חיבור למחשב - 37C3000 של TOSHIBA או SHARP SA1
שלום לכולם.
אני מתלבט מאד בין 2 הדגמים (37c3000 , sa1). רוב העבודה שלי תהיה בחיבור למחשב (כמסך מחשב לכל דבר - גם סרטים וגם גלישה באינטרנט וכו').
האם מישהו שיש לו אחד מהדגמים הנ"ל ומחבר מחשב אליו יכול להעיד עד כמה העבודה נוחה ומה המגבלות אם יש ?
אגב, יש לי כרטיס GEFORCE 7900GS, והחיבור שבו אני אשתמש הוא DVI (ל-HDMI).
תודה מראש.
אני מתלבט מאד בין 2 הדגמים (37c3000 , sa1). רוב העבודה שלי תהיה בחיבור למחשב (כמסך מחשב לכל דבר - גם סרטים וגם גלישה באינטרנט וכו').
האם מישהו שיש לו אחד מהדגמים הנ"ל ומחבר מחשב אליו יכול להעיד עד כמה העבודה נוחה ומה המגבלות אם יש ?
אגב, יש לי כרטיס GEFORCE 7900GS, והחיבור שבו אני אשתמש הוא DVI (ל-HDMI).
תודה מראש.
בלינק ששלחת אם שמת לב המסקנה שלו הייתה שב-HMDI אמנם ההיטאצ'י היא היחידה שהציגה תמונה אבל תמונה לא חדה וברורה, לפחות ברזולוציה שהוא ניסה להגיע אליה
(1366*768). בסוף הוא ניסה חיבור VGA רגיל והיה מרוצה מהתמונה [השאלה היא למה הוא לא חזר לשאר הטלוויזיות עם אותו חיבור והשווה מחדש...]
האמת היא שחיברתי LAPTOP של חבר ל-TOSHIBA (חיבור VGA) בחנות של אופיס דיפו וזה נראה אחלה (אגב, לדגם A3000 ולא C3000 אבל אני מניח שה-C לא פחות טובה מה-A).
ההתלבטות שלי עם SHARP היא בעיקר בגלל האחריות שלהם של 10 (!) שנים לעומת 3 של טושיבה, וגם כי הם ידועים כמובילים בתחום ה-LCD.
אולי מישהו כאן ניסה לחבר מחשב ב-VGA ל-SA1 של שארפ..?
ואגב - - מישהו יודע מה ההבדל המהותי בין ה-C3000 לבין ה-A3000?
(1366*768). בסוף הוא ניסה חיבור VGA רגיל והיה מרוצה מהתמונה [השאלה היא למה הוא לא חזר לשאר הטלוויזיות עם אותו חיבור והשווה מחדש...]
האמת היא שחיברתי LAPTOP של חבר ל-TOSHIBA (חיבור VGA) בחנות של אופיס דיפו וזה נראה אחלה (אגב, לדגם A3000 ולא C3000 אבל אני מניח שה-C לא פחות טובה מה-A).
ההתלבטות שלי עם SHARP היא בעיקר בגלל האחריות שלהם של 10 (!) שנים לעומת 3 של טושיבה, וגם כי הם ידועים כמובילים בתחום ה-LCD.
ואגב - - מישהו יודע מה ההבדל המהותי בין ה-C3000 לבין ה-A3000?
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
דרך אגב ה- C3000 תומכת במגוון רחב של רזולוציות ב- HDMI עד 1080P אבל זה לא NR כלומר יש עיבוד תמונה של המסך על האות המתקבל.
בסך הכל איכות התמונה המתקבלת היא מעולה אבל לא מצויינת כמו בחיבור NR.
בחיבור VGA ברזולוציה 1360x768 התמונה המתקבלת חדה וברורה יותר במיוחד בקריאת טקסטים וגלישה באינטרנט.
בסך הכל האיכות של VGA היא כל כך גבוהה שההבדל בין זה לחיבור דיגיטלי (DVI/HDMI), הוא באמת זניח אם בכלל יש כזה לדעתי...
בסך הכל איכות התמונה המתקבלת היא מעולה אבל לא מצויינת כמו בחיבור NR.
בחיבור VGA ברזולוציה 1360x768 התמונה המתקבלת חדה וברורה יותר במיוחד בקריאת טקסטים וגלישה באינטרנט.
בסך הכל האיכות של VGA היא כל כך גבוהה שההבדל בין זה לחיבור דיגיטלי (DVI/HDMI), הוא באמת זניח אם בכלל יש כזה לדעתי...
C3000 YES
אז זהו, קניתי את ה-C3000 בסוף מחנות כלשהיא בתל אביב ברח' סלמה (לא אציין את שם החנות כי לא כ"כ מגיע להם למרות המחיר הזול הם טרטרו אותי על האחריות).
