חיבור סיבים בסלקום בתשתית בזק - מה זה "מודם סיב"
במסגרת הסאגה הבלתי נגמרת של חיבור לקוחות סלקום עם ציוד פרטי, התקינו לי לפני כשבועיים סיבים עם הראוטר של סלקום (למרות שביקשתי ואף המתנתי שבועיים להתקנה עם מתאם סיב). את הראוטר אי אפשר להעביר למצב ברידג' והוא מונע ממני להשתמש בצורה אפקטיבית בראוטר שלי ובציוד המחובר אליו.
פניתי היום לתמיכה הטכנית והם התעקשו שהם מסוגלים לספק לי רק "מודם סיב" במקום הראוטר, בלי ממש להסביר מה זה ובמה זה שונה ממתאם סיב/ממיר מדיה. מישהו יודע מה זה בדיוק? האם זה מתפקד בתור bridge או ממש ראוטר (עם כתובת IP משלו, ניתוב, dhcp וכו')?
פניתי היום לתמיכה הטכנית והם התעקשו שהם מסוגלים לספק לי רק "מודם סיב" במקום הראוטר, בלי ממש להסביר מה זה ובמה זה שונה ממתאם סיב/ממיר מדיה. מישהו יודע מה זה בדיוק? האם זה מתפקד בתור bridge או ממש ראוטר (עם כתובת IP משלו, ניתוב, dhcp וכו')?
בהחלט. בעולם מתוקן זה היה הכי פשוט. אצל סלקום לנציג תמיכה טכנית, לשימור לקוחות ו"למומחה" טכני אין את האינפורמציה הזו.
אחרי כמה שיחות, רוב הסיכויים שמדובר על המתאם נוקיה הסטנדרטי. אחכה שיגיע טכנאי כדי לגלות. מבטיח לעדכן.
אחרי כמה שיחות, רוב הסיכויים שמדובר על המתאם נוקיה הסטנדרטי. אחכה שיגיע טכנאי כדי לגלות. מבטיח לעדכן.
- BingBong111
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
- שם מלא: יאיר
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מודם סיב 99% זה ממיר סיב, פשוט ככה זה כנראה כתוב לו במחשב