המכרז של המדינה בקשיים, לא מספקת מוצרים
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אינני מבין כיצד יכול להיות שצרכן לא יקבל את המוצר, וגם לא יקבל את הכסף בחזרה? 
התחלנו להתייחס למצב הזה כאל מצב שבשגרה, אבל מדובר בגניבה לכל דבר ועניין!
התחלנו להתייחס למצב הזה כאל מצב שבשגרה, אבל מדובר בגניבה לכל דבר ועניין!
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
הכחשת עסקה,לא מתאימה במקרה כזה,אלא כאשר בוצע חיוב או עסקה שלא עשית.dudib כתב:לא ברור לי משהו .
מה עם הכחשת עיסקה דרך חברת כרטיסי האשראי ? זו עיסקה דרך האינטרנט ולא קיבלת את המוצר , לא ?...
במקרה כזה,צריך לפנות לחברת האשראי,להודיע על ביטול העסקה,והיא חייבת לעצור את התשלומים הבאים.
לגבי התשלומים שכבר ירדו,נכון להיום,אתה לא מקבל את הכסף אוטומטית.צריך להגיש תביעה,ואז זה בעייה,כי אם העסק פשט את הרגל,הסיכויים לגבות החוב קלושים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439296,00.html
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- קיבל תודות: 0
מה בדיוק זה מראה ? עסק שקיים כבר 12 שנה, לא אמור להיות אמין ? וחפציבה ? לא חברה אמינה (לפחות נחשבה) ? לא קרה שרכשת במקום "אמין" ובדיוק לאחר ההזמנה שלך המקום פשט רגל ? מה עם "שמיר" מחשבים .? במשך שנים היה נחשב אמין (לא ידעת מה תקבל בתוך הקופסא - אבל את הקופסא תקבל) ולא פשט רגל פתאום ?...odedia כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439265,00.html
מזל שלא קניתי מהם את הטלוויזיה. שוב מראה את החשיבות של מקום הרכישה....
זה לא שאנשים נכנסו וקנו ממקום שנוצר לפני חודש (כמו נתי סקאל - למי שזוכר) אלא ממקום מכובד שקיים כבר כמו שרשמתי 12 שנה ....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

נועם1,
מדובר היה על המסך פלזמה הראשון בארץ ששווק למטרות קולנוע ביתי HTM42.
הוא כבר מזמן עבר בית (אני משדרג סדרתי וכרגע מתארגן לשדרוג מס' 4 או 5 שלי - אני כבר לא סופר).
מדובר היה על המסך פלזמה הראשון בארץ ששווק למטרות קולנוע ביתי HTM42.
הוא כבר מזמן עבר בית (אני משדרג סדרתי וכרגע מתארגן לשדרוג מס' 4 או 5 שלי - אני כבר לא סופר).
- oferlaor
- מנהל

- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ראה מקרה חברת הבניה חפציבה ..shaysharon כתב:אינני מבין כיצד יכול להיות שצרכן לא יקבל את המוצר, וגם לא יקבל את הכסף בחזרה?
...
נורא פשוט.
המוכר גובה את הכסף או את חלקו מהלקוח בתמורה להבטחה לספק מוצר,
את הכסף הוא אמור להעביר ליבואן ( כי המכרז של המדינה הוא רק מתווך )
אך ראה איזה קסם מדהים. משהו קורה לכסף בדרך !!! הוא נעלם
או במילים אחרות נכנס לכיס הפרטי של המישהו הלא נכון.
היבואן לא מקבל את הכסף, לא מספק את הסחורה והתוצאה ..
הלקוח לא מקבל את המוצר, מתלונן, יש כתבות בעיתונות, לקוחות פוטנציאלים נמנעים ( בצדק ) מלבצע עיסקאות עם המתווך, כתוצאה מכך תזרים המזומנים של העסק קטן, החובות גדלים ( תקורות ), הצ'קים חוזרים, משכורות לא משולמות והרי לך חירייה מארץ החירייות.
בהצלחה לכולנו.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- קיבל תודות: 0
אני לא יודע מה הריח לא טוב שם ? רק בזמן האחרון (3 חודשים) רכשתי מהם 2 מסכי LCD, שעון CITIZEN ומזגן LG.kolokito כתב:לך תדע עם מי לבוא במגע
אבל האמת.... משהו במכרז הזה תמיד הריח לי לא טוב, ואני משתדל את כם העסקאות שלי לערוך בחנויות מקוונות...
קיבלתי את הכל לפני זמן ההספקה המירבי וגם משהו שקרה לי רק איתם (ואני קונה המון ברשת), קיבלתי את המסך 42 אינץ' לביתי כשהחיוב עליו התחיל לרדת רק שבועיים אח"כ...
(כבר קיויתי שפיספסו
אני לא יודע... אני לא הרחתי שום ריח מסריח מהמכרז הזה.....
נקלעו לקשיים... כמו הרבה חברות בימינו....
אני יכול לומר שאני לקוח של המכרז כבר כמה שנים וכמעט כל מוצרי החשמל בבית שלי מהמכרז במחירים שהיו זולים אפילו ב 50% ממחיר השוק ואני מתכוון למחיר השוק ולא לזאפ.
הקניה האחרונה שלי היתה ה 50Q91 שב"ה כבר על הקיר
עם תעודת אחריות מסודרת של סמליין ל 3 שנים במחיר הרבה יותר מסביר (לא 50%...)
חבל, לדעתי השיטה שלהם באמת אפשרה להשיג מחירים תחרותיים ולבצע מכירות פומביות אמיתיות ללא שטיקים (כן, כן, לא הוכח כלום וכו') אבל אולי פה הנפילה. בדומה לקלאב מרקט ושות' שמכרו יותר מדי בזול ובסוף קרסו.
הקניה האחרונה שלי היתה ה 50Q91 שב"ה כבר על הקיר
חבל, לדעתי השיטה שלהם באמת אפשרה להשיג מחירים תחרותיים ולבצע מכירות פומביות אמיתיות ללא שטיקים (כן, כן, לא הוכח כלום וכו') אבל אולי פה הנפילה. בדומה לקלאב מרקט ושות' שמכרו יותר מדי בזול ובסוף קרסו.