חיברתי עם כבל VGA למחשב (כזכור יש לי כרטיס NVIDIA GEFORCE 7900) - דרך מתאם כי היציאה של הכרטיס היא מסוג DVI - והעברתי לרזולוציה 1360 על 768 והכל סבבה. התמונה מאד חדה, ותופסת את כל שטח המסך. אין תלונות לא בטקסט ולא בסרטים (לא ניסיתי עדיין משחקים אבל אני מניח שלא תהיה בעיה).
הבעיה היחידה , אם אפשר לקרוא לזה בעיה, היא שחיברתי את הממיר של YES בכבל הרגיל (בננה אדום לבן צהוב - לא בטוח איך קוראים לזה) והאיכות לא משהו.
למישהו יש נסיון עם טלוויזיות כאלו ו-YES? האם יש דרך לחבר את הממיר שלהם בצורה שקצת תשפר את איכות התמונה? יש לי את הממיר הקטן הכסוף. אני לא רואה יציאות אחרות חוץ מהבננות.
חיברתי עם כבל VGA למחשב (כזכור יש לי כרטיס NVIDIA GEFORCE 7900) - דרך מתאם כי היציאה של הכרטיס היא מסוג DVI - והעברתי לרזולוציה 1360 על 768 והכל סבבה. התמונה מאד חדה, ותופסת את כל שטח המסך. אין תלונות לא בטקסט ולא בסרטים (לא ניסיתי עדיין משחקים אבל אני מניח שלא תהיה בעיה).
הבעיה היחידה , אם אפשר לקרוא לזה בעיה, היא שחיברתי את הממיר של YES בכבל הרגיל (בננה אדום לבן צהוב - לא בטוח איך קוראים לזה) והאיכות לא משהו.
למישהו יש נסיון עם טלוויזיות כאלו ו-YES? האם יש דרך לחבר את הממיר שלהם בצורה שקצת תשפר את איכות התמונה? יש לי את הממיר הקטן הכסוף. אני לא רואה יציאות אחרות חוץ מהבננות.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
א. מתקשר ליס מחר בבוקר לוחץ על play ומתחיל במנטרת ה "נתקו אותי עכשיו אם לא מחליפים לי את הממיר לאחד עם יציאות סקארט"יש לי את הממיר הקטן הכסוף. אני לא רואה יציאות אחרות חוץ מהבננות....
ב. מחבר לכניסת סקארט מס' 1 במסך בעזרת כבל סקארט לסקארט .
ג. מגדיר ממיר למצב מסך רחב .
ד. מגדיר יציאת סקארט למצב RGB .
ה. מתיישב על הספה בתנוחת "אל בנדי" , מרים רגליים על השולחן וקורא לאישתך ואומר במילים האלה "בואי תראי איזה טלויזיה קניתי לך "
תתחדש ותהנה .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אותו סיפור עם הוט , ממירים שונים אבל גם דרכם המקסימום הוא RGB עדיין היתרון ליס באיכויות תמונה מה גם שהם הודיעו שמהפכת ה HD מתחילה אצלהם בקרוב
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
היה המשך לשרשור הזה בשרשור אחר, ערכתי את הביקורת שלי בשרשור שראית וכעת יש שם קישור לעדכון החשוב לגבי המסך.platus כתב:בלינק ששלחת אם שמת לב המסקנה שלו הייתה שב-HMDI אמנם ההיטאצ'י היא היחידה שהציגה תמונה אבל תמונה לא חדה וברורה, לפחות ברזולוציה שהוא ניסה להגיע אליה
ואגב - - מישהו יודע מה ההבדל המהותי בין ה-C3000 לבין ה-A3000?...
אבל בכל מקרה תדע שהמסך תומך בNR גרך HDMI באופן מושלם וגם אני משתמש בו כמסך מחשב לכל דבר...
אתה מדבר על ההיטאצ'י שקנית?אור כתב:היה המשך לשרשור הזה בשרשור אחר, ערכתי את הביקורת שלי בשרשור שראית וכעת יש שם קישור לעדכון החשוב לגבי המסך.platus כתב:בלינק ששלחת אם שמת לב המסקנה שלו הייתה שב-HMDI אמנם ההיטאצ'י היא היחידה שהציגה תמונה אבל תמונה לא חדה וברורה, לפחות ברזולוציה שהוא ניסה להגיע אליה
ואגב - - מישהו יודע מה ההבדל המהותי בין ה-C3000 לבין ה-A3000?...
אבל בכל מקרה תדע שהמסך תומך בNR גרך HDMI באופן מושלם וגם אני משתמש בו כמסך מחשב לכל דבר......