HOTBOX 5F הגדרות לא נשמרות
לאחרונה עברתי לסיבים אופטים של HOT והחליפו לי את המודם מ- HOTBOX 4 ל- HOTBOX 5F.
אבל יש בעיה... כשאני מנסה לשנות הגדרות של DHCP ועושה SAVE אחרי שאני עושה REFRESH בדפדפן אני רואה שההגדרות לא משתנות.
זה נכון לכל אחת מההגדרות גם בנפרד.
כלומר אם אני מנסה רק לשנות את ה- LEASE TIME במקום 3600 ל- 7200 זה כביכול משתנה אבל אם אני עושה REFRESH אז זה חוזר ל- 3600.
משהו אחר נתקל בבעיה כזו והצליח לפתור?
אבל יש בעיה... כשאני מנסה לשנות הגדרות של DHCP ועושה SAVE אחרי שאני עושה REFRESH בדפדפן אני רואה שההגדרות לא משתנות.
זה נכון לכל אחת מההגדרות גם בנפרד.
כלומר אם אני מנסה רק לשנות את ה- LEASE TIME במקום 3600 ל- 7200 זה כביכול משתנה אבל אם אני עושה REFRESH אז זה חוזר ל- 3600.
משהו אחר נתקל בבעיה כזו והצליח לפתור?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
תנסה עם דפדפן אחר... אולי הQA שלהם לא בדק את המוצר בכל סוגי הדפדפנים
נסיתי CHROME, EDGE, INTERNET EXPLORER. בשלושתם התופעה זהה.
אני משנה את ה- LEASE TIME ל- 7200 לוחץ SAVE זה משתנה ל- 7200. עושה REFRESH או עובר לתפריט אחר וחוזר וזה מופיע כמו המקורי 3600.
גם דרך הדפדפן בנייד אותו דבר.
אני משנה את ה- LEASE TIME ל- 7200 לוחץ SAVE זה משתנה ל- 7200. עושה REFRESH או עובר לתפריט אחר וחוזר וזה מופיע כמו המקורי 3600.
גם דרך הדפדפן בנייד אותו דבר.
שמע אחי עזוב אותך תJרא הזה של הוט...
תהפוך את הדבר הזה לברידג' תקנה ראוטר נורמלי
חבר וסלאמת.
הציוד של ספקיות זה פשוט בדיחה עלובה שעולה כסף ללקוח.
גם אני התחברתי לסיב אופטי של הוט . אשמח לקבל רעיונות לניצול מירבי של התשתית , כרגע מחובר דרך 4 יחידות Tenda mw6 , יחידה ראשית מחוברת ליציאה lan 1 של ההוטבוקס 5f .היחידות האחרות מחוברות דרך סווטצ שמחובר ליחידה Tenda הראשית . מקבל מקסימום הורדה של 300 ב wifi האם יש דרך יוצר טובה לחבר את היחידות? אולי היחידות לא מסוגלות ליותר?
אשמח לכל עצה, רעיון , מדריך כדי לנצל את מלוא 1000מגה הורדה , תודה
אשמח לכל עצה, רעיון , מדריך כדי לנצל את מלוא 1000מגה הורדה , תודה