התייעצות בנוגע להוט 500 מגה
-
tomeros
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני גר בבית בפרטי בשכונה די ישנה בפ"ת
התשתית של בזק פה היע עד 40 מגה, ובזמן האחרון נהיה בלתי אפשרי לגלוש, מחובר בזק+בזבל(פינגים של עם 1200 לרוב האתרים בשעות מסוימות)
חושב על לעבור להוט 500 מגה
האם יש חובה לשלם על המודם שלהם?(יש לי ראוטר פרטי)
יש אפשרות להתחבר ללא CGNAT בהוטנט?
התשתית של בזק פה היע עד 40 מגה, ובזמן האחרון נהיה בלתי אפשרי לגלוש, מחובר בזק+בזבל(פינגים של עם 1200 לרוב האתרים בשעות מסוימות)
חושב על לעבור להוט 500 מגה
האם יש חובה לשלם על המודם שלהם?(יש לי ראוטר פרטי)
יש אפשרות להתחבר ללא CGNAT בהוטנט?
אצלי, לאחרונה, הוטנט סירבו להוציא מ-NAT. זה חידוש מהחודש האחרון?...
איך סוג המודם קשור למה שהוטנט מאפשרים?
זה לא תקין בכל מקרה. פנית לספק או לבזק?...
יתרון משמעותי לעומת בזק DSL הוא מהירות העלאה: 10Mb, או 12Mb בחבילה הקצת יקרה יותר.חושב על לעבור להוט 500 מגה...
זה חלק מהמחיר החודשי שלהם, בלי קשר לאיך הם קוראים לסעיפים השונים. צריך להתמקח על מחיר הסה"כ החודשי.האם יש חובה לשלם על המודם שלהם?(יש לי ראוטר פרטי)...
-
tomeros
- חבר שרק התחיל

ניסיתי להתמקח על המחיר,2 נציגים שונים לא הסכימו להוריד31/12/2021 18:27jtk כתב: אצלי, לאחרונה, הוטנט סירבו להוציא מ-NAT. זה חידוש מהחודש האחרון?
איך סוג המודם קשור למה שהוטנט מאפשרים?
זה לא תקין בכל מקרה. פנית לספק או לבזק?
יתרון משמעותי לעומת בזק DSL הוא מהירות העלאה: 10Mb, או 12Mb בחבילה הקצת יקרה יותר.
זה חלק מהמחיר החודשי שלהם, בלי קשר לאיך הם קוראים לסעיפים השונים. צריך להתמקח על מחיר הסה"כ החודשי....
לגבי בזבל- כבר נמאס לי מהם, בלתי אפשרי להשיג אותם או לקבל מהם שירות
די חושש מCGNAT, אני עובד מהבית ובעייתי אם לא אוכל להתחבר לאתרים מסוימים שקשורים לעבודה
CGNAT זו בעיה אצל הוטנט.. אני אחרי שנה וחצי שההורים שהיו מאחורי nat הצלחתי להוציא אותם כאשר התקשרתי לתמיכה טכנית וטענתי שיש לי בעיות בחיבור למשחקים בפלייסטיישן וביקשתי שיוך לשרת אחר, מה שעשה את העבודה. אמנם ה"טכנאית" מלמלה משהו על חבילת גיימרים אבל לא התייחסתי והתעקשתי בכל זאת, עכשיו אפשר סוף סוף לגשת למצלמות אבטחה מרחוק.
תמיד אפשר לנסות לעבור לתשתית הוט עם ספק לבחירתך, הם עובדים עם רוב הספקים.
תמיד אפשר לנסות לעבור לתשתית הוט עם ספק לבחירתך, הם עובדים עם רוב הספקים.
-
tomeros
- חבר שרק התחיל

דווקא לפי מה שראיתי, להפך, הוט עובדים עם הוטנט ובזבל בלבד31/12/2021 19:15Haimbin כתב: CGNAT זו בעיה אצל הוטנט.. אני אחרי שנה וחצי שההורים שהיו מאחורי nat הצלחתי להוציא אותם כאשר התקשרתי לתמיכה טכנית וטענתי שיש לי בעיות בחיבור למשחקים בפלייסטיישן וביקשתי שיוך לשרת אחר, מה שעשה את העבודה. אמנם ה"טכנאית" מלמלה משהו על חבילת גיימרים אבל לא התייחסתי והתעקשתי בכל זאת, עכשיו אפשר סוף סוף לגשת למצלמות אבטחה מרחוק.
תמיד אפשר לנסות לעבור לתשתית הוט עם ספק לבחירתך, הם עובדים עם רוב הספקים....
ובזבל יקרים מאוד בהשוואה לבנדל של הוט+הוטנט