https://www.amazon.com/dp/B07GCRHS5V?ta ... uage=en_US
מחשב נייד Dell Latitude E7470 Renewed - משלוח חינם - כ 1272 ש"ח
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Dell Latitude E7470 14in Laptop, Core i5-6300U 2.4GHz, 8GB Ram, 256GB SSD, Windows 10 Pro 64bit (Renewed)
https://www.amazon.com/dp/B07GCRHS5V?ta ... uage=en_US
-
Huber
- חבר במועדון HT

nadav - תתחדש. שים לב שתצטרך מדבקות עברית למקלדת, עולה כ 20 ש"ח בכל חנות מחשבים.
כל מה ש-WINDOWS 10 עובד עליו, אפשרי גם לשים עליו WINDOWS 11...09/01/2022 17:50ahiel כתב: רק שימו לב שהמחשבים שהם מוכרים (גם את 7000 ב1600~) זה מחשבים שלא תומכים ב-windows 11...
צריך לדלג על מנגנון הTPM (יש מדריכים איך לעשות זאת).
-
Huber
- חבר במועדון HT

כל מחשב שעובד עם ווינדוס 10 יהיה אפשר להתקין עליו ווינדוס 11. כבר הוכיחו את זה. חבל להטעות סתם.09/01/2022 17:50ahiel כתב: רק שימו לב שהמחשבים שהם מוכרים (גם את 7000 ב1600~) זה מחשבים שלא תומכים ב-windows 11...
-
Huber
- חבר במועדון HT

...
ו...? מצאת משהו יותר טוב במחיר הזה? שתף, כולם ירוויחו מזה (למיטב נסיוני במחיר הזה מקבלים רק כרומבוקים).
לשימוש ביתי זה יותר ממספק. אני אקח את זה צעד קדימה - לי כמנהל IT יש נייד כמעט זהה על השולחן (עם מעבד טיפה יותר חזק ויותר זיכרון, אבל אותו דגם). אם אתה לא POWER USER שעובד עם תוכנות תיב"ם, עריכת וידאו/תמונות/ גיימר וכו, המחשב הזה הרבה יותר ממספק. מניסיון.
לא דיברתי על ביצועיםף חומרה וכו'. דיברתי על גיל המחשב. לא מדובר על מחשבים שיבשבו על מדף איפהשהו אלא מחשבים שהיו כ6 שנים (!) בשימוש ועכשיו נמכרים.
בסוף יש עייפות החומר. אני הייתי משקיע קצת יותר וקונה אפילו מחשב ביתי על פני העסקיים האלו.
אה ולי בתור מנהל IT היה מחשב הרבה יותר חזק
בסוף יש עייפות החומר. אני הייתי משקיע קצת יותר וקונה אפילו מחשב ביתי על פני העסקיים האלו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

09/01/2022 18:45ahiel כתב: מה שכתבתי הוא על פי microsoft. אשמח לפרטים איך לשדרג, אבל כידוע לי גם אם אתה משדרג אין לך עדכונים שוטפים (שזה גרוע יותר...)...
דוד גוגל היה נותן לך את התשובה בשבריר שניה:
https://www.google.com/search?q=how+to+ ... e&ie=UTF-8
ולגבי "אין לך עדכונים שוטפים", הם נתנו את זה לעותקים פיראטיים אז אתה באמת מאמין למה שכתבת? יש לך אסמכתה לזה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

