החלטנו לרכוש טלוויזית LCD {קראתי הרבה בפורום, ומבקש לא להסביר לי למה עדיף פלאזמה.בשל המיקום המיועד לטלויזיה, אין לי אפשרות לשים פלאזמה אלא רק LCD}
בגודל של 40-42 אינץ'. רוב הצפייה תהיה ממרחק של כ4-6 מטרים.
הצפייה תשמש בעיקר לשידורי YES (סרטים\ספורט וסדרות בעיקר) וDVD (שככל הנראה ישודרג לתומך HD בזמן הקרוב).
הבנתי שהניגודיות חשובה, ונראה לי שזמן תגובה של יותר מ 6MS ייצור "מריחה", ככה שמעדיף דגם של 5-6 MS, ו1:5000 ומעלה {זה באמת חשוב כמו שנראה לי?}
נכון, נתתי כאן פרמטרים שיצמצמו לי ברוב האתרים ל3-4 דגמים, אבל...בשביל זה אני פה - אני לא סומך על אתרי החיפוש בישראל, ורציתי להתייעץ עם מי שמבין בנושא הרבה יותר ממני (שקראתי כמה מדריכים וטיילתי מספר ימים באתרים בנושא,שלא תחשבו שלא הכנתי שיעורי בית..אחרת לא הייתי כותב פה
התקציב הוא בסביבות 7000-9000 שקלים.כמובן שנוכל לשים קצת יותר בשביל אחריות של יבואן רישמי ולא של חאפר..
אני שואל פה לפני שיוצא לסבב בחנויות לראות את הטלויזיות..הבנתי שהסבב הזה מיותר מכיוון שחנויות "דוחפות" טלויזיות שה% על מכירתן גבוהים יותר, אבל עדיין רוצה לראות "בעיניים" לפני קנייה, ולא רוצה לבזבז זמן מיותר מול סוחרים ממולחים...
דבר אחרון - מטיוליי ברשת אני התרשמתי הכי מ LG.בעיקר מהדגם הזה:
LG 42LC7R
מה אתם אומרים על המכשיר הנ"ל? ועל LG בכללי ל LCD..?
והאחריות שלהם טובה...? {מניסיון לא נחמד עם LG רגילה שקנינו בסקאל לפני מספר שנים, ולקח כחודשיים עד שהחליפו לה חלק.חודשיים בהם היינו בלי טלויזיה...אבל אני לא בטוח בכלל שזו אחריות של יבואן רישמי.מתאים לסקאל לתת למעבדה זולה יותר...}
סו...זאת הודעה די ארוכה,אז בשורה התחתונה - יש המלצות?