אינטרנט איטי אחרי 8 בערב
אהלן,
אינטרנט 40 (תשתית דפוקה) הספק שלי זה טריפל C וכל יום החל מהשעה 8 בערב (בדיוק!) האינטרנט כאילו נהייה איטי יותר. אם אני בודק את המהירות אני מקבל את אותה המהירות שאני מקבל בשעות הבוקר שזה באזור ה37 מגה ביט. הבעיה שאתרים מסויימים מתקשים לרוץ, דפי פייסבוק ואינסטגרם למשל נפתחים נורא לאט וגם פנופטו שזה הקלטות של האוניברסיטה זה נתקע וטוען את הסרטון כל חמש שניות. לעומת זאת אני עדיין יכול לראות סרטון ב1080 ביוטיוב.
אשמח לפתרון, להחליף ספק פחות ראלי עכשיו.
תודה
אינטרנט 40 (תשתית דפוקה) הספק שלי זה טריפל C וכל יום החל מהשעה 8 בערב (בדיוק!) האינטרנט כאילו נהייה איטי יותר. אם אני בודק את המהירות אני מקבל את אותה המהירות שאני מקבל בשעות הבוקר שזה באזור ה37 מגה ביט. הבעיה שאתרים מסויימים מתקשים לרוץ, דפי פייסבוק ואינסטגרם למשל נפתחים נורא לאט וגם פנופטו שזה הקלטות של האוניברסיטה זה נתקע וטוען את הסרטון כל חמש שניות. לעומת זאת אני עדיין יכול לראות סרטון ב1080 ביוטיוב.
אשמח לפתרון, להחליף ספק פחות ראלי עכשיו.
תודה
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
קרה לי גם , ( עם ספק אחר , זה לא הספק שאתה כותב עליו ! ) , יצרתי קשר עשרות פעמים עם החברה , שאמרה לי תעשה SPEEDTEST , כאשר SPEEDTEST זה שקר כי זה בודק מהירות בתוך ישראל , ולא מחוץ לישראל . התעקשתי על בדיקת FAST , והם מתעקשים על SPEEDTEST .
בסוף זה נגמר בסרט וידיאו , שבו אני מצלם את ה-FAST בשעה 19:58 , וב- 19:59 , וב-20:00 בדיוק ( אפילו פתחתי גוגל וכתבתי WHAT IS THE TIME בתוך הסירטון ) , ובשעה 20:00:00 זה הגיע למהירות שהיא פחות מ-1 מגה ! ככה היה לי 7 חודשים !!!
על מה שילמתי 7 חודשים ?
כל הנציגים לא עזרו לי , והמנהל הכי גדול שיחק אותה שהוא לא מכיר כלום ,
( וזה שוב שקר , ברור שהוא יודע ) , ולבסוף החלפתי ספק , והכל חזר להיות נורמלי.
בקיצור : תחליף ספק במהירות . כי לדבר עם הספקים , גם אם זה עשרות פעמים , מניסיון זה לא יעזור לך , הם לא יבטלו את זה .
כנראה לכאורה יש הסכם לספק הקטן מול הספקיות הגדולות שבשעה 20:00:00 הם נותנים אינטרנט במהירות 0 עבור קו חוץ .
( תשים לב שהמון סירטונים ביו-טיוב , וגם נפליקס , נקראים קו-פנים , מכיוון שבחלק מהמקרים זה מושך את המידע מהשרת הישראלי )
בסוף זה נגמר בסרט וידיאו , שבו אני מצלם את ה-FAST בשעה 19:58 , וב- 19:59 , וב-20:00 בדיוק ( אפילו פתחתי גוגל וכתבתי WHAT IS THE TIME בתוך הסירטון ) , ובשעה 20:00:00 זה הגיע למהירות שהיא פחות מ-1 מגה ! ככה היה לי 7 חודשים !!!
על מה שילמתי 7 חודשים ?
בקיצור : תחליף ספק במהירות . כי לדבר עם הספקים , גם אם זה עשרות פעמים , מניסיון זה לא יעזור לך , הם לא יבטלו את זה .
כנראה לכאורה יש הסכם לספק הקטן מול הספקיות הגדולות שבשעה 20:00:00 הם נותנים אינטרנט במהירות 0 עבור קו חוץ .
( תשים לב שהמון סירטונים ביו-טיוב , וגם נפליקס , נקראים קו-פנים , מכיוון שבחלק מהמקרים זה מושך את המידע מהשרת הישראלי )
- dvb-acavish
- חבר ותיק

וחוץ מזה , אינטרנט של 40 זה ממש לא נקרא איטי .
אני מכיר מישהו עם אינטרנט של 40 , שזה יותר טוב מאינטרנט של 500 !
הבעיה היא בספק , ולא באינטרנט של 40 .
תחליף ספק .
המלצה לספקיות הגדולות : בזק בינלאומי , אקספון , הוט-נט , ועוד.
אני מכיר מישהו עם אינטרנט של 40 , שזה יותר טוב מאינטרנט של 500 !
הבעיה היא בספק , ולא באינטרנט של 40 .
תחליף ספק .
המלצה לספקיות הגדולות : בזק בינלאומי , אקספון , הוט-נט , ועוד.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

משהו אחרון : לקחתי את המודם של השכנים ( הם על ספק אחר ) , חיברתי אצלי , וזה טסססססססססססס.
לקחתי את המודם שלי חיברתי אותו אצל השכנים , וזה לא זזזזזז בשעה 20:00:000 גם כן.
זה אך ורק ספק.
לקחתי את המודם שלי חיברתי אותו אצל השכנים , וזה לא זזזזזז בשעה 20:00:000 גם כן.
זה אך ורק ספק.
30/01/2022 12:59dvb-acavish כתב: קרה לי גם , ( עם ספק אחר , זה לא הספק שאתה כותב עליו ! ) , יצרתי קשר עשרות פעמים עם החברה , שאמרה לי תעשה SPEEDTEST , כאשר SPEEDTEST זה שקר כי זה בודק מהירות בתוך ישראל , ולא מחוץ לישראל . התעקשתי על בדיקת FAST , והם מתעקשים על SPEEDTEST .
על מה שילמתי 7 חודשים ?
( תשים לב שהמון סירטונים ביו-טיוב , וגם נפליקס , נקראים קו-פנים , מכיוון שבחלק מהמקרים זה מושך את המידע מהשרת הישראלי )...
גם בFAST אני מקבל מהירויות טובות, כנראה באמת צריך להחליף ספק