שימוש ברסיבר 220 וולט בארה"ב עם שנאי
שלום
אני עושה רילוקיישן לארה"ב ויש לי רסיבר סוני שמותאם רק ל-220 וולט
האם מישהו התנסה עם הפעלת רסיבר בחו"ל עם שנאי שממיר ל-110 וולט?
עד כמה זה שיטה שעובד טוב? קילקול בשנאים? האם זה משפיע לרעה על הרסיבר?
אודה לקצת אינפורמציה
תודה
"הטורקי"
אני עושה רילוקיישן לארה"ב ויש לי רסיבר סוני שמותאם רק ל-220 וולט
האם מישהו התנסה עם הפעלת רסיבר בחו"ל עם שנאי שממיר ל-110 וולט?
עד כמה זה שיטה שעובד טוב? קילקול בשנאים? האם זה משפיע לרעה על הרסיבר?
אודה לקצת אינפורמציה
תודה
"הטורקי"
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
מה הקשר בין חשמל בניגריה לחשמל בארה"ב?...
רסיבר בן 3 שנים. סוני 1080.
לא ישאר עודף בכלל.
אני לא אודיופיל. זה משמש לקולנוע ביתי סטנדרטי. רוב זמן הילדים צופים. אין דרישות מוגזמות.
השאלה איזה הספק דרוש לממיר מתח. בדרך כלל ממליצים פי אחד וחצי. לא יודע מה ההספק של הרסיבר הזה.
לא ישאר עודף בכלל.
אני לא אודיופיל. זה משמש לקולנוע ביתי סטנדרטי. רוב זמן הילדים צופים. אין דרישות מוגזמות.
השאלה איזה הספק דרוש לממיר מתח. בדרך כלל ממליצים פי אחד וחצי. לא יודע מה ההספק של הרסיבר הזה.
האמת שעשיתי 5 יחידות 
השאלה אם שווי השוק של הרסיבר 1000 ש"ח. פירסמתי וכרגע אין הרבה התעניינות.
שנאי 500 וואט עולה בארה"ב בין 40 ל60 דולר שזה בערך 160 שקל
ודרך אגב הרסיבר עצמו שיש לי כרגע הוא ברמה יותר גבוהה משל רסיבר חדש 300 דולר (גם בארה"ב)
השאלה אם שווי השוק של הרסיבר 1000 ש"ח. פירסמתי וכרגע אין הרבה התעניינות.
שנאי 500 וואט עולה בארה"ב בין 40 ל60 דולר שזה בערך 160 שקל
ודרך אגב הרסיבר עצמו שיש לי כרגע הוא ברמה יותר גבוהה משל רסיבר חדש 300 דולר (גם בארה"ב)
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לפי נתוני היצרן, צריכת ההספק של הרסיבר הזה מגיעה ל-240W (די נמוך, הוא כנראה לא חזק במיוחד). מכאן ששנאי של 500W07/02/2022 13:55טורקי כתב: רסיבר בן 3 שנים. סוני 1080.
השאלה איזה הספק דרוש לממיר מתח. בדרך כלל ממליצים פי אחד וחצי. לא יודע מה ההספק של הרסיבר הזה....
זה די והותר. זה יעבוד, אבל אני לא הייתי בוחר באפשרות הזאת, בגלל הסרבול של השנאי החיצוני, ובגלל שזה ממש מיותר:
הייתי משאיר את הרסיבר הזה כאן וקונה בארה"ב משהו יד שנייה בגרושים - יש שם מלא ובקלות. ותמכור אותו שוב לפני שתחזור.
אם אתה אוהב את הסוני הזה, הוא ימתין לך כאן.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
לא כל כך עניין של מתח כמו עניין של תדר הווידאו - יש יצרנים שנועלים את הציוד שלהם (במיוחד טלוויזיות, אבל עלול להיות גם עם רסיבר) לווידאו של 50 הרץ באירופה, ו-60 הרץ בארה"ב. במצב כזה רסיבר מישראל עלול לא לזהות את אות הווידאו. רוב הסיכויים שלא תהיה בעיה, אבל עדיף לברר מראש עם יצרן הרסיבר, או לבדוק בארץ עם וידאו בתדר 60 הרץ. עם עניין ה-220/110 לא צריכה להיות שום בעיה, אין ברסיבר מנוע לכן כל שצריך הוא לקנות step up converter.
