מבקש המלצה לטלוויזית LCD 40-42

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ben_shap2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,

החלטנו לרכוש טלוויזית LCD {קראתי הרבה בפורום, ומבקש לא להסביר לי למה עדיף פלאזמה.בשל המיקום המיועד לטלויזיה, אין לי אפשרות לשים פלאזמה אלא רק LCD}
בגודל של 40-42 אינץ'. רוב הצפייה תהיה ממרחק של כ4-6 מטרים.
הצפייה תשמש בעיקר לשידורי YES (סרטים\ספורט וסדרות בעיקר) וDVD (שככל הנראה ישודרג לתומך HD בזמן הקרוב).
הבנתי שהניגודיות חשובה, ונראה לי שזמן תגובה של יותר מ 6MS ייצור "מריחה", ככה שמעדיף דגם של 5-6 MS, ו1:5000 ומעלה {זה באמת חשוב כמו שנראה לי?}

נכון, נתתי כאן פרמטרים שיצמצמו לי ברוב האתרים ל3-4 דגמים, אבל...בשביל זה אני פה - אני לא סומך על אתרי החיפוש בישראל, ורציתי להתייעץ עם מי שמבין בנושא הרבה יותר ממני (שקראתי כמה מדריכים וטיילתי מספר ימים באתרים בנושא,שלא תחשבו שלא הכנתי שיעורי בית..אחרת לא הייתי כותב פה :) }

התקציב הוא בסביבות 7000-9000 שקלים.כמובן שנוכל לשים קצת יותר בשביל אחריות של יבואן רישמי ולא של חאפר..

אני שואל פה לפני שיוצא לסבב בחנויות לראות את הטלויזיות..הבנתי שהסבב הזה מיותר מכיוון שחנויות "דוחפות" טלויזיות שה% על מכירתן גבוהים יותר, אבל עדיין רוצה לראות "בעיניים" לפני קנייה, ולא רוצה לבזבז זמן מיותר מול סוחרים ממולחים...

דבר אחרון - מטיוליי ברשת אני התרשמתי הכי מ LG.בעיקר מהדגם הזה:
LG 42LC7R
מה אתם אומרים על המכשיר הנ"ל? ועל LG בכללי ל LCD..?
והאחריות שלהם טובה...? {מניסיון לא נחמד עם LG רגילה שקנינו בסקאל לפני מספר שנים, ולקח כחודשיים עד שהחליפו לה חלק.חודשיים בהם היינו בלי טלויזיה...אבל אני לא בטוח בכלל שזו אחריות של יבואן רישמי.מתאים לסקאל לתת למעבדה זולה יותר...}

סו...זאת הודעה די ארוכה,אז בשורה התחתונה - יש המלצות? 8)

צמיגי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לך על פלזמה
בתקציב שלך סמסונג q91

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אני עם צמיגי אפילו שאתה אומר שאתה לא יכול פלאזמה זה מה שיש לי ולו כנראה להמליץ לך.
גם בתקציב שאתה נותן ובאינצים שאתה רוצה הפלאזמה יותר תשתלם לך, ובקשר לצפיה שלך בDVD ובכבלים או לווין יותר עדיף פלאזמה, אני מאמין שכמעט כל חבר בפורום יגיד לך את זה.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #4 

ben_shap2 כתב:שלום,

החלטנו לרכוש טלוויזית LCD {קראתי הרבה בפורום, ומבקש לא להסביר לי למה עדיף פלזמה בשל המיקום המיועד לטלויזיה, אין לי אפשרות לשים פלזמה אלא רק LCD}
בגודל של 40-42 אינץ'. רוב הצפייה תהיה ממרחק של כ4-6 מטרים.
הצפייה תשמש בעיקר לשידורי YES (סרטים\ספורט וסדרות בעיקר) וDVD (שככל הנראה ישודרג לתומך HD בזמן הקרוב).
הבנתי שהניגודיות חשובה, ונראה לי שזמן תגובה של יותר מ 6MS ייצור "מריחה", ככה שמעדיף דגם של 5-6 MS, ו1:5000 ומעלה {זה באמת חשוב כמו שנראה לי?}

נכון, נתתי כאן פרמטרים שיצמצמו לי ברוב האתרים ל3-4 דגמים, אבל...בשביל זה אני פה - אני לא סומך על אתרי החיפוש בישראל, ורציתי להתייעץ עם מי שמבין בנושא הרבה יותר ממני (שקראתי כמה מדריכים וטיילתי מספר ימים באתרים בנושא,שלא תחשבו שלא הכנתי שיעורי בית..אחרת לא הייתי כותב פה :) }

התקציב הוא בסביבות 7000-9000 שקלים.כמובן שנוכל לשים קצת יותר בשביל אחריות של יבואן רישמי ולא של חאפר..

