מדוע חשוב מאוד להשתמש בסיב מחוזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
tzah פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1172
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #21 

08/01/2022 23:06  
ziv_r כתב:
אנחנו לא מדברים על כל תחום, אלא על תחום אחד ספציפי נושא שרשור זה, בו לא משנה כמה תתעמק, התוצאה הסופית המדידה תהיה זהה לאחד שלא השקיע כלום בתחום.
...

ושוב פעם. אני מתנצל אם נעלבת.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5085 פעמים

שליחה #22 

1. הפידבקים שקיבלת מהקהילה על הסרטונים אומרים הכל.
2. אתה מסתכל רק על הדולרים שהוצאת ולא על הזמן - זמן שווה לכסף. בסופו של דבר, אתה משקיע הרבה זמן ותכלס, מקבל אותה תוצאה כמו מי שלא השקיע כלום. לי כמובן אין בעיה עם זה, תעשה עם הזמן שלך מה שבא לך.
3. אני לא עובד בחברת תקשורת.
4. סיב על טיח זה פשוט בכל קנה מידה. אני מבין שאתה רוצה לנכס לזה איזה שהיא מקצועיות על, אבל זה לא.

tzah פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1172
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #23 

09/01/2022 9:35  
ziv_r כתב:
1. הפידבקים שקיבלת מהקהילה על הסרטונים אומרים הכל.
2. אתה מסתכל רק על הדולרים שהוצאת ולא על הזמן - זמן שווה לכסף. בסופו של דבר, אתה משקיע הרבה זמן ותכלס, מקבל אותה תוצאה כמו מי שלא השקיע כלום. לי כמובן אין בעיה עם זה, תעשה עם הזמן שלך מה שבא לך.
3. אני לא עובד בחברת תקשורת.
4. סיב על טיח זה פשוט בכל קנה מידה. אני מבין שאתה רוצה לנכס לזה איזה שהיא מקצועיות על, אבל זה לא.
...

לא יודע. אולי אני לא יודע לקרוא היטב. מלבד מגיב אחד או שניים לגבי הסרטונים שלי (סה"כ 3) לא, ראיתי קטילות או בעיות מיוחדות.
יש לי זמן. מה אכפת לך כמה זמן אני מוכן להשקיע? לקחתי את זה כסוג של מיני פרויקט אישי.
אני דווקא מרוצה מהתוצאה וזה מה שחשוב. מילא אם היו לך דברים עניינים לרשום. נגיד למה השתמשת בכבל איקס ולא בכבל Y.
סתם לקטול? אני לפחות קוטל על סמך דברים שאני רואה ואני יודע בוודאות שהם לא תקינים.
גם לפרוס סיב פשוט צריך לדעת. תתפלא, אבל אפילו היה פה אלמנטים של תכנון ואפילו מחקר קטן בעזרתו של גוגל. נכן מדהים ? :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5085 פעמים

שליחה #24 

ברור שאין לי עניין כיצד אתה משתמש בזמנך הפנוי, הכל החל מכותרת השרשור שלך עליה הגבתי:
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 3#p3215043

אתה יכול להמשיך ולטעון שזה חשוב, אני אומר שלא - לראייה כל התקנות הפייבר בארץ והביצועים המדידים שלהם - שהם זהים לגמרי למי שטרח ופרס בעצמו את התשתית.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”