהו בדבריו של shmizan. לדל יש מערך שירות שונה לגמרי לשוק העיסקי מהשוק הפרטי. יתרה מזו, הניידים שלהם לשוק העיסקי ברמה אחרת לחלוטין גם באיכות. לא ממליץ על הניידים שלהם לשוק הביתי (INSPIRON למשל) ולעומת זאת ממליץ בחום על הסדרות העסקיות (LATITUDE למשל).
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

Latitude 54xx (כבר לא זוכר את הדגם הספציפי). 14 אינץ' עם מסך מגע שהמלצתי לה (ממליץ תמיד על מכשירים מסדרת latitude).17/02/2022 8:48shmizan כתב: איזה דגם?
קו המוצרים העסקי שונה מאוד בקבלת שירות מאשר קו המוצרים הרגיל. בכל חברה....
- Huber
- חבר במועדון HT

Latitude זה הקו העיסקי. השירות שלהם לקו הזה למופת מניסיון של מעל ל 15 שנה ואלפים רבים של מחשבים ניידים ונייחים ומסכים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
יש סיפורים לחיוב ולשלילה על כל מותג. תקנה לדעתי על בסיס פרמטרים אחרים, לא השירות.
- Huber
- חבר במועדון HT

מסכים, נראה שלשניהם יש שירות מספיק טוב שפרמטרים אחרים צריכים לקבל עדיפות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

בדיוק היום אחותי קיבלה כתב הגנה שבו טוענים שהיא אינה מוסמכת לקבוע אם משטח המגע פועל כראוי...
כאמור, אני מניסיוני מדובר דווקא בחברה שיודעת לתת שירות ולא ברור לי בכלל למה היא זוכה לכזו חוויה שלילית
כאמור, אני מניסיוני מדובר דווקא בחברה שיודעת לתת שירות ולא ברור לי בכלל למה היא זוכה לכזו חוויה שלילית