שאלה לגבי מגבר לרכב!

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

יש לי סט קידמי ואחורי של הרטז הי אנרגי הכי חזק שלהם ורציתי לדעת איזה מגבר יתן לי את הצליל האיכותי והכי מדוייק שיש בשביל הרמקולים האלה, עכשיו המליצו לי על פייז RS4 ועל נקאמיצ'י את הRS4 אני לא יוכל כנראה להשיג בגלל שמי שמארגן לי את הציוד אומר שאין להשיג את המגברים האלה בנתיים ורק לחנויות שנשאר על המדף יוכלו למכור, אז רציתי לדעת אם מישהו יודע על איזה מגבר שיתאים לי לרמקולים האלה ואין לי הגבלת תקציב(כמובן שלא צריך להגיע ל10,000 אבל אפשר להגזים).
נערך לאחרונה על ידי uknowmy ב 19/08/2007 20:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

ועוד שאלה איך המגברים של בוסטון אקוסטיק וHIFONICS הציעו לי מגברים שלהם ואמרו לי שהם תותחים זה נכון? ואם כן הם יתאימו לי כמו שצריך לרמקולים האלה מבחינת צליל איכותי ודיוק?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

זה השירשור השני שאתה פותח בנושא . אז אין לי בעיה , אבל בשביל לא להתברבר , אני אומר לך את זה פעם אחת .
יש כמה דרגות מחירים במגברים לרכב (ואני מדבר על מגברי 4 ערוצים) . את הטובים והזולים יחסית - מחיר 2250-3000 , ואת המגברים שהם קרובים להיי אנד שזה בין 3000-5000 , ויש מגברי היי אנד אמיתיים ששם זה יכול להגיע גם ל10K וצפונה מכך (יש מגבר מנורות אמיתי של מילברט שעולה MSRPP כ2500 דולר שזה למעשה כ16-17K )
לגבי הטובים והזולים יש שני מגברים מעולים , יש את הסאונדסטרים טרנטולה TR960 (שאותו אין בארץ ביבוא אישי הוא יעלה כ2250)
ויש את הנקאמיצ'י
מעל לזה זה הזאפקו רפרנס זד אודיו ואולי עוד כמה שאני כרגע לא זוכר
מעל לזה זה גנסיס סלסטרה מילברט דגמים מסוימים של ארק אודיו , בראקס , סינפוני , HSS (מגברי מנורות יקרים), ועוד כמה . תחליט מה אתה רוצה לקנות ומה התקציב , האם אתה חייב לקנות בארץ או שאתה יכול לייבא (זה יוצא יותר זול בד"כ, ובמוצרי היי אנד זו לא בעיה ), ואז נוכל לנסות להכווין אותך

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

פתחתי את השרשור הזה כדי שחוץ ממך ומאורי יראו עוד אנשים שאני צריך עזרה לגבי מגבר
השרשור השני דיבר על מערכות וגלשנו למגברים אז החלטתי לפתוח חדש.
בקשר למגבר מנורות אמיתי של מילברט שדיברת עליו אז בפעם האחרונה שבדקתי 2500 דולר זה בערך 10000 לא 16-17.
אני מדבר על מגברים עד 10,000 ושנמצאים בארץ והכי חשוב שיתנו לי צליל נקי ומדויק לסט הרץ שיש לי.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

uknowmy כתב:פתחתי את השרשור הזה כדי שחוץ ממך ומאורי יראו עוד אנשים שאני צריך עזרה לגבי מגבר
השרשור השני דיבר על מערכות וגלשנו למגברים אז החלטתי לפתוח חדש.
בקשר למגבר מנורות אמיתי של מילברט שדיברת עליו אז בפעם האחרונה שבדקתי 2500 דולר זה בערך 10000 לא 16-17.
אני מדבר על מגברים עד 10,000 ושנמצאים בארץ והכי חשוב שיתנו לי צליל נקי ומדויק לסט הרץ שיש לי.
...
החישוב שלך לא נכון, תוסיף למחיר של המוצר את המשלוח שבמגברים כאלו יכול להגיע בקלות ל200 דולר ויותר , ותכפיל את הכול ב1.33 (33 אחוזי מס) ותכפיל בשער הדולר ואז תקבל את המחיר בארץ (וכך אתה מגיע ל15400 , אני הגעתי ליותר כי הנחתי מחיר משלוח יותר גדול )
ולגבי מגברים שמיובאים לארץ יש את הזאפקו רפרנס , לא מכיר מגברים שמיובאים לארץ שעולים עליו

