אני צריך עזרה בחיבור בין מחשב לרסיבר...
שלום אני צריך עזרה בהתאמת המחשב הנייח שלי לבין הרסיבר.
אז ככה יש לי כ.קול אונבורד פשוט רגיל.
הוא מחובר בכבל כמו של אוזניות באורך 5 מטר זה המרחק בין המחשב לרסיבר.
והכבל הזה מחובר למתאם שמעביר את זה ל RCA לבן ואדום וזה מחובר לרסיבר.
זה תמיד היה מחובר ככה ושומעים על הפנים (יש רעשים בוליום גבוהה ולא נקי), לאחרונה קניתי רסיבר של KENWOOD 200*6 RMS ומוחובים אליו 5 רמקולים וסאב של JAMO 200RMS.
אין לי בעיה להשקיע כסף ולקנות כ.קול (אם יש צורך) וכבלים וכל מה שצריך, בשביל לשמוע נקי וחלק, וגם שיהיה אפשר לשמוע בסראונד בסרטים באיכות גבוהה כמה שאפשר.
פשוט קניתי כ.מסך עם יציאה של HDMI שמחובר ל LCD בכבל של HDMI ואני רוצה להנות מזה...
יש לי ברסיבר את כל היחבורים.
בבקשה אני חייב עזרה.
תודה.[/i][/b]
אז ככה יש לי כ.קול אונבורד פשוט רגיל.
הוא מחובר בכבל כמו של אוזניות באורך 5 מטר זה המרחק בין המחשב לרסיבר.
והכבל הזה מחובר למתאם שמעביר את זה ל RCA לבן ואדום וזה מחובר לרסיבר.
זה תמיד היה מחובר ככה ושומעים על הפנים (יש רעשים בוליום גבוהה ולא נקי), לאחרונה קניתי רסיבר של KENWOOD 200*6 RMS ומוחובים אליו 5 רמקולים וסאב של JAMO 200RMS.
אין לי בעיה להשקיע כסף ולקנות כ.קול (אם יש צורך) וכבלים וכל מה שצריך, בשביל לשמוע נקי וחלק, וגם שיהיה אפשר לשמוע בסראונד בסרטים באיכות גבוהה כמה שאפשר.
פשוט קניתי כ.מסך עם יציאה של HDMI שמחובר ל LCD בכבל של HDMI ואני רוצה להנות מזה...
יש לי ברסיבר את כל היחבורים.
בבקשה אני חייב עזרה.
תודה.[/i][/b]
ואז איך אני מחבר אותו עם אותם הכבלים?
ולא עדיף לקנות כבר כ.קול עם יציאה קואקסיאלית ולחבר אותו לרסיבר עם כבל כמו זה
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
לא ישמעו טוב יותר??
אני פשוט רוצה שזה יהיה איכותי לסרטים והכל כי אני כרגע לא משתמש יותר בדי וי די כי מהמחשב אני מוציא איכות הרבה יותר גבוהה ויש לי הרבה יותר מה לראות, אבל האיכות של האודיו לא משהו.
ולא עדיף לקנות כבר כ.קול עם יציאה קואקסיאלית ולחבר אותו לרסיבר עם כבל כמו זה
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
לא ישמעו טוב יותר??
אני פשוט רוצה שזה יהיה איכותי לסרטים והכל כי אני כרגע לא משתמש יותר בדי וי די כי מהמחשב אני מוציא איכות הרבה יותר גבוהה ויש לי הרבה יותר מה לראות, אבל האיכות של האודיו לא משהו.
אתה יכול לקנות כרטיס קול עם יציאת קואקס בצורת RCA, אבל בכרטיס שנתתי בתור דוגמה, יש לחברו ע"י זכר 1/8 מונו (כרטיס קול)>>>RCA רגיל (רסיבר). זה רק עניין של צורה.
אין הבדלים בין יציאות דיגיטילות של כרטיסים שונים, כל עוד הפענוח נעשה ברסיבר. הכבל שהצגת גם עושה את העבודה.
אין הבדלים בין יציאות דיגיטילות של כרטיסים שונים, כל עוד הפענוח נעשה ברסיבר. הכבל שהצגת גם עושה את העבודה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר