באיזה טלווזיות נתמך yes+
יש קרובים אצלי סמשפחה, ש-הם מעריצי פיליפס והאמבילייט. (ולא בכדי. אגב. מבחינת איכות צפיה באמת טלביזיות ציון 10 מתוך 10)
-הרבה טלביזיות מסוגים שונים של פיליפס OLED ו-LED ו-LCD בעבר: היו, והוחלפו, ועדיין יש להם בכמה חדרים שונים בבית.
ניסיתי להתקין אצלהם בבית לתת להם מכשיר אחד של יס פלוס "על חשבוני" מהמנויי שלי - ניסיתי על כל אחת ואחת מהטלביזיות פיליפס החכמות שלהם.
כאלו עם אנדרואיד 9 אנדרואיד 10 - לא משנה.
מעולם לא הצלחתי...
לונג סטורי שורט: מעולם לא ראיתי דגם טלביזיה אחד של פיליפס שתומך ביס פלוס. וראיתי הרבה.
-הרבה טלביזיות מסוגים שונים של פיליפס OLED ו-LED ו-LCD בעבר: היו, והוחלפו, ועדיין יש להם בכמה חדרים שונים בבית.
ניסיתי להתקין אצלהם בבית לתת להם מכשיר אחד של יס פלוס "על חשבוני" מהמנויי שלי - ניסיתי על כל אחת ואחת מהטלביזיות פיליפס החכמות שלהם.
כאלו עם אנדרואיד 9 אנדרואיד 10 - לא משנה.
מעולם לא הצלחתי...
לונג סטורי שורט: מעולם לא ראיתי דגם טלביזיה אחד של פיליפס שתומך ביס פלוס. וראיתי הרבה.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אני שומע על העתיד הזה כבר שנתיים וזה עדיין לא קורה, לא מוכן להיות יותר עם כל מיני קופסאות למיניהן מתחת לטלוויזיה יותר, בגלל זה אני נשאר בסלקום23/01/2022 15:14Haimbin כתב: זה עוד אפיק הכנסה שיכול להכניס להם כסף, ולכתוב אפלקציה לכל מערכת הפעלה שונה ולתחזק אותה לוקח זמן אז אני מאמין שזה יגיע גם לסמסונג וLG בעתיד...
@gofmarat הבעיה היא כפולה - דבר ראשון אתה מסתמך על חברות ישראליות שיכתבו תוכנה(שהם לא הייטק), זו בעיה בפני עצמה, דבר שני תמיד יש שדרוגים למערכות הפעלה בטלויזוית ולא תמיד הן תומכות לאחור, דגומא נפוצה היא אפלקציות שעובדות רק על טלויזיות חכמות משנת 2018 ואילך, סמסונג כל שנה "משדרגת" את המערכת מה שלא תורם לכותבי תוכנה וגורם לבעיות ועוד..
כל ה"קופסאות" לרוב עובדות על אנדרואיד/גוגל TV שזה "תקן" אחיד ולכן הרבה יותר ריאלי וקל לתחזק את זה, לצערנו כל חברת טלויזיה מנסה לעשות "אקו-סיסטם" משלה מה שפוגע בנו..
אישית הייתי מעדיף "לסבול" קופסא כזאת מאשר איכות שידורים טובה פחות אבל זה רק אני, מעבר לזה שזה בכלל לא מגיע בגודל של ממיר אלא שליש ממנו ועובד על BT, כלומר אפשר פשוט להחביא את זה מאחורי הטלויזיה.
כל ה"קופסאות" לרוב עובדות על אנדרואיד/גוגל TV שזה "תקן" אחיד ולכן הרבה יותר ריאלי וקל לתחזק את זה, לצערנו כל חברת טלויזיה מנסה לעשות "אקו-סיסטם" משלה מה שפוגע בנו..
אישית הייתי מעדיף "לסבול" קופסא כזאת מאשר איכות שידורים טובה פחות אבל זה רק אני, מעבר לזה שזה בכלל לא מגיע בגודל של ממיר אלא שליש ממנו ועובד על BT, כלומר אפשר פשוט להחביא את זה מאחורי הטלויזיה.