האם אפשר לגשר יציאות ברסיבר לשם הגברה חזקה יותר?
אי אפשר "לגשר" בין היציאות - אתה פשוט תשרוף את המגבר.
מה שאתה מתכוון לעשות זה BIAMPING - ז"א, חיבור של כל רכיב של רמקול להגברה נפרדת .
אני לא בטוח שהרסיבר שלך יודע לעשות זאת דרך היציאות של הסוראנדים.
מה שאתה מתכוון לעשות זה BIAMPING - ז"א, חיבור של כל רכיב של רמקול להגברה נפרדת .
אני לא בטוח שהרסיבר שלך יודע לעשות זאת דרך היציאות של הסוראנדים.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
אני רוצה להוסיף על דברו של Shtirlitz שבי-אמפינג לא יתן לך עוצמה חזקה יותר לרמקולים וגם אם כן ההבדל יהיה קטן מאוד (כלומר לא תשמע חזק יותר...).
ומה גם שרסיבר שהוא 5.1 לא יכול לעשות בי-אמפ..
במידה ויש לך אפשרות לברור בין הרמקולים הקדמיים A או B אז אתה יכול לחבר את הרמקול בבי-ווייר אבל גם אז לא תקבל עוצמה חזקה יותר..
ומה גם שרסיבר שהוא 5.1 לא יכול לעשות בי-אמפ..
במידה ויש לך אפשרות לברור בין הרמקולים הקדמיים A או B אז אתה יכול לחבר את הרמקול בבי-ווייר אבל גם אז לא תקבל עוצמה חזקה יותר..
שטויות.. אין לך מה להתעסק בזה זה רק יגרום לך לבעיות..
יש לך רסיבר חזק מאוד שמוציא הספק חזק לרמקולים.. כדי לשמוע חזק יותר ברמת ווליום זהה כל מה שיכול להשפיע
זה רק רמקולים חדשים לפי דעתי חח =]
יש לך רסיבר חזק מאוד שמוציא הספק חזק לרמקולים.. כדי לשמוע חזק יותר ברמת ווליום זהה כל מה שיכול להשפיע
זה רק רמקולים חדשים לפי דעתי חח =]
תודה על התגובות!
אני מצרף תמונה אם זה יעזור
[imgbig]http://www.superfi.co.uk/images/RXV800rearlg.gif[/imgbig]
cavi, יש לי ברסיבר בורר בין A ל B (גם אפרות של הפעלה של שניהם)
bAr-sAraF, הרסיבר באמת חזק (מאוד) אבל הרמקולים פשוט לא מרגישים את הרסיבר עד הסוף..
אני מצרף תמונה אם זה יעזור
[imgbig]http://www.superfi.co.uk/images/RXV800rearlg.gif[/imgbig]
cavi, יש לי ברסיבר בורר בין A ל B (גם אפרות של הפעלה של שניהם)
bAr-sAraF, הרסיבר באמת חזק (מאוד) אבל הרמקולים פשוט לא מרגישים את הרסיבר עד הסוף..
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תלוי אם הוא תומך בבריג'
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות