זהות אבודה ?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
eytan99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 489
שם מלא: eytan99

שליחה

חזרתי עכשיו מהקרנה של הסרט הרשמים:
קודם כל הקולנוע, אני נמצא כרגע בלונדון שבת בערב החלטתי לנצל את ההזדמנות ללכת לראות סרט פה בקולנוע. נכנסתי לאתר של odeon הקלדתי מיקוד והלכתי את 300 המטרים לקולנוע הקרוב ביותר :wink: . הסאונד היה פשוט מושלם לא צווחני ולא לוחש הסראונד עוטף והסאב הרגיש נכון. התמונה לא נפלה מהסאונד חדה וברורה.
הכל היה מצוין חוץ מדבר אחד. הכסאות ! כמו כל העיר הזאת - הם היו צפופים ולוחצים ברמה מחרידה במהלך החצי שעה האחרונה רק חיכיתי שהסיוט יגמר ואני אוכל לשחרר את הרגליים.
ועכשיו הסרט:
הסרט מתחיל בסצנת מרדף קצרה בת כשעתיים.הסרט מהיר וקצבי ודי נחמד אבל מרוב מרדפים שכחתי נגד מי יוצאים למלחמה? מה הקשר בין הדמויות עד שכבר באים להגיד לך שאולי היה איזה משהו שם ברקע בין ההיא להוא מתחיל מרדף חדש סובב עולם. אני לא אומר שלא נהנתי אבל יצאתי עם הרגשה של: על מה כל המהומה?
מקום 55 ב IMDB ? בעיני "Shooter - על הכוונת" עם מרק וולברג היה הרבה יותר מהנה.

kouliben1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 730

שליחה

סרט 'בנזונה', הגרינגראס הזה מדהים.

לגבי העלילה - תצפה קודם בשני הסרטים הקודמים.

eytan99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 489
שם מלא: eytan99

שליחה

מסכים שהסרט נחמד וראיתי את הקודמים יותר מפעם אחת או 2 או 10. להתעלם מההגיון כמקובל בסרטי אקשן עדיין חסרה לי מינימליות של דרמה. אני מאמין שסוף שונה היה יוצר אצלי תחושה שונה...

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756

שליחה

צודק. יצאתי עם תחושה חזקה של דז'ה-וו, כאילו כבר ראיתי את הסרט הזה - הוא כבר נמלט, וכבר נלחם במפעילים שלו, וכבר ברח מכל העולם, וכבר ראינו את המרדף הזה. בקיצור - בדיוק כמו שתיארת: הסרט התחיל עם סצינת מרדף, שהבמאי שכח לסיים. שלא לדבר על הרבה leap of faith, כמו למשל החדירה שלו לתוך בניין ה-CIA שלא טרחו להראות (כי מה זה להכנס לשם, קלי קלות).
Silence speaks louder than words

ironman
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271

שליחה

סרט נחמד, צילום מהיר בזוויות קרובות, מומלץ לשבת רחוק מהמסך. ממשיך את 1 ו-2 כמו שאומרים, אקשן לפנאי.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”