מכשיר DVD כולל חיבור USB- זקוק להמלצות
שלום לכולם
אני מחפש מכשיר DVD (פשוט, לא -HDTV) אשר כולל חיבור USB לצורך טעינת סרטיים ישירות מהתקן דיסק או קיי או זיכרון נייד.
חשוב לי שהמכשיר יהיה מסוגל להתמודד עם כתוביות בצורה טובה, הבנתי שחלק מהמכשירים דיי בעייתיים עם הכתוביות (הפוכות, קטנות מידי וכד')
יש למישהו נסיון עם מכשיר מהסוג שציינתי והוא מרוצה ממנו?
אם כן אשמח לשמוע באיזה דגם מדובר, מה נקודות התורפה ומה העלות?
בתודה מראש לכל המגיבים
אריק.
אני מחפש מכשיר DVD (פשוט, לא -HDTV) אשר כולל חיבור USB לצורך טעינת סרטיים ישירות מהתקן דיסק או קיי או זיכרון נייד.
חשוב לי שהמכשיר יהיה מסוגל להתמודד עם כתוביות בצורה טובה, הבנתי שחלק מהמכשירים דיי בעייתיים עם הכתוביות (הפוכות, קטנות מידי וכד')
יש למישהו נסיון עם מכשיר מהסוג שציינתי והוא מרוצה ממנו?
אם כן אשמח לשמוע באיזה דגם מדובר, מה נקודות התורפה ומה העלות?
בתודה מראש לכל המגיבים
אריק.
לפי מה שהבנתי מהחיפוש שלי לאחרונה למכשיר בעל אותם תכונות 2 האפשרויות הכי טובות הם:
1. APEX HDMI 850
2. המילטון 423 (שלפי מה שאומרים עושה תעבודה טוב אבל אין עליו בכלל פרטים ברשת ונראה לי קשה להשיג אותו)
אבל שוב זה רק ממידע שקראתי פה ובפורום נוסף שעוסק בנגני DVD DIVX.
http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums ... owforum=65
1. APEX HDMI 850
2. המילטון 423 (שלפי מה שאומרים עושה תעבודה טוב אבל אין עליו בכלל פרטים ברשת ונראה לי קשה להשיג אותו)
אבל שוב זה רק ממידע שקראתי פה ובפורום נוסף שעוסק בנגני DVD DIVX.
http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums ... owforum=65
יש גם נגן DVD של פיוניר דגם DV400. יש לו כניסת USB וגם יציאת HDMI. קניתי אותו לפני יומיים ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו. אני אכתוב ביקורת מלאה עליו אחרי שאני אקבל את הטלוויזיה החדשה ואני אחבר אותם ביחד אבל ההתרשמות הראשונית שלי ממנו ממש טובה.
בקשר לכתוביות הוא מתמודד איתם ממש טוב (תומך גם בכתוביות בעברית) ולאחר עדכון קושחה הכתוביות מוצגות בפונט גדול וברור (לפני העדכון הם היו קטנות) ועם קצת צל מאחוריהם שמקל על הקריאה שלהם.
בקשר לכתוביות הוא מתמודד איתם ממש טוב (תומך גם בכתוביות בעברית) ולאחר עדכון קושחה הכתוביות מוצגות בפונט גדול וברור (לפני העדכון הם היו קטנות) ועם קצת צל מאחוריהם שמקל על הקריאה שלהם.
ב- manual של ה - dv400 רשום שהוא יודע להציג רק תמונות jpeg וקבצי מוסיקה דרך חיבור ה- usb.Noam_B כתב:יש גם נגן DVD של פיוניר דגם DV400. יש לו כניסת USB וגם יציאת HDMI. קניתי אותו לפני יומיים ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו. אני אכתוב ביקורת מלאה עליו אחרי שאני אקבל את הטלוויזיה החדשה ואני אחבר אותם ביחד אבל ההתרשמות הראשונית שלי ממנו ממש טובה.
בקשר לכתוביות הוא מתמודד איתם ממש טוב (תומך גם בכתוביות בעברית) ולאחר עדכון קושחה הכתוביות מוצגות בפונט גדול וברור (לפני העדכון הם היו קטנות) ועם קצת צל מאחוריהם שמקל על הקריאה שלהם....
האם הצלחת לנגן דרך חיבור זה גם סרטי divx?
כן, המכשיר מנגן גם קבצי DivX דרך חיבור ה-USB ללא שום בעיה. אני דיי בטוח שכל סוג תוכן שהוא יכול להציג דרך דיסק הוא גם יכול להציג דרך חיבור ה-USB.creed כתב:ב- manual של ה - dv400 רשום שהוא יודע להציג רק תמונות jpeg וקבצי מוסיקה דרך חיבור ה- usb.Noam_B כתב:יש גם נגן DVD של פיוניר דגם DV400. יש לו כניסת USB וגם יציאת HDMI. קניתי אותו לפני יומיים ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו. אני אכתוב ביקורת מלאה עליו אחרי שאני אקבל את הטלוויזיה החדשה ואני אחבר אותם ביחד אבל ההתרשמות הראשונית שלי ממנו ממש טובה.
בקשר לכתוביות הוא מתמודד איתם ממש טוב (תומך גם בכתוביות בעברית) ולאחר עדכון קושחה הכתוביות מוצגות בפונט גדול וברור (לפני העדכון הם היו קטנות) ועם קצת צל מאחוריהם שמקל על הקריאה שלהם....
האם הצלחת לנגן דרך חיבור זה גם סרטי divx?...
הבעיה היחידה שלו היא המחיר אני מניח, לא בטוח אם פותח הטראד מחפש משהו זול או לא אבל אני חיפשתי את השילוב המנצח של זול וקורא הכל ללא בעיות עם USB וממה שהבנתי זה רק האפקס 850 או ההמילטון 423
אין לי ספק שהפיוניר טוב יותר אבל מחירו כפול.
שאלה לבעל הפיוניר:
האם הוא גם קורא מהרדיסק חיצוני דרך USB? כי הבנתי שהזולים שדיברתי עליהם כן קוראים רק צריך לפרמט ב- FAT32..
שאלה לבעל הפיוניר:
האם הוא גם קורא מהרדיסק חיצוני דרך USB? כי הבנתי שהזולים שדיברתי עליהם כן קוראים רק צריך לפרמט ב- FAT32..
לא ניסיתי לחבר אליו הארד דיסק חיצוני אבל ממה שקראתי על דגמים אחרים ופחות מתקדמים הבנתי שיש תמיכה בהארד דיסק חיצוני. אני מאמין שגם במכשיר הזה לא תהיה שום בעיה.Triple-z כתב:הבעיה היחידה שלו היא המחיר אני מניח, לא בטוח אם פותח הטראד מחפש משהו זול או לא אבל אני חיפשתי את השילוב המנצח של זול וקורא הכל ללא בעיות עם USB וממה שהבנתי זה רק האפקס 850 או ההמילטון 423
שאלה לבעל הפיוניר:
האם הוא גם קורא מהרדיסק חיצוני דרך USB? כי הבנתי שהזולים שדיברתי עליהם כן קוראים רק צריך לפרמט ב- FAT32.....
אם אתה שוקל לקנות את המכשיר אני ממליץ לך פשוט לקפוץ לחנות עם הארד דיסק חיצוני ולבדוק אם הוא מצליח לקרוא אותו. אני עשיתי את אותה בדיקה עם הנגן MP3 שלי בחנות לפני שקניתי.