נשרף המגבר - מחפש אחד חדש או איך לתקן את הישן ...
יש ברשותי מגבר מצוין דגם Pioneer SA9500 משנות ה 80 בערך ורמקולים JBL L110 גם הם מאותו שנתון בערך.
המגבר עבד מצוין וממש נהנתי ממנו ומהמערכת כולה . לפני חצי חודש התקלקל המגבר. אחד הקבלים שלו התפוצץ וכל הנוזל נזל ממנו והמגבר עושה מן רעש של "אווווווו" כזה ...
לקחתי אותו למעבדת תיקון (תל-אביב "רדיו הכוכב") ושם לא רצו להתעסק עם המגבר שלי בתענה שהקבל (18000UF 63V) לא ניתן להשגה...
בקיצור דיי התבאסתי כי ממש אהבתי את המגבר, אבל מצד שני אין הרבה מה לעשות ואני מחפש עכשיו מגבר חדש ...(אלא אם יש הצעות לתיקון בכל זאת??)
מבקש ממכם הצעות של מגברי סטריו ברמה טובה (גם יד שניה) באיזור ה 2000 שח שכדאי ללכת לשמוע...
תודה מראש .
המגבר עבד מצוין וממש נהנתי ממנו ומהמערכת כולה . לפני חצי חודש התקלקל המגבר. אחד הקבלים שלו התפוצץ וכל הנוזל נזל ממנו והמגבר עושה מן רעש של "אווווווו" כזה ...
לקחתי אותו למעבדת תיקון (תל-אביב "רדיו הכוכב") ושם לא רצו להתעסק עם המגבר שלי בתענה שהקבל (18000UF 63V) לא ניתן להשגה...
בקיצור דיי התבאסתי כי ממש אהבתי את המגבר, אבל מצד שני אין הרבה מה לעשות ואני מחפש עכשיו מגבר חדש ...(אלא אם יש הצעות לתיקון בכל זאת??)
מבקש ממכם הצעות של מגברי סטריו ברמה טובה (גם יד שניה) באיזור ה 2000 שח שכדאי ללכת לשמוע...
תודה מראש .
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא רואה טעם לתקן מגבר כזה.
בכל אופן ברמות מחירים אלו - כל אחד מהמגברים של דנון אונקיו NAD
קמברידג' אודיו{ 340A} מרנץ 4001 או XINDAK - יתאימו לך.
לגבי יד שנייה, אתה מודע לסיכונים? {למרות התמורה הגבוה יותר}
לגבי יד שנייה, אתה מודע לסיכונים? {למרות התמורה הגבוה יותר}
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אפשר להשיג קבל כזה.
עלום סביב ה20-25$
עלום סביב ה20-25$
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
עצה:
תגביל את המתקן ל200-300 ש"ח ואם זה חורג - תקנה חדש\משומש ב2000 ש"ח.
תגביל את המתקן ל200-300 ש"ח ואם זה חורג - תקנה חדש\משומש ב2000 ש"ח.
תקן את המגבר ... יש לי את דגם ה - SA-9800 שקניתי בEBAY
(אני מתגורר בצפון אמריקה, גן עדן לחובבי מציאות אודיו).
ויש לי גם ציוד SS ומנורות לא בבית כך שאני יכול להעיד שבשביל לקבל צליל ברמה של מפלצות ה - Vintage האלו ממגבר מודרני תצטרך לשלם הרבה הרבה כסף.
ראית פעם את רמת הרכיבים בתוך המגבר שלך ? את השנאי ? את הקבלים ? החל מאמצע שנות ה - 80 רק יצרני נישה יוקרתיים מייצרים ציוד ברמה הזו.
בהצלחה
ויש לי גם ציוד SS ומנורות לא בבית כך שאני יכול להעיד שבשביל לקבל צליל ברמה של מפלצות ה - Vintage האלו ממגבר מודרני תצטרך לשלם הרבה הרבה כסף.
ראית פעם את רמת הרכיבים בתוך המגבר שלך ? את השנאי ? את הקבלים ? החל מאמצע שנות ה - 80 רק יצרני נישה יוקרתיים מייצרים ציוד ברמה הזו.
בהצלחה
עופר יצא לך לשמוע את המגבר הזה ?עופר_צפריר כתב: לא רואה טעם לתקן מגבר כזה.
בכל אופן ברמות מחירים אלו - כל אחד מהמגברים של דנון אונקיו NAD
לגבי יד שנייה, אתה מודע לסיכונים? {למרות התמורה הגבוה יותר}...
אני אישית הייתי מנסה לתקן את המגבר הזה{כמובן שעד גבול תקציב מסויים}
לי יצא לשמוע את ה SA-9900 ובהחלט מדובר במוצר איכותי מבחינת סאונד!
אם ה9500 דומה מבחינת הצליל ל9900 אז יהיה לך קשה למצוא משהו באותו רמה בתקציב שציינת.
זאת דעתי בכל אופן....
תקן את המגבר ... יש לי את דגם ה - SA-9800 שקניתי בEBAY
--------------------------------------------------------------------------------
(אני מתגורר בצפון אמריקה, גן עדן לחובבי מציאות אודיו).
בהצלחה...
כן אני יודע שהמגברים האלה מעולים. בשנות ה 70-80 הם היו בשימוש באולפנים. אגב ה SA9800 הוא באמת חיה ...
בכל אופן אנשים משכנעים אותי שבאמת כדאי לתקן את המכשיר ...
כי לפי ההצעות שהביאו לי אני רואה שאפילו מגברים חדשים במחיר 2000 שח באמת לא ברמה של מה שיש לי עכשיו ... אפילו מבחינת עוצמה צריך לעבור את ה 2K בשביל לקבל מגבר שיוזיז את הרמקולים שלי כמו שצריך .
אם יש לכם הצעות או טיפים לגבי תיקון המגבר אשמח לשמוע גם כן .
תודה רבה עזרתם לי מאוד.
לגבי ה- PIONEER SA 9500
אני חובב גדול של המכשירים האלה אז רציתי לשאול האם אתה מוכר את המגבר הזה ואם כן באיזה מחיר?
[interest]
המלצה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
באם תרצה את ספר השירות ...שלח כתובת מייל...ואשלח לך ב-PDF
המלצה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
באם תרצה את ספר השירות ...שלח כתובת מייל...ואשלח לך ב-PDF
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יכול להיות שאתה צודק....reuveney כתב:עופר יצא לך לשמוע את המגבר הזה ?עופר_צפריר כתב: לא רואה טעם לתקן מגבר כזה.
לגבי יד שנייה, אתה מודע לסיכונים? {למרות התמורה הגבוה יותר}...
אני אישית הייתי מנסה לתקן את המגבר הזה{כמובן שעד גבול תקציב מסויים}
לי יצא לשמוע את ה SA-9900 ובהחלט מדובר במוצר איכותי מבחינת סאונד!
אם ה9500 דומה מבחינת הצליל ל9900 אז יהיה לך קשה למצוא משהו באותו רמה בתקציב שציינת.
זאת דעתי בכל אופן.......
האימאייל שלי הוא [email protected] אשמח לקבל את ספר השירות.באם תרצה את ספר השירות ...שלח כתובת מייל...ואשלח לך ב-PDF...
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אחי תנסה להשיג את הקבל בשד' הר ציון בת"א (יש שם הרבה חנויות של רכיבים )
את ההלחמה אני יכול לבצע לך ללא תשלום .אם תרצה צור קשר בפרטי
את ההלחמה אני יכול לבצע לך ללא תשלום .אם תרצה צור קשר בפרטי
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.