חיבור למחשב - 37C3000 של TOSHIBA או SHARP SA1

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
platus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
אני מתלבט מאד בין 2 הדגמים (37c3000 , sa1). רוב העבודה שלי תהיה בחיבור למחשב (כמסך מחשב לכל דבר - גם סרטים וגם גלישה באינטרנט וכו').
האם מישהו שיש לו אחד מהדגמים הנ"ל ומחבר מחשב אליו יכול להעיד עד כמה העבודה נוחה ומה המגבלות אם יש ?
אגב, יש לי כרטיס GEFORCE 7900GS, והחיבור שבו אני אשתמש הוא DVI (ל-HDMI).

תודה מראש.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #2 

ב- C3000 אין NR ב- HDMI
ניתן להגיע לרזולוציה של 1360x768 בחיבור ה- VGA
חיברתי את ה- C3000 דרך חיבור ה- VGA והאיכות פנטסטית, סרטי HD נראים מדהים, גלישה באניטרנט נוחה ברורה וחדה
את השארפ אני לא מכיר

platus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אז אם אני מחבר ב-HDMI מה האפשרויות שלי?

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

platus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

בלינק ששלחת אם שמת לב המסקנה שלו הייתה שב-HMDI אמנם ההיטאצ'י היא היחידה שהציגה תמונה אבל תמונה לא חדה וברורה, לפחות ברזולוציה שהוא ניסה להגיע אליה
(1366*768). בסוף הוא ניסה חיבור VGA רגיל והיה מרוצה מהתמונה [השאלה היא למה הוא לא חזר לשאר הטלוויזיות עם אותו חיבור והשווה מחדש...]

האמת היא שחיברתי LAPTOP של חבר ל-TOSHIBA (חיבור VGA) בחנות של אופיס דיפו וזה נראה אחלה (אגב, לדגם A3000 ולא C3000 אבל אני מניח שה-C לא פחות טובה מה-A).

ההתלבטות שלי עם SHARP היא בעיקר בגלל האחריות שלהם של 10 (!) שנים לעומת 3 של טושיבה, וגם כי הם ידועים כמובילים בתחום ה-LCD.
אולי מישהו כאן ניסה לחבר מחשב ב-VGA ל-SA1 של שארפ..?

ואגב - - מישהו יודע מה ההבדל המהותי בין ה-C3000 לבין ה-A3000?

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

דרך אגב ה- C3000 תומכת במגוון רחב של רזולוציות ב- HDMI עד 1080P אבל זה לא NR כלומר יש עיבוד תמונה של המסך על האות המתקבל.
בסך הכל איכות התמונה המתקבלת היא מעולה אבל לא מצויינת כמו בחיבור NR.
בחיבור VGA ברזולוציה 1360x768 התמונה המתקבלת חדה וברורה יותר במיוחד בקריאת טקסטים וגלישה באינטרנט.

בסך הכל האיכות של VGA היא כל כך גבוהה שההבדל בין זה לחיבור דיגיטלי (DVI/HDMI), הוא באמת זניח אם בכלל יש כזה לדעתי...

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

יש R81 באותו תקציב בערך.

platus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

:/
תודה על התשובות אבל לא הבנתי דבר אחד.. אם אני מחבר את המחשב שלי ב-DVI לכניסת ה-HDMI (עם מתאם כמובן) בטושיבה C3000 אז מה אני מקבל? מה המגבלות?

*עריכה* נ.ב. וגם לא הבנתי מה זה R81.

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4320
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #9 

סמסונג R81
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

platus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

C3000 YES

שליחה #10 

אז זהו, קניתי את ה-C3000 בסוף מחנות כלשהיא בתל אביב ברח' סלמה (לא אציין את שם החנות כי לא כ"כ מגיע להם למרות המחיר הזול הם טרטרו אותי על האחריות).

חיברתי עם כבל VGA למחשב (כזכור יש לי כרטיס NVIDIA GEFORCE 7900) - דרך מתאם כי היציאה של הכרטיס היא מסוג DVI - והעברתי לרזולוציה 1360 על 768 והכל סבבה. התמונה מאד חדה, ותופסת את כל שטח המסך. אין תלונות לא בטקסט ולא בסרטים (לא ניסיתי עדיין משחקים אבל אני מניח שלא תהיה בעיה).