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

זה לא העניין אם עולים עליו או לא העניין אם הוא יתן לי את מה שאני רוצה בשביל הסט שיש לי

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

אם זאפקו רפרנס לא מספיק טוב בשבילך ,אזי רוץ וקנה את הגנסיס או שתסע לחו"ל ותביא סלסטרה או מילברט או HSS (תבדוק מי יקר יותר באירופה ואותו תקנה , אני מבטיח לך שלא תמצא מגברים טובים יותר )
אם אתה רוצה מגבר "פשוט " בלי שם ידוע אבל מעולה אתה יכול ליצור קשר עם זד אודיו ולקנות מהם ישירות מגבר שני ערוצים (הארבע כרגע לא במלאי בגלל מכירות OEM גדולות אם אני לא טועה )

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אפשר קישורים לגנסיס ולזאפקו רפרנס ?

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

טוב לא משנה אני כנראה הולך על הנאקמיצי וזהו המליצו לי עליו ואמרו לי שאני לא צריך יותר מזה אז תודה לכל מי שעזר.

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

באתי לקנות את הנאקמיצי אבל אמרו לי שיש מגברים של JL AUDIO שהיא חברה יותר טובה ויש לה מגברים יותר טובים שאני יכול לקבל באותו מחיר, אז רציתי לדעת אם המגברים של החברה הזאת איכותיים ויותר טובים מהנאקמיצי ויתאימו לי לסט של ההטרז שיש לי. אז אם מישהו יכול לעזור כמה שיותר מהר אני יודה לו זה דחוף לי אני רוצה לסיים עם זה כבר.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #11 

אולי זה רק אני וייתכן מאד שאני טועה כי את התגובה הזו אני לא כותב מנסיון אישי אלא מדעה אישית - אז קח את זה בערבון מוגבל וחכה לתגובות ממנוסים יותר ממני :
JL AUDIO מתחבר לי יותר עם המילה כח ופחות עם המילה איכות צליל..

הייתי ממליץ לך לשמוע / לקפוץ לראות, מגברים של AUDISON..

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אוקיי תודה עוד עזרה?
ודרך אגב jacko-il הבנתי שאתה מבין במערכות אז אם אתה יכול לעזור לי בשרשור השני שפתחתי על מערכת לאוטו אני יודה לך.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

uknowmy כתב:באתי לקנות את הנאקמיצי אבל אמרו לי שיש מגברים של JL AUDIO שהיא חברה יותר טובה ויש לה מגברים יותר טובים שאני יכול לקבל באותו מחיר, אז רציתי לדעת אם המגברים של החברה הזאת איכותיים ויותר טובים מהנאקמיצי ויתאימו לי לסט של ההטרז שיש לי. אז אם מישהו יכול לעזור כמה שיותר מהר אני יודה לו זה דחוף לי אני רוצה לסיים עם זה כבר.
...
די , מספיק , חלאס . האם כול טיפש שינסה לשווק לך אתה תאמין לו , לJL יש מגבר אחד טוב (בארבעה ערוצים ) JL300/4 ויש גם את אותה סדרה(סדרת הסלאש ) יותר חזק . אבל סדרת הסלאש של JL התפרסמה בתור מגברי מונו , כי הם מגביר המונו היחידים שהם גם דיגיטאליים , וגם נשמעים טוב כמו מגברי קלאס a/b .
מכאן ועד שJL תהיה יותר טובה מהנקאמיצי' 2004 שאותו תכנן סטפאן מאנץ מזד אודיו , יש דרך ארוכה מאוד . ואם מי שאמר לך היה מבין הוא לא היא אומר את השטות הזו .
תשיג את הנאקאמיצי' , ואם אתה רוצה לבזבז יותר (ולקבל בערך אותו דבר ) אז לך על זאפקו רפרנס . לא קיים מצב שבו JL יכולה להיות קרובה למגברים האלו

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

סבבה עזרתם לי מאד עכשיו אני סגור במאה אחוז על הנאקמיצי.
נ.ב הבנאדם שאני קונה ממנו הוא באמת טמבל חחח אבל מה אכפת לי הוא מארגן לי מוצרים מקוריים עם אחריות במחירי יבואן כמעט.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”