מחפש פתרון לבית עם 3 קומות
אשמח להמלצה לראוטר שיתחבר לסיבים של הוט/ סלקום, בעזרת מתאם סיב או בשימוש בראוטר שלהם.
כל הבית מרושת בכבלי רשת- CAT5E.
בבית יש 3 קומות ו3 ראוטרים
1. ראוטר ראשי שמקבל סיב אופטי, ממנו יוצאים 4 כבלי רשת לכל חלקי הבית ובנוסף הוא משדר רשת אלחוטית.
2. ראוטר שמחובר אליו כבל רשת והוא משדר רשת אלחוטית, בעבר היה שם מחשב ואני אולי אחבר לשם מחשב בעתיד.
3.ראוטר שמחובר אליו כבל רשת+ עוד 4 מכשירים חוטיים והוא גם משדר רשת אלחוטית.
במצב הזה, יש 3 רשתות אלחוטיות כל אחת עם שם שונה.
במיקום 1
אשמח להמלצה לראוטר ראשי שישדר רשת אלחוטית + MESH
במיקום 2, אשמח לMESH, עם יציאת רשת נוספת, שתאפשר לי לחבר לשם מחשב נוסף בנוסף לMESH.
יכול להיות שבמיקום 3 יהיה יותר נוח לשים סוויץ 1G עם 8 יציאות ולחבר אליו את ה MESH, ככה נראה לי, אשמח להמלצות.
תודה.
כל הבית מרושת בכבלי רשת- CAT5E.
בבית יש 3 קומות ו3 ראוטרים
1. ראוטר ראשי שמקבל סיב אופטי, ממנו יוצאים 4 כבלי רשת לכל חלקי הבית ובנוסף הוא משדר רשת אלחוטית.
2. ראוטר שמחובר אליו כבל רשת והוא משדר רשת אלחוטית, בעבר היה שם מחשב ואני אולי אחבר לשם מחשב בעתיד.
3.ראוטר שמחובר אליו כבל רשת+ עוד 4 מכשירים חוטיים והוא גם משדר רשת אלחוטית.
במצב הזה, יש 3 רשתות אלחוטיות כל אחת עם שם שונה.
במיקום 1
אשמח להמלצה לראוטר ראשי שישדר רשת אלחוטית + MESH
במיקום 2, אשמח לMESH, עם יציאת רשת נוספת, שתאפשר לי לחבר לשם מחשב נוסף בנוסף לMESH.
יכול להיות שבמיקום 3 יהיה יותר נוח לשים סוויץ 1G עם 8 יציאות ולחבר אליו את ה MESH, ככה נראה לי, אשמח להמלצות.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי ModChiP ב 05/02/2022 17:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
היי, מצטער על התשובה המאוחרת....
הציוד שיש עכשיו ישן מאוד (תקן A/B)
אני רוצה להחליף אותו לציוד שיתמוך במהיריות של הסיבים.
אשמח להמלצות.
AX3 של וואווי נותן פתרון mesh מעולה במחיר מצחיק של 150 שח ליחידה. הבעיה שלו שהוא דורש הראוטר הראשי יהיה של וואווי, ושהרואטר של הוט או סלקום יהיה במוד ברידג'.
למיטב ידיעתי הוט וסלקום לא מאפשרים את זה. לסלקום הייתה אפשרות של חיבור עם מתאם סיב, כרגע לא, מה שמוציא את הראוטר שלהם לגמרי מהמשוואה.
סדרת מוצרי דקו של טפלינק יכולה לתת לך מענה טוב, והיא יכולה לייצר mesh גם במוד של AP.
לגבי חיבורים קווים, הדרך הנכונה היא לשים בכל קומה, בכל מקום שאתה רוצה חיבור קוו - סוויץ, ואת יחידת הדקו בקומה הזו לחבר אליו.
למיטב ידיעתי הוט וסלקום לא מאפשרים את זה. לסלקום הייתה אפשרות של חיבור עם מתאם סיב, כרגע לא, מה שמוציא את הראוטר שלהם לגמרי מהמשוואה.
סדרת מוצרי דקו של טפלינק יכולה לתת לך מענה טוב, והיא יכולה לייצר mesh גם במוד של AP.