הבעיה היחידה , אם אפשר לקרוא לזה בעיה, היא שחיברתי את הממיר של YES בכבל הרגיל (בננה אדום לבן צהוב - לא בטוח איך קוראים לזה) והאיכות לא משהו.

למישהו יש נסיון עם טלוויזיות כאלו ו-YES? האם יש דרך לחבר את הממיר שלהם בצורה שקצת תשפר את איכות התמונה? יש לי את הממיר הקטן הכסוף. אני לא רואה יציאות אחרות חוץ מהבננות.

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #11 

יש לי את הממיר הקטן הכסוף. אני לא רואה יציאות אחרות חוץ מהבננות.
...
א. מתקשר ליס מחר בבוקר לוחץ על play ומתחיל במנטרת ה "נתקו אותי עכשיו אם לא מחליפים לי את הממיר לאחד עם יציאות סקארט"
ב. מחבר לכניסת סקארט מס' 1 במסך בעזרת כבל סקארט לסקארט .
ג. מגדיר ממיר למצב מסך רחב .
ד. מגדיר יציאת סקארט למצב RGB .
ה. מתיישב על הספה בתנוחת "אל בנדי" , מרים רגליים על השולחן וקורא לאישתך ואומר במילים האלה "בואי תראי איזה טלויזיה קניתי לך " :D
תתחדש ותהנה .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

platus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

חחחחחח תודה.

ומה עם HOT? (פשוט אולי אני בקרוב עובר דירה ושם יהיה לי HOT, אז אולי כדאי לי לחכות עם כל עניין המאבקים עם YES. או שאולי לפני כן אני אאיים בהתנתקות ואחרי הסירוב הראשון באמת אתנתק ואולי זה יעזור לבאים אחרי :))

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

אותו סיפור עם הוט , ממירים שונים אבל גם דרכם המקסימום הוא RGB עדיין היתרון ליס באיכויות תמונה מה גם שהם הודיעו שמהפכת ה HD מתחילה אצלהם בקרוב
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #14 

platus כתב:בלינק ששלחת אם שמת לב המסקנה שלו הייתה שב-HMDI אמנם ההיטאצ'י היא היחידה שהציגה תמונה אבל תמונה לא חדה וברורה, לפחות ברזולוציה שהוא ניסה להגיע אליה
(1366*768). בסוף הוא ניסה חיבור VGA רגיל והיה מרוצה מהתמונה [השאלה היא למה הוא לא חזר לשאר הטלוויזיות עם אותו חיבור והשווה מחדש...]

האמת היא שחיברתי LAPTOP של חבר ל-TOSHIBA (חיבור VGA) בחנות של אופיס דיפו וזה נראה אחלה (אגב, לדגם A3000 ולא C3000 אבל אני מניח שה-C לא פחות טובה מה-A).

ההתלבטות שלי עם SHARP היא בעיקר בגלל האחריות שלהם של 10 (!) שנים לעומת 3 של טושיבה, וגם כי הם ידועים כמובילים בתחום ה-LCD.

...
היה המשך לשרשור הזה בשרשור אחר, ערכתי את הביקורת שלי בשרשור שראית וכעת יש שם קישור לעדכון החשוב לגבי המסך.
אבל בכל מקרה תדע שהמסך תומך בNR גרך HDMI באופן מושלם וגם אני משתמש בו כמסך מחשב לכל דבר...

platus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

אור כתב:
platus כתב:בלינק ששלחת אם שמת לב המסקנה שלו הייתה שב-HMDI אמנם ההיטאצ'י היא היחידה שהציגה תמונה אבל תמונה לא חדה וברורה, לפחות ברזולוציה שהוא ניסה להגיע אליה

...
היה המשך לשרשור הזה בשרשור אחר, ערכתי את הביקורת שלי בשרשור שראית וכעת יש שם קישור לעדכון החשוב לגבי המסך.
אבל בכל מקרה תדע שהמסך תומך בNR גרך HDMI באופן מושלם וגם אני משתמש בו כמסך מחשב לכל דבר...
...
אתה מדבר על ההיטאצ'י שקנית?

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #16 

כן

שלח תגובה