כל אחד והתקציב שלו. את יכול להשקיע יותר, אחרים אולי לא, אז כל עוד לא הבאת תחליף ראוי באותו תקציב, התגובות שלך לא הועילו לאף אחד.09/01/2022 20:11ag43 כתב: לא דיברתי על ביצועיםף חומרה וכו'. דיברתי על גיל המחשב. לא מדובר על מחשבים שיבשבו על מדף איפהשהו אלא מחשבים שהיו כ6 שנים (!) בשימוש ועכשיו נמכרים.
...
ובתור מנהל IT אני לא מחליף חומרה רק כי אני יכול - אני מחליף עפ"י צורך. ולצרכים שלי (למעט שדרוג מאסיבי של כמות הזיכרון) הדגם הזה עושה את עבודתו נאמנה כבר כ 4 שנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ag43 - התגובות שלך היו המובן מאליו שלא הוסיפו שום תועלת לדיון לדעתי האישית מעבר לביקורת. אם היית נותן חלופה הולמת - ניחא, אבל ביקורת רק לשם ביקורת לא מועילה לאף אחד. אתה זכאי לדעתך כמובן.
זו אכן ביקורת - על המוצר. לא ברור לי למה אתה לקוח דברים ברמה אישית.
פרסמת מוצר - על פניו במחיר טוב. יבוא קורא שרגיל לראות דילים טובים ממך, יראה מחיר טוב ויקנה.
הוספתי אזהרה לדעת בדיוק מה המוצר ושיחליט הקונה לבד. זה הכל.
פרסמת מוצר - על פניו במחיר טוב. יבוא קורא שרגיל לראות דילים טובים ממך, יראה מחיר טוב ויקנה.
הוספתי אזהרה לדעת בדיוק מה המוצר ושיחליט הקונה לבד. זה הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ומה ה"ביקורת" שלך עזרה? אם אני אדם עם תקציב X שרוצה מחשב נייד - האם אמצא באותו התקציב משהו יותר טוב בזכות התגובה שלך? אם כן אשמח לקבל חלופה יותר טובה, עדיין ממתין. זה מה שיתרום לכולם ולא "אזהרות" שלא משנות כלום. תסתכל בדילים בעבר, תגובות כאלו אני מעודד אקטיבית כי הם אכן תורמות לכולנו.
למחיר משמשלמים פה - התמורה מאוד גבוהה. יש לי אישית את הדגם הזה אז אני יודע שהוא מצוין. בעיניי גם אחרי ה"אזהרה" - דיל מצוין למי שמחפש נייד בתקציב הנ"ל.
למחיר משמשלמים פה - התמורה מאוד גבוהה. יש לי אישית את הדגם הזה אז אני יודע שהוא מצוין. בעיניי גם אחרי ה"אזהרה" - דיל מצוין למי שמחפש נייד בתקציב הנ"ל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן, מאוד חשוב להדגיש שוב את המובן מאליו, הרי אנחנו ישראלים וכולנו תמיד יודעים יותר טוב מכל השאר. הרי ברור שכולם חושבים שמחשב מחודש זה מחשב חדש ונייד ברמה כזו במחיר הזה הוא חדש מהניילונים.
עזוב...
עזוב...
לחלק גדול מהדילים המפורסמים כאן צריך להתייחס כמו שהם - פרסומת.
לא ביקורת אישית על המוצר או על הדיל, אלא אמצעי להחזיק את האתר - וזה לגיטימי.
מה שפחות לגיטימי זה לומר "דיל מצויין", "לחטןף", "מחיר רצפה" אם הדיל לא באמת נבדק.
למחשב עצמו - אכן מחשב ישן ומשומש וככזה לא שווה את המחיר המבוקש.
יש לי כזה של לנובו עם אותו מפרט - מספק לגלישה, לאופיס ולמשחקים (בתנאי שזה סוליטר או פריסל), צריך להיות מודע לזה.
לא באמת כדאי לשדרג דבר כזה ל-WIN 11 גם אם אפשר, WIN 7 ירוץ הרבה יותר טוב.
לא ביקורת אישית על המוצר או על הדיל, אלא אמצעי להחזיק את האתר - וזה לגיטימי.
מה שפחות לגיטימי זה לומר "דיל מצויין", "לחטןף", "מחיר רצפה" אם הדיל לא באמת נבדק.
למחשב עצמו - אכן מחשב ישן ומשומש וככזה לא שווה את המחיר המבוקש.
יש לי כזה של לנובו עם אותו מפרט - מספק לגלישה, לאופיס ולמשחקים (בתנאי שזה סוליטר או פריסל), צריך להיות מודע לזה.
לא באמת כדאי לשדרג דבר כזה ל-WIN 11 גם אם אפשר, WIN 7 ירוץ הרבה יותר טוב.
-
Huber
- חבר במועדון HT

em28 - אפא ראית "דיל מצוין"? "לחטוף"? וכו? מוצרים שיש לי לגביהם ניסיון אישי אני רושם בפירוש "מוצר מומלץ" ומציין שיש לי את המוצר בבית ואם אני מרוצה ממנו אישית (אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום ולהיווכח בעצמך). גם פה יש לי ניסיון אישי ומרות זאת לא הפלגתי בשבחים כי אני תמיד אומר את האמת - זה מוצר טוב למחירו.
נתתי מוצר מסויים במחיר מסוים - ולמחיר שלו זה דיל טוב, וציינתי בפירוש שלימושים ביתיים סטנדרטטים הוא יותר ממספק, לא מעבר. ועובדה ד"א שאף אחד עדיין לא הביא חלופה ראויה, רק "אזהרות" והערות. כנראה שאין....
ותסלח לי אבל אתה פשוט מטעה. בפעם המי יודע כמה, אני עובד על בסיס יומי עם הדגם הזה (שוב, יותר זיכרון ומעבד קצת יותר חזק, לא הרבה) - ווינדוס 10 רץ עליו נפלא וברגע שווינדוס 11 יתייצב אעבור אליו ללא ספק. ואת זה אני אומר כאחד שעובד על המוצר כבר כ 3-4 שנים - מה הניסיון שלך בקביעה הכ"כ נחרצת והמטעה הזו?
ag43 צדק - מזל שלכם שאני לא מנהל האתר, משתמש כמוך שמגיבים בצורה מטעה בעליל הייתי מזהיר ואם היית ממשיך הייתי מרחיק. אין דבר יותר גרוע בפורום מלכתוב "דיעה" שמטעה (שים לב, דיעה, אצלי זה נסיון בפועל, יחי ההבדל הקטן) ויכולה לפגוע בשאר הגולשים.
נתתי מוצר מסויים במחיר מסוים - ולמחיר שלו זה דיל טוב, וציינתי בפירוש שלימושים ביתיים סטנדרטטים הוא יותר ממספק, לא מעבר. ועובדה ד"א שאף אחד עדיין לא הביא חלופה ראויה, רק "אזהרות" והערות. כנראה שאין....
ותסלח לי אבל אתה פשוט מטעה. בפעם המי יודע כמה, אני עובד על בסיס יומי עם הדגם הזה (שוב, יותר זיכרון ומעבד קצת יותר חזק, לא הרבה) - ווינדוס 10 רץ עליו נפלא וברגע שווינדוס 11 יתייצב אעבור אליו ללא ספק. ואת זה אני אומר כאחד שעובד על המוצר כבר כ 3-4 שנים - מה הניסיון שלך בקביעה הכ"כ נחרצת והמטעה הזו?
ag43 צדק - מזל שלכם שאני לא מנהל האתר, משתמש כמוך שמגיבים בצורה מטעה בעליל הייתי מזהיר ואם היית ממשיך הייתי מרחיק. אין דבר יותר גרוע בפורום מלכתוב "דיעה" שמטעה (שים לב, דיעה, אצלי זה נסיון בפועל, יחי ההבדל הקטן) ויכולה לפגוע בשאר הגולשים.