לבעלי ה- Samsung LA32R81B....

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Yaronl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בשעה טובה קניתי את ה LCD הנ"ל לאחר בירורים מכל כיוון אפשרי 8)

השימוש העיקרי שלי במסך הוא בחיבור למחשב וגלישה\ סרטים \ משחקים.... ולכן גם בחרתי אותו מכיוון שהוא מהיחידים שיש להם Native Rate .

אך יש לי מספר שאלות :

1. במחשב מותקן לי Geforce 9700 GT , האם הוא מסוגל לשדר ב1366x768, ואם כן, איך אני משנה לרזולוציה הזאת (גורם לאופציה הזאת להופיע בסקאלה של הרזולוציות) ?

2. האם חיבור HDMI - DVI נחות מ DVI- DVI , אולי מהסיבה שפיזית החיבורים שונים ותמיד עדיף כמה שפחות הבדלים ?

3. למי שקנה מסך כזה , ומשתמש בו לגלישה , האם הוא נוח והטקסט קריא כמו במסך LCD רגיל, וכמה קרוב אפשר לשבת מבלי להתעייף ?

חברים , הטלויזיה לא הגיעה עוד , ואני יכול לבטל , כך שאתם מוזמנים לשנות את דעתי ולשפוך קצת אור על הנושא :D

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

Yaronl כתב:בשעה טובה קניתי את ה LCD הנ"ל לאחר בירורים מכל כיוון אפשרי 8)

השימוש העיקרי שלי במסך הוא בחיבור למחשב וגלישה\ סרטים \ משחקים.... ולכן גם בחרתי אותו מכיוון שהוא מהיחידים שיש להם Native Rate .

אך יש לי מספר שאלות :

1. במחשב מותקן לי Geforce 9700 GT , האם הוא מסוגל לשדר ב1366x768, ואם כן, איך אני משנה לרזולוציה הזאת (גורם לאופציה הזאת להופיע בסקאלה של הרזולוציות) ?

2. האם חיבור HDMI - DVI נחות מ DVI- DVI , אולי מהסיבה שפיזית החיבורים שונים ותמיד עדיף כמה שפחות הבדלים ?

3. למי שקנה מסך כזה , ומשתמש בו לגלישה , האם הוא נוח והטקסט קריא כמו במסך LCD רגיל, וכמה קרוב אפשר לשבת מבלי להתעייף ?

חברים , הטלויזיה לא הגיעה עוד , ואני יכול לבטל , כך שאתם מוזמנים לשנות את דעתי ולשפוך קצת אור על הנושא :D
...
1. האם זה מופיע בסקאלה?
2. לא משנה
3. לא משתמש לגלישה אבל בשביל לגלוש באינטרט יש מחשב רגיל ומסך רגיל, זה טלויזיה...

אחלה טלויזיה, אתה תהנה...

idanseal
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0

שליחה #3 

מחובר אצלי מHDMI לHDMI ורואים יפה אני עוד לא השגתי מקלדת אלחוטית אבל ברגע שכן אני אגלוש עם זה כי רואים חד ולא צריך להתעייף או משהו כזה כדי לקרוא ולהבין יופי, אגב כדי שכל המסך ייכנס לך בתמונה בLCD תגדיר את מצב התמונה כJUST SCAN ולא כ16:9 אתה תראה את ההבדל...מקסימום לא תאהב תחזיר ל16:9:)

solidroy
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 0

שליחה #4 

תחת איזה תפריט בטלויזיה נמצאת הבחירה JUST SCAN שאתה מדבר אליה?

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #5 

וואלה לא משתמש בטלוויזיה עם המחשב...קצת מוזר אני יודע, אולי בעתיד.
חשבתי אולי לקנות איזה TVIX או משהו עם יציאה דיגיטלית, כי בינתיים אני מחובר בקומפוננט ולא רואים משהו משהו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”