מכשיר DVD כולל חיבור USB- זקוק להמלצות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
quick1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

אני מחפש מכשיר DVD (פשוט, לא -HDTV) אשר כולל חיבור USB לצורך טעינת סרטיים ישירות מהתקן דיסק או קיי או זיכרון נייד.

חשוב לי שהמכשיר יהיה מסוגל להתמודד עם כתוביות בצורה טובה, הבנתי שחלק מהמכשירים דיי בעייתיים עם הכתוביות (הפוכות, קטנות מידי וכד')

יש למישהו נסיון עם מכשיר מהסוג שציינתי והוא מרוצה ממנו?
אם כן אשמח לשמוע באיזה דגם מדובר, מה נקודות התורפה ומה העלות?

בתודה מראש לכל המגיבים
אריק.

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 438
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

לפי מה שהבנתי מהחיפוש שלי לאחרונה למכשיר בעל אותם תכונות 2 האפשרויות הכי טובות הם:
1. APEX HDMI 850
2. המילטון 423 (שלפי מה שאומרים עושה תעבודה טוב אבל אין עליו בכלל פרטים ברשת ונראה לי קשה להשיג אותו)

אבל שוב זה רק ממידע שקראתי פה ובפורום נוסף שעוסק בנגני DVD DIVX.
http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums ... owforum=65

quick1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

תודה Triple-z יש עוד המלצות מכאלה שיש ברשותם מכשיר כזה,

שליחה #3 

או מכשיר אחר עם חיבור USB?

Noam_B
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

יש גם נגן DVD של פיוניר דגם DV400. יש לו כניסת USB וגם יציאת HDMI. קניתי אותו לפני יומיים ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו. אני אכתוב ביקורת מלאה עליו אחרי שאני אקבל את הטלוויזיה החדשה ואני אחבר אותם ביחד אבל ההתרשמות הראשונית שלי ממנו ממש טובה.

בקשר לכתוביות הוא מתמודד איתם ממש טוב (תומך גם בכתוביות בעברית) ולאחר עדכון קושחה הכתוביות מוצגות בפונט גדול וברור (לפני העדכון הם היו קטנות) ועם קצת צל מאחוריהם שמקל על הקריאה שלהם.

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #5 

Noam_B כתב:יש גם נגן DVD של פיוניר דגם DV400. יש לו כניסת USB וגם יציאת HDMI. קניתי אותו לפני יומיים ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו. אני אכתוב ביקורת מלאה עליו אחרי שאני אקבל את הטלוויזיה החדשה ואני אחבר אותם ביחד אבל ההתרשמות הראשונית שלי ממנו ממש טובה.

בקשר לכתוביות הוא מתמודד איתם ממש טוב (תומך גם בכתוביות בעברית) ולאחר עדכון קושחה הכתוביות מוצגות בפונט גדול וברור (לפני העדכון הם היו קטנות) ועם קצת צל מאחוריהם שמקל על הקריאה שלהם.
...
ב- manual של ה - dv400 רשום שהוא יודע להציג רק תמונות jpeg וקבצי מוסיקה דרך חיבור ה- usb.
האם הצלחת לנגן דרך חיבור זה גם סרטי divx?

Noam_B
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

creed כתב:
Noam_B כתב:יש גם נגן DVD של פיוניר דגם DV400. יש לו כניסת USB וגם יציאת HDMI. קניתי אותו לפני יומיים ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו. אני אכתוב ביקורת מלאה עליו אחרי שאני אקבל את הטלוויזיה החדשה ואני אחבר אותם ביחד אבל ההתרשמות הראשונית שלי ממנו ממש טובה.

...
ב- manual של ה - dv400 רשום שהוא יודע להציג רק תמונות jpeg וקבצי מוסיקה דרך חיבור ה- usb.
האם הצלחת לנגן דרך חיבור זה גם סרטי divx?
...
כן, המכשיר מנגן גם קבצי DivX דרך חיבור ה-USB ללא שום בעיה. אני דיי בטוח שכל סוג תוכן שהוא יכול להציג דרך דיסק הוא גם יכול להציג דרך חיבור ה-USB.

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #7 

הסתמכתי על הפסקה הזו.

אבל טוב לדעת, תודה.

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 438
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

הבעיה היחידה שלו היא המחיר אני מניח, לא בטוח אם פותח הטראד מחפש משהו זול או לא אבל אני חיפשתי את השילוב המנצח של זול וקורא הכל ללא בעיות עם USB וממה שהבנתי זה רק האפקס 850 או ההמילטון 423
אין לי ספק שהפיוניר טוב יותר אבל מחירו כפול.
שאלה לבעל הפיוניר:
האם הוא גם קורא מהרדיסק חיצוני דרך USB? כי הבנתי שהזולים שדיברתי עליהם כן קוראים רק צריך לפרמט ב- FAT32..

Noam_B
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

Triple-z כתב:הבעיה היחידה שלו היא המחיר אני מניח, לא בטוח אם פותח הטראד מחפש משהו זול או לא אבל אני חיפשתי את השילוב המנצח של זול וקורא הכל ללא בעיות עם USB וממה שהבנתי זה רק האפקס 850 או ההמילטון 423
אין לי ספק שהפיוניר טוב יותר אבל מחירו כפול.
שאלה לבעל הפיוניר:
האם הוא גם קורא מהרדיסק חיצוני דרך USB? כי הבנתי שהזולים שדיברתי עליהם כן קוראים רק צריך לפרמט ב- FAT32..
...
לא ניסיתי לחבר אליו הארד דיסק חיצוני אבל ממה שקראתי על דגמים אחרים ופחות מתקדמים הבנתי שיש תמיכה בהארד דיסק חיצוני. אני מאמין שגם במכשיר הזה לא תהיה שום בעיה.

אם אתה שוקל לקנות את המכשיר אני ממליץ לך פשוט לקפוץ לחנות עם הארד דיסק חיצוני ולבדוק אם הוא מצליח לקרוא אותו. אני עשיתי את אותה בדיקה עם הנגן MP3 שלי בחנות לפני שקניתי.

joelsnet
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #10 

האם יש איזושהי דעה על APEX HDMI850 ?

האם שווה 440 ש"ח או ללכת על פיוניר DV400 ב-800 ש"ח ?

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

לפי מה שהבנתי האפקס מבוסס על המעבדשל צורן ולכן קשה מאוד אם בכלל אפשרי להוציא לו עדכונים .

ברמת המחירים האלה ההמילטון זוכה לביקורות טובות מאוד.

dedor
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #12 

creed ,
איפה מצאת את המניואל של הDV400?

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #13 

ה-DV400 יכול לנגן כתוביות חיצוניות ל-XVID שמגיע על DOK או כונן קשיח חיצוני?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”