סאבוופר SVS

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
teenet פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם,

לפני כמה שבועות התחלתי להרגיש שעוצמת הסאב שלי (SVS SB-12 NSD), שחגג 10 לאחרונה, השתנתה. בהתחלה חשבתי שאני הבעיה התחלתי להריץ כל מיני בדיקות, לכייל את הרסיבר מחדש (DENON עם AUDYSSEY) והחלטתי לחכות ולראות מה יהיה איתו בהמשך.

ככל שהימים עברו, כך ירדה גם עוצמת השמע מהסאב, עד שלפני 5 ימים החלטתי לכתוב לשירות הלקוחות של SVS בארה"ב. פניתי אליהם דרך הצ'אט ולהפתעתי ענה לי Scott Miller, המכהן כ- Director - Customer Experience. כיאה לחברת SVS, הידועה בשירות הלקוחות המדהים שלה, התכתב איתי Scott ביום ראשון אחה"צ (יום המנוחה שלו), שלח לי הוראות לבדיקת הסאב ע"י חיבורו בכבל RCA ל- 3.5 אותו חיברתי לטלפון והשמעה של שיר ספציפי (באסי במיוחד). כמובן שתוצאות הבדיקה הובילו למה שחשבתי מלכתחילה - הלך ה- AMP בסאב...
שאלתי את Scott מה עליי לעשות ומה מחירו של מגבר חדש לסאב והוא הפנה אותי מיידית לנותני השירות בארץ - SVS Israel כפי שכינה אותם, הלא הם חנות Future הידועה.

לא היססתי וכבר ביום שני בבוקר התקשרתי ל- Future, שם ענה לי בחור חביב ביותר בשם חנוך, שאל אותי מתי ואיפה קניתי את הסאב, מה הדגם שלו והזמין אותי לחנות שלהם כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון. הוא גם דאג להרגיע אותי שאם אין להם את החלק במלאי - SVS מטיסים להם אותו במהרה.
שלשום בבוקר לקחתי את הסאב הקשיש (או שלא?!?!) שלי לטיול לרח' צקלג בתל אביב. ירד גשם ופחדתי שהבחור יירטב, לכן כיסיתי אותו היטב. לא זכרתי עד כמה כבד הסאב (וכן, ברור לי שיחסית לסאבים אחרים של SVS הוא שוקל מעט... :D ).
ברגע שהגעתי לחנות, עצרתי עם האוטו ליד הכניסה, אמרו לי היכן להחנות והתעקשו על כך שאני לא אסחוב את הסאב מהאוטו ועד לחנות (איזו רמת שירות מדהימה עוד לפני שקניתי / תיקנתי אצלהם).
בחנות קיבל אותי דור (המפורסם 8) ), ישב איתי, פתח לי כרטיס לקוח וסיפר לי מה האופציות העומדות לפניי - בדיקת הסאב וקבלת הצעת מחיר לתיקון או... (קיוויתי שהוא יגיד את מילת הקסם "שדרוג") שדרוג (!!!) - בלי לחשוב פעמיים שאלתי במה מדובר ולאחר כמה שניות של חישובים נתן לי דור הצעת מחיר שאי אפשר לסרב לה. כמובן שלא סירבתי :lol:
תוך כדי לגימת אספרסו ועד שהביאו מהמחסן את החבר החדש במשפחה, ביקשתי בכל זאת לבדוק את הסאב שהבאתי. כמובן שצדקתי - הלך לו המגבר... ברגע שסיימנו את הבדיקה הגיע הסאב החדש - SB-2000 PRO.
הודתי לכולם בחנות על השירות המדהים שקיבלתי וחזרתי הביתה נרגש לחבר את הסאב החדש במקום הקודם.
אתמול בבוקר חיברתי את ה- SB-2000 PRO, הורדתי את האפליקציה שלו, שמתי שיר באסי ו... נותרתי עם פה פעור... פשוט עולם אחר!!! איזה סאונד... איזו עוצמה... פשוט ליגה אחרת!
למי שתוהה - אני עם סט סטליטים של CABASSE (מסתבר שגם דור עם אותו הסט ולכן ידע להמליץ לי על המהלך מנסיונו האישי) והם "משתדכים"
ל- SVS בצורה מושלמת!!!

למרות שזו לא הפעם הראשונה שאני קונה ב- Future וכבר הכרתי את האדיבות, המקצועיות ורמת השירות המדהימה שלהם - אין ספק שאותי הם הרוויחו כלקוח נאמן לעוד שנים רבות! תודה רבה דור!
וכמובן - SVS שוב הוכיחו את עצמם במוצר מ-ד-ה-י-ם!!! :)
נערך לאחרונה על ידי teenet ב 06/02/2022 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

Sourc3
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1331
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 150 פעמים

שליחה #2 

תתחדש!
מקום שכיף לקנות בו מוצרים ולהתייעץ, אנשים טובים.
ספציפית אני מציק למאי בשאלות לדעתי כבר 3 שנים ותמיד עונה בסובלנות וידע 🤙🏼

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4204
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #3 

הסאב הישן נקנה בחו"ל?

teenet פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

03/02/2022 22:08  
amitbak כתב:
הסאב הישן נקנה בחו"ל?
...
אכן כן...

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3740
שם מלא: חיים
נתן תודות: 864 פעמים
קיבל תודות: 287 פעמים

שליחה #5 

כייף תמיד לשמוע על נותני שירות ברמה גבוה בארץ.לא מובן מאליו!!
פיוצ'ר חנות ברמה!!!
ובלי תמונות קצת קשה להאמין שהחלפת סאב😜
תהנה ותבלה עם המפלצת החדשה (Y)
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #6 

כל הכבוד !!
תתחדש ותהנה, אחלה של שדרוג.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #7 

תתחדש ותהנה המון.
תמונות של המפלץ הקטן יתקבלו בברכה.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #8 

סאב מדהים.
פיוצר מדהימים
תהנה!
תתחדש!
בברכה קובי כהן

teenet פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

תודה רבה חברים! :-)

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7042
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1462 פעמים

שליחה #10 

אין מה לומר פיוצ'ר היו ונשארו חנות עם איכות שממנה נהננו בעבר, נהנים בהווה, ואנו ככול הנראה נהנה מהם גם בעתיד

תתחדש על הסאב החדש

בלי לראות את המספרים ברור לי שעשית עסק טוב ומשתלם גם לכיס וגם לאוזן

ido22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #11 

צריך לפתוח קבוצת תמיכה לבעלי SVS עם סטלייטים של קאבאס (אני מניח שיש לך גם IO2 כי זה מה שיש לדור). לא מצאתי למה לשדרג מזה (חוץ מסאב svs עוד יותר גדול..)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”