לגבי חיבורים קווים, הדרך הנכונה היא לשים בכל קומה, בכל מקום שאתה רוצה חיבור קוו - סוויץ, ואת יחידת הדקו בקומה הזו לחבר אליו.
נערך לאחרונה על ידי nir11 ב 06/02/2022 10:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני הבנתי מהם שניתן לבקש להתחבר עם מתאם סיב, בכל מקרה, אני אנסה להשתמש בהוטבוקס במצב ברידג' ובמידת הצורך אני אחליף לסלקום.05/02/2022 18:36nir11 כתב: AX3 של וואווי נותן פתרון mesh מעולה במחיר מצחיק של 150 שח ליחידה. הבעיה שלו שהוא דורש הראוטר הראשי יהיה של וואי, זה הרואטר של הוט או סלקום יהיה במוד ברידג.
למיטב ידיעתי הוט וסלקום לא מאפשרים את זה. לסלקום הייתה אפשרות של חיבור עם מתאם סיב, מה שמוציא את הרואטר שלהם לגמרי מהמשוואה, אבל כרגע יש "תקלה" והם לא מאפשרים את זה.
לגבי חיבורים קווים, הדרך הנכונה היא לשים בכל קומה, בכל מקום שאתה רוצה חיבור קוו - סוויץ, ואת יחידת הדקו בקומה הזו לחבר אליו....
האם כל סוויץ יתאים לי?
אשמח להמלצה לכל מה שאני צריך לקנות.
תודה!
אם תתחבר לסיבים של סלקום תבקש להשתמש במתאם סיב ולא בנתב הבינוני שלהם. אם החיבור יהיה של הוט תצטרך להעביר את הנתב שלהם לתצורת ברידג׳.
תחליף את הנתבים הישנים שלך בנתבים חדשים עם תקן ax. לא בטוח שmesh נותן יתרון בצורת החיבור שלך.
שים לב לבחור ציוד שכל כניסה ויציאה קווית שלו היא 1G לפחות.
תחליף את הנתבים הישנים שלך בנתבים חדשים עם תקן ax. לא בטוח שmesh נותן יתרון בצורת החיבור שלך.
שים לב לבחור ציוד שכל כניסה ויציאה קווית שלו היא 1G לפחות.
לפני שאתה מתקין סיבים:
עצה ידידותית מניסיון בשבועות האחרונים - חשוב מאוד בהוט להבין שניתן להפוך את הנתב שלהם למוד ברידג'.
לגבי סלקום - כרגע לא ניתן להתחבר עם מתאם סיב. בזמן הזמנת השרות יגידו לך שאין בעיה, והטכנאי יביא את הבשורה הרעה. אם אתה הולך עליהם תוודא טוב טוב שזה ניתן. החיבור בין מחלקת מכירות למחלקה הטכנית לא קיים, אני אומר לך את זה מנסיון, אחרי שאני עברתי את החוויה הזו איתם.
לגבי סוויץ, כל סוויץ שתומך בחיבור בגיגה מתאים. אין מה להשקיע פה כסף.
עצה ידידותית מניסיון בשבועות האחרונים - חשוב מאוד בהוט להבין שניתן להפוך את הנתב שלהם למוד ברידג'.
לגבי סלקום - כרגע לא ניתן להתחבר עם מתאם סיב. בזמן הזמנת השרות יגידו לך שאין בעיה, והטכנאי יביא את הבשורה הרעה. אם אתה הולך עליהם תוודא טוב טוב שזה ניתן. החיבור בין מחלקת מכירות למחלקה הטכנית לא קיים, אני אומר לך את זה מנסיון, אחרי שאני עברתי את החוויה הזו איתם.
לגבי סוויץ, כל סוויץ שתומך בחיבור בגיגה מתאים. אין מה להשקיע פה כסף.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46412
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5082 פעמים
כל נתב עם תמיכה ב- Mesh יעניק פתרון, אין לך תצורה מיוחדת או דרישות יוצאות דופן.
גם קיבלת המלצה לנתב כאן בשרשור וגם מחבר שלך, לך על מה שנוח לך.
גם קיבלת המלצה לנתב כאן בשרשור וגם מחבר שלך, לך על מה שנוח לך.