raspberry 4 4gb
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
pioneer1917
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מעוניין לקנות raspberry 4 4gb
-
pioneer1917
-
- חבר שרק התחיל

או 3+

-
pioneer1917
-
- חבר שרק התחיל

Up
Up
Up
Up
Up
נכנסת ללינק לפני שכתבת תגובת פאסיב אגרסיב?10/02/2022 22:28ido22 כתב: הלינק השלישי בגוגל, הנה:
https://piitel.co.il/shop/official-star ... ry-pi-4-2/...
המלאי בארץ אזל כבר כמה חודשים. לא יעזור שתשלח לינקים
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
-
pioneer1917
-
- חבר שרק התחיל

אני יודע להשתמש בGoogle. ואני גם יודע איך לקנות באינטרנט בEbay וAliexpress.
אני לא רוצה לקנות פטל חדש במחיר שיש עכשיו. אלו מחירים לא הולמים. המחיר האמיתי הוא 30-40 דולר (כמו שהיה)
לכן אני מחפש לקנות מיד שנייה.
אני לא רוצה לקנות פטל חדש במחיר שיש עכשיו. אלו מחירים לא הולמים. המחיר האמיתי הוא 30-40 דולר (כמו שהיה)
לכן אני מחפש לקנות מיד שנייה.