בתור מי שחי בארה"ב כמה שנים, אני יכול לספר לך שטלוויזיות סוני שם נעולות כולן בלי יוצא מן הכלל לאותות וידאו 60 הרץ ולא יציגו שום דבר ב-50.13/02/2022 7:37ahersko כתב: הנעילה היא בדרך כלל הפוכה. מ60 ל 50 ולא להפך
בסוני בדרך כלל מדיניות של תאימות מלאה. לא חושש מבעיה...
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
כמו שכתבתי הנעילה היא מ 60 ל 50 ולא להפך.
למיטב ידעתי המוצרים של סוני בארה"ב מציגים 50 הרץ ועובדים גם על 220 וולט למרות שזה לא מצויין על המדבקה.
המידע מגיע בחסות תושבים חוזרים מארה"ב שממליצים לשבים לרכוש רק סוני
למיטב ידעתי המוצרים של סוני בארה"ב מציגים 50 הרץ ועובדים גם על 220 וולט למרות שזה לא מצויין על המדבקה.
המידע מגיע בחסות תושבים חוזרים מארה"ב שממליצים לשבים לרכוש רק סוני
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
למיטב ידיעתך, זה נכון לכל המוצרים של סוני? אני מכיר דוגמא אחת של רדיו נייד של סוני שקניתי לפני שנים בארץ, וכך זה במקרה שלו: רשום עליו רק 120V אבל הוא מתאים לרשת פה ללא שנאי.13/02/2022 13:21ahersko כתב: כמו שכתבתי הנעילה היא מ 60 ל 50 ולא להפך.
המידע מגיע בחסות תושבים חוזרים מארה"ב שממליצים לשבים לרכוש רק סוני...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אי אפשר לדעת בוודאות
צריך לבדוק כל מוצר לגופו, בקבוצת הישראלים השבים מארה"ב יש המלצות די גורפות על הטלווזיה של סוני שעובדת בארץ בלי בעיה
האחריות לבדיקת התאימות - מוטלת על הקונה
אגב, רכשתי פעם xbox בארה"ב, על המכשיר היה כתוב רק 110 וולט, אבל ברשת היה כתוב שזה יעבוד גם עם 220 ו.... כן! זה עבד
צריך לבדוק כל מוצר לגופו, בקבוצת הישראלים השבים מארה"ב יש המלצות די גורפות על הטלווזיה של סוני שעובדת בארץ בלי בעיה
האחריות לבדיקת התאימות - מוטלת על הקונה
אגב, רכשתי פעם xbox בארה"ב, על המכשיר היה כתוב רק 110 וולט, אבל ברשת היה כתוב שזה יעבוד גם עם 220 ו.... כן! זה עבד
גם אנחנו הבאנו מארה"ב צג של פיוניר. היה כתוב על האריזה שזה רק 120V אבל החנות שמכרה לנו אותו הבטיחה שהמודל הזה עובד גם על 220V, אך לא כותבים זאת על המסך כי זה מבלבל לקוחות אמריקאים.
לגבי סוני, קודם כל אין לי מושג לגבי מוצרים שאינם טלוויזיות (אני בזמנו התעניינתי רק בטלוויזיה) אבל הם נהגו לחסום כל אות שאינו 60 הרץ. אני יודע כי לא התעצלתי והבאתי אל החנות נגן DVD מהבית, שהוציא PAL. שארפ, ויזיו ועוד כמה הציגו את הסרט, וסוני - חסמו. אולי היום הם כבר לא עושים זאת, או לא עושים זאת במודלים מסוימים. מומלץ לבדוק לפני רכישה.
לגבי סוני, קודם כל אין לי מושג לגבי מוצרים שאינם טלוויזיות (אני בזמנו התעניינתי רק בטלוויזיה) אבל הם נהגו לחסום כל אות שאינו 60 הרץ. אני יודע כי לא התעצלתי והבאתי אל החנות נגן DVD מהבית, שהוציא PAL. שארפ, ויזיו ועוד כמה הציגו את הסרט, וסוני - חסמו. אולי היום הם כבר לא עושים זאת, או לא עושים זאת במודלים מסוימים. מומלץ לבדוק לפני רכישה.