אינטרנט איטי אחרי 8 בערב

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
sgv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
אינטרנט 40 (תשתית דפוקה) הספק שלי זה טריפל C וכל יום החל מהשעה 8 בערב (בדיוק!) האינטרנט כאילו נהייה איטי יותר. אם אני בודק את המהירות אני מקבל את אותה המהירות שאני מקבל בשעות הבוקר שזה באזור ה37 מגה ביט. הבעיה שאתרים מסויימים מתקשים לרוץ, דפי פייסבוק ואינסטגרם למשל נפתחים נורא לאט וגם פנופטו שזה הקלטות של האוניברסיטה זה נתקע וטוען את הסרטון כל חמש שניות. לעומת זאת אני עדיין יכול לראות סרטון ב1080 ביוטיוב.

אשמח לפתרון, להחליף ספק פחות ראלי עכשיו.
תודה

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #2 

עומס משתמשים על ספק חלש

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #3 

זו השעה הכי עמוסה ביום מבחינת אינטרנט, המון רואים חדשות/תוכניות וחלק שהולך וגדל רואה בשירותי IPTV/OTT וזה יוצר עומס.. אולי החלפת ספק באמת תעזור

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #4 

קרה לי גם , ( עם ספק אחר , זה לא הספק שאתה כותב עליו ! ) , יצרתי קשר עשרות פעמים עם החברה , שאמרה לי תעשה SPEEDTEST , כאשר SPEEDTEST זה שקר כי זה בודק מהירות בתוך ישראל , ולא מחוץ לישראל . התעקשתי על בדיקת FAST , והם מתעקשים על SPEEDTEST .

בסוף זה נגמר בסרט וידיאו , שבו אני מצלם את ה-FAST בשעה 19:58 , וב- 19:59 , וב-20:00 בדיוק ( אפילו פתחתי גוגל וכתבתי WHAT IS THE TIME בתוך הסירטון ) , ובשעה 20:00:00 זה הגיע למהירות שהיא פחות מ-1 מגה ! ככה היה לי 7 חודשים !!!

על מה שילמתי 7 חודשים ?

כל הנציגים לא עזרו לי , והמנהל הכי גדול שיחק אותה שהוא לא מכיר כלום ,
( וזה שוב שקר , ברור שהוא יודע ) , ולבסוף החלפתי ספק , והכל חזר להיות נורמלי.

בקיצור : תחליף ספק במהירות . כי לדבר עם הספקים , גם אם זה עשרות פעמים , מניסיון זה לא יעזור לך , הם לא יבטלו את זה .
כנראה לכאורה יש הסכם לספק הקטן מול הספקיות הגדולות שבשעה 20:00:00 הם נותנים אינטרנט במהירות 0 עבור קו חוץ .

( תשים לב שהמון סירטונים ביו-טיוב , וגם נפליקס , נקראים קו-פנים , מכיוון שבחלק מהמקרים זה מושך את המידע מהשרת הישראלי )

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

וחוץ מזה , אינטרנט של 40 זה ממש לא נקרא איטי .
אני מכיר מישהו עם אינטרנט של 40 , שזה יותר טוב מאינטרנט של 500 !
הבעיה היא בספק , ולא באינטרנט של 40 .
תחליף ספק .
המלצה לספקיות הגדולות : בזק בינלאומי , אקספון , הוט-נט , ועוד.

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

משהו אחרון : לקחתי את המודם של השכנים ( הם על ספק אחר ) , חיברתי אצלי , וזה טסססססססססססס.
לקחתי את המודם שלי חיברתי אותו אצל השכנים , וזה לא זזזזזז בשעה 20:00:000 גם כן.
זה אך ורק ספק.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #7 

מהבדיקות שלי רק בזב"ל

sgv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

30/01/2022 12:59  
dvb-acavish כתב:
קרה לי גם , ( עם ספק אחר , זה לא הספק שאתה כותב עליו ! ) , יצרתי קשר עשרות פעמים עם החברה , שאמרה לי תעשה SPEEDTEST , כאשר SPEEDTEST זה שקר כי זה בודק מהירות בתוך ישראל , ולא מחוץ לישראל . התעקשתי על בדיקת FAST , והם מתעקשים על SPEEDTEST .

בסוף זה נגמר בסרט וידיאו , שבו אני מצלם את ה-FAST בשעה 19:58 , וב- 19:59 , וב-20:00 בדיוק ( אפילו פתחתי גוגל וכתבתי WHAT IS THE TIME בתוך הסירטון ) , ובשעה 20:00:00 זה הגיע למהירות שהיא פחות מ-1 מגה ! ככה היה לי 7 חודשים !!!

על מה שילמתי 7 חודשים ?

כל הנציגים לא עזרו לי , והמנהל הכי גדול שיחק אותה שהוא לא מכיר כלום ,
( וזה שוב שקר , ברור שהוא יודע ) , ולבסוף החלפתי ספק , והכל חזר להיות נורמלי.

בקיצור : תחליף ספק במהירות . כי לדבר עם הספקים , גם אם זה עשרות פעמים , מניסיון זה לא יעזור לך , הם לא יבטלו את זה .
כנראה לכאורה יש הסכם לספק הקטן מול הספקיות הגדולות שבשעה 20:00:00 הם נותנים אינטרנט במהירות 0 עבור קו חוץ .

( תשים לב שהמון סירטונים ביו-טיוב , וגם נפליקס , נקראים קו-פנים , מכיוון שבחלק מהמקרים זה מושך את המידע מהשרת הישראלי )
...

גם בFAST אני מקבל מהירויות טובות, כנראה באמת צריך להחליף ספק

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”