מחפש לקנות קוצים
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
pioneer1917
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מחפש לקנות קוצים לשני רמקולים סטריאו רצפתיים
-
pioneer1917
-
- חבר שרק התחיל

שלום. כן, הבנת אותי נכון....
אבל אני לא בטוח שהסינים טובים כמו המקור.
אני לא מבין כלום מזה. אבל חבר שלי אומר את זה הקוצים המקוריים הם לא רק ברגים מתכתיים.
תראה באינטרנט איך הם מסודרים בפנים.
או אתא מכירים קוצים סיניים איכותיים?
-
pioneer1917
-
- חבר שרק התחיל

אתה צודק. אבל אני חושב שאתה צודק לא בכל דבר. רק קוצים מתכתיים לא משפיעים על שום דבר. חוק שימור האנרגיה אי אפשר לעמוד בפניו.
חייב להיות משהו אחר מלבד מתכת בעיצוב הדוקרנים, חומר שיכול לספוג אנרגיה. רק דוקרנים כאלה יהיו יעילים.
יש גם קוצים סיניים כאלה. והם הרבה יותר יקרים.
חייב להיות משהו אחר מלבד מתכת בעיצוב הדוקרנים, חומר שיכול לספוג אנרגיה. רק דוקרנים כאלה יהיו יעילים.
יש גם קוצים סיניים כאלה. והם הרבה יותר יקרים.
נערך לאחרונה על ידי pioneer1917 ב 01/02/2022 14:00, נערך פעם 1 בסך הכל.