אני מעוניין לקנות טלוויזית 55״ לסלון, ואני מכוון לקצה העליון של הטלוויזיות value, לפחות איך שאני רואה את זה. לא בטוח בקשר לתקציב, נגיד עד 3.5-4.
ננעלתי על lg/samsung, אבל גם sony באה בחשבון.
בסמסונג אני חושב שהדגמים הרלוונטיים הם Q70A, Q80A
והדגמים המקבילים של lg, שזה a1, ואולי גם ,86VPA, 80VPA
1. כמה הצריבה קריטית אצל lg? זה אומר שאני צריך להזהר מלהשאיר את הטלוויזיה דולקת על מסך סטטי, או שזה משהו שיקרה בכל מקרה?
2. האם יש סיבה לחכות כי בקרוב יגיעו דגמים חדשים שיהיו יותר משתלמים/יוזילו את הקיימים?
3. האם יש סיבה טובה לפזול לעבר ה-neo qled? או ה-B1 של LG?
4. מתכוון לצפות בעיקר בסרטים וסדרות, לא משהו אקשני במיוחד. לעתים רחוקות קצת גיימינג מהלפטופ, מניח שזה לא מצדיק התמקדות ב-refresh rate. אני צודק?
5. אולי זה היה צריך להיות בהתחלה - מרחק הצפייה הוא 3 מטרים. אני חושב שזה ע הגבול בין 55 ל-65, נכון?
התלבטות בין דגמים של טלוויזיות 55 אינצ
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
1. נכון להיום, לא "קריטית". כן, רצוי מאד לא להשאיר מסכים או אלמנטים סטטיים (למשל כמו פסי חדשות) לאורך זמן.
2. אולי, LG משיקה פאנל חדשים השנה. אבל לא ברור אם הם יגיעו גם למסכי ה-low end שלהם או לא. בנוסף, המחירים בהשקה תמיד גבוהים יותר ממה שהם עכשיו. בד"כ יש הנחה משמעותית לקראת שישי השחור בסוף נובמבר.
3. תלוי מה אתה מחפש במסך. אבל מסכי הלד (ובמיוחד המינילד) של סמסונג מגיעים לרמות בהירות גבוהות יותר בהרבה ממסכי OLED. על ה-B1 הייתי מוותר מראש, מקבלים מסך פחות בהיר ועם פחות אופציות מ-C1, אבל עם קצת יותר מ-A1 (למשל הפאנל 120HZ ויש כניסות HDMI 2.1).
4. אם אתה מתכנן לצפות בתכני HDR, ל-C1 יש יתרון משמעותי בכך שהוא מגיע לרמת בהירות גבוהה יותר מה-A1, בערך ב-200 ניט (700 מול 500), זה הבדל משמעותי. מעבר לזה, לדרישות שלך, אני לא חושב שיש משמעות גדולה לפיצ'רים כמו HDMI 2.1 ו-120HZ שיש למסכים המתקדמים יותר.
5. ל-3 מטר הייתי אומר שנכון להיום "65 צריך להיות המינימום. אבל הכל עניין של שיקולים.
2. אולי, LG משיקה פאנל חדשים השנה. אבל לא ברור אם הם יגיעו גם למסכי ה-low end שלהם או לא. בנוסף, המחירים בהשקה תמיד גבוהים יותר ממה שהם עכשיו. בד"כ יש הנחה משמעותית לקראת שישי השחור בסוף נובמבר.
3. תלוי מה אתה מחפש במסך. אבל מסכי הלד (ובמיוחד המינילד) של סמסונג מגיעים לרמות בהירות גבוהות יותר בהרבה ממסכי OLED. על ה-B1 הייתי מוותר מראש, מקבלים מסך פחות בהיר ועם פחות אופציות מ-C1, אבל עם קצת יותר מ-A1 (למשל הפאנל 120HZ ויש כניסות HDMI 2.1).
4. אם אתה מתכנן לצפות בתכני HDR, ל-C1 יש יתרון משמעותי בכך שהוא מגיע לרמת בהירות גבוהה יותר מה-A1, בערך ב-200 ניט (700 מול 500), זה הבדל משמעותי. מעבר לזה, לדרישות שלך, אני לא חושב שיש משמעות גדולה לפיצ'רים כמו HDMI 2.1 ו-120HZ שיש למסכים המתקדמים יותר.
5. ל-3 מטר הייתי אומר שנכון להיום "65 צריך להיות המינימום. אבל הכל עניין של שיקולים.