אני שואל פה לפני שיוצא לסבב בחנויות לראות את הטלויזיות..הבנתי שהסבב הזה מיותר מכיוון שחנויות "דוחפות" טלויזיות שה% על מכירתן גבוהים יותר, אבל עדיין רוצה לראות "בעיניים" לפני קנייה, ולא רוצה לבזבז זמן מיותר מול סוחרים ממולחים...

דבר אחרון - מטיוליי ברשת אני התרשמתי הכי מ LG.בעיקר מהדגם הזה:
LG 42LC7R
מה אתם אומרים על המכשיר הנ"ל? ועל LG בכללי ל LCD..?
והאחריות שלהם טובה...? {מניסיון לא נחמד עם LG רגילה שקנינו בסקאל לפני מספר שנים, ולקח כחודשיים עד שהחליפו לה חלק.חודשיים בהם היינו בלי טלויזיה...אבל אני לא בטוח בכלל שזו אחריות של יבואן רישמי.מתאים לסקאל לתת למעבדה זולה יותר...}

סו...זאת הודעה די ארוכה,אז בשורה התחתונה - יש המלצות? 8)
...
חבל שאתה לא מציין מאיזה סיבה פסלת את הפלזמה אבל סיבותיך איתך.
לגבי ה-LCD של LG, לפי הדגם הכתבת אני מניח שהאחריות עליו היא של י.שלום בעלות של 8000 שקל.
ובכן אני לא הייתי ממליץ לך לרכוש מוצרים של י.שלום ולראייה אתה יכול להריץ חיפוש בפורום על אנשים שכבר התנסו איתו.
מכיוון שה-LCD מיועדת ברובה לשידורי טלוויזיה ו-DVD אתה תצטרך LCD טובה מאוד כדי לטשטש את החסרונות שלה בשידורי טלוויזיה.
אני מניח שתוכל לבדוק את הסמסונג R81 בגודל 40 אינץ' שנכנסת בתקציב שלך.
אופציה שניה היא השארפ 42SA1 שאומנם לא יצא לי לראות אותה בפעולה אבל אנשים פה בפורום ציינו אותה לטובה.
ישנן גם את הסוני ברוויה וטושיבה 42C3000 אבל לדעתי הם לא יכנסו לך בתקציב.
דווקא בתקציב שלך נכנסת ה-42Q91 שהיא פלזמה של סמסונג אבל אתה לא רוצה פלזמה אז ככה שזה לא רלוונטי.
עוד הצעה אני יכול לתת לך והיא: בן דודה שלי רכש דרך מכירה פומבית של וואלה שופס LCD 40 אינץ' של האייר עם נתונים טובים ואחריות של ניופאן ל-3 שנים ב-4999.
יכול להיות שזאת תהיה אופציה לא רעה בשבילך.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

ben_shap2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

השאלה היא אם לטווח הארוך הפלזמה משתלמת יותר מ LCD

שליחה #5 

אני מניח ששיטות השידור וה DVD ישתנו בשנים הקרובות , ה LCD לא מותאמות לכך יותר?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

קראת את המאמרים המסבירים על שתי הטכנולוגיות ומה ההבדלים ומה מתאים לכל אחד?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ben_shap2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

MartinHSabag כתב:קראת את המאמרים המסבירים על שתי הטכנולוגיות ומה ההבדלים ומה מתאים לכל אחד?
...
האמת שקראתי מאמרים, אבל דווקא לא אחד מפה {אלא אם כן זה מאמר שפורסם גם ב YNET} , אחפש אותם.

בכל מקרה שכחתי להגיד תודה לכל מי שעזר (Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”