צריך עזרה בקשר לראוטר ASUS RT-AX86U
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אבל החלפת ראוטר ולטענתך הבעיות ממשיכות והן כבר לא קשורות לחשמל או הפסקות חשמל ...
זה קצת שולל שהבעיה בראוטר - נראה כי כדאי לחפש אותה במקום אחר
תכנס לנתב קווית ובתפריטים חפש לוג ותראה מה כתוב שם אלו הודעות שגיאה או תקלה ישנן שם.
לדעתי ורק לנסיון תאפס אותו ואל תגדיר את כל ההגדרות שאתה מגדיר בדרך כלל ותראה אם הבעיה מתרחשת
זה קצת שולל שהבעיה בראוטר - נראה כי כדאי לחפש אותה במקום אחר
תכנס לנתב קווית ובתפריטים חפש לוג ותראה מה כתוב שם אלו הודעות שגיאה או תקלה ישנן שם.
לדעתי ורק לנסיון תאפס אותו ואל תגדיר את כל ההגדרות שאתה מגדיר בדרך כלל ותראה אם הבעיה מתרחשת
זה מה שעשיתי אתמול עשיתי לו FACTORY DEFAULT כרגיל כי כשהבעיה מתחילה זה הדבר היחיד שמפעיל אותו , ולא הגדרתי בפנים כלום כמו IP לפלייסטישן ופורטים אני אנסה היום בלילה נקווה שבאמת זאת הבעיה כי כבר נסיתי הכל...
ואיך אני עושה לוג באסוס יש לך מדריך לזה?
ואיך אני עושה לוג באסוס יש לך מדריך לזה?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

נכנסים לנתב עוברים על התפריטים מוצאים לוג ומפעילים אותו
- Borderline1
- חבר מביא חבר

תראה אלו הודעות שגיאה מתקבלות
או שתילה את קובץ הלוג שנוכל לראות אותו
או שתילה את קובץ הלוג שנוכל לראות אותו
שלום חברים
נעלמתי קצת ולא העלאתי את קובץ הלוג בגלל שעליתי על הבעיה ועשיתי בדיקה כמה ימים שזה אכן הסתדר , את האמת עזרתם לי מאוד כי אני הייתי נעול על כיוון וכשBorderline1 אמר שאולי זה ממכשירים אחרים או לא להגדיר כלום בראוטר אז ככה הצלחתי לעלות על הבעיה , והבעיה הייתה מהפורטים של משחק Battlefield 2042 שהייתי מגדיר אותם ידנית לPS5 באתר של הפורטים רשום שצריך להעתיק או לרשום אותם איך שהם והם היו רשומים בצורה הזאת TCP: 1935, 3478-3480 , בראוטר של אסוס יש מלא פורטים מוכנים מראש שרק לוחצים עליהם ונפתח ישירות שמתי לב שהם רשומים בצורה אחרת במקום ה - הם רושמים : אז אני הייתי צריך לרשום את הפורט בצורה הזאת TCP: 1935,3478:3480 וכשהייתי רושם את זה כמו שרשום באתר ולוחץ אישור לא היה נותן לי הודעה שגיאה או משהו היה מכניס את הפורטים כאילו הכל בסדר, וזאת הייתה הבעיה...
נעלמתי קצת ולא העלאתי את קובץ הלוג בגלל שעליתי על הבעיה ועשיתי בדיקה כמה ימים שזה אכן הסתדר , את האמת עזרתם לי מאוד כי אני הייתי נעול על כיוון וכשBorderline1 אמר שאולי זה ממכשירים אחרים או לא להגדיר כלום בראוטר אז ככה הצלחתי לעלות על הבעיה , והבעיה הייתה מהפורטים של משחק Battlefield 2042 שהייתי מגדיר אותם ידנית לPS5 באתר של הפורטים רשום שצריך להעתיק או לרשום אותם איך שהם והם היו רשומים בצורה הזאת TCP: 1935, 3478-3480 , בראוטר של אסוס יש מלא פורטים מוכנים מראש שרק לוחצים עליהם ונפתח ישירות שמתי לב שהם רשומים בצורה אחרת במקום ה - הם רושמים : אז אני הייתי צריך לרשום את הפורט בצורה הזאת TCP: 1935,3478:3480 וכשהייתי רושם את זה כמו שרשום באתר ולוחץ אישור לא היה נותן לי הודעה שגיאה או משהו היה מכניס את הפורטים כאילו הכל בסדר, וזאת הייתה הבעיה...
היות וזה PS5 אתה יכול לשים אותו ב DMZ ולא תצטרך לפתוח שום פורטים.29/04/2022 11:58HELLBOY כתב: שלום חברים
נעלמתי קצת ולא העלאתי את קובץ הלוג בגלל שעליתי על הבעיה ועשיתי בדיקה כמה ימים שזה אכן הסתדר , את האמת עזרתם לי מאוד כי אני הייתי נעול על כיוון וכשBorderline1 אמר שאולי זה ממכשירים אחרים או לא להגדיר כלום בראוטר אז ככה הצלחתי לעלות על הבעיה , והבעיה הייתה מהפורטים של משחק Battlefield 2042 שהייתי מגדיר אותם ידנית לPS5 באתר של הפורטים רשום שצריך להעתיק או לרשום אותם איך שהם והם היו רשומים בצורה הזאת TCP: 1935, 3478-3480 , בראוטר של אסוס יש מלא פורטים מוכנים מראש שרק לוחצים עליהם ונפתח ישירות שמתי לב שהם רשומים בצורה אחרת במקום ה - הם רושמים : אז אני הייתי צריך לרשום את הפורט בצורה הזאת TCP: 1935,3478:3480 וכשהייתי רושם את זה כמו שרשום באתר ולוחץ אישור לא היה נותן לי הודעה שגיאה או משהו היה מכניס את הפורטים כאילו הכל בסדר, וזאת הייתה הבעיה......
ככה לא משנה איזה משחק תשים הפורטים שלו אהיו פתוחים.