צריך המלצה למתג לא מנוהל
היי,
יש לי מצוקת פורטים.
אני עם ראוטר סינולוג'י שיש בו סה"כ 2 פורטים.
כרגע אני עם חוסר של פורט יחיד למכשיר קווי.
אני אקנה נאס בקרוב ואצטרך עוד פורט.
כמובן בגלל שמתג לא כ"כ יקר אז אני מעדיף 8 פורטים, אם ארצה למשוך או לחבר למכשיר נוסף.
ראיתי 3 דגמים זולים בksp של 8 פורטים 1g
Dlink, Tplink, Lynksys יש עדיפות לחברה מסוימת?
מבחינת אחריות לtplink יש 3 שנים לעומת שנה/שנתיים באחרים
יש לי מצוקת פורטים.
אני עם ראוטר סינולוג'י שיש בו סה"כ 2 פורטים.
כרגע אני עם חוסר של פורט יחיד למכשיר קווי.
אני אקנה נאס בקרוב ואצטרך עוד פורט.
כמובן בגלל שמתג לא כ"כ יקר אז אני מעדיף 8 פורטים, אם ארצה למשוך או לחבר למכשיר נוסף.
ראיתי 3 דגמים זולים בksp של 8 פורטים 1g
Dlink, Tplink, Lynksys יש עדיפות לחברה מסוימת?
מבחינת אחריות לtplink יש 3 שנים לעומת שנה/שנתיים באחרים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מתגים לא מנוהלים הם התקנים אמינים מאד ולא יקרים. סביר להניח שלא תצטרך את האחריות, למרות זאת, ההמלצה שלי היא ללכת על מי שנותן אחריות ארוכה יותר.
שים לב להבדלים בין המידות של החברות השונות. אם אין לך מגבלת מקום, אז זה לא אמור להוות שיקול.
שים לב בקנייה מאמזון ארה"ב לבדוק את המתח שהמכשיר צורך. תצטרך מתאם לשקע ישראלי, ואם השנאי רק 110V (לא יודע לגבי הנטגיר) אז תצטרך גם שנאי מוריד מתח 230V ל-110V אחרת תשרוף את המכשיר. הנטגיר שערן צירף צריך 12V DC בכניסה ומהסתכלות מהירה לא ברור לי אם השנאי שמגיע איתו הוא 100-240V או כזה שרק מתאים לשוק האמריקאי (ואז תצטרך שנאי מוריד מתח).
אם אתה מחפש מתג באספקה "מיידית" אז אין לך ברירה, תקנה בארץ...
שים לב להבדלים בין המידות של החברות השונות. אם אין לך מגבלת מקום, אז זה לא אמור להוות שיקול.
שים לב בקנייה מאמזון ארה"ב לבדוק את המתח שהמכשיר צורך. תצטרך מתאם לשקע ישראלי, ואם השנאי רק 110V (לא יודע לגבי הנטגיר) אז תצטרך גם שנאי מוריד מתח 230V ל-110V אחרת תשרוף את המכשיר. הנטגיר שערן צירף צריך 12V DC בכניסה ומהסתכלות מהירה לא ברור לי אם השנאי שמגיע איתו הוא 100-240V או כזה שרק מתאים לשוק האמריקאי (ואז תצטרך שנאי מוריד מתח).
אם אתה מחפש מתג באספקה "מיידית" אז אין לך ברירה, תקנה בארץ...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
כל מוצרי המחשב כולל מתגים שמגיעים מאמזון מגיעים עם שנאי שמתאים למתח הישראלי, בוודאות ובאחריות (הזמנתי בעצמי ומכיר הרבה אחרים שהזמינו).
לא הייתי מקשר למוצר שלא מתאים לשימוש בארץ.
בנוסף נטגיר נחשבים רמה אחת מעל TP-Link והסוויטץ בלינק שנתתי עשוי ממתכת ולא מפלסטיק כמו המוצרים הזולים יותר.
לשיקולך.
לא הייתי מקשר למוצר שלא מתאים לשימוש בארץ.
בנוסף נטגיר נחשבים רמה אחת מעל TP-Link והסוויטץ בלינק שנתתי עשוי ממתכת ולא מפלסטיק כמו המוצרים הזולים יותר.
לשיקולך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני כבר תקופה לא קצרה עם הסוויצ'ים הפשוטים של D-Link, והם עושים עבודה מצויינת.
לסוויץ יש board ויש לו מכניקה. רוב יצרנים הסווויצים לא מפתחים את הבורד. הם קונים את זה מחברות כמו אתרוס וברודקום. לכן הביצועים (בטח בסוויץ לא מנוהל) יהיו דומים מאוד עד זהים. זה נכון שנטגיר חברה יותר "טובה" מtplink, עבור מוצר כזה אני לא חושב שהמשתמש הבייתי ירגיש בשום הבדל.
לי יש בבית מפוזרים לפחות 6 סוויצים, רובם מיצרנים עלומים, חוץ מדילינק אחד, סוויץ כזה שפשוט לא משהו שמתקלקל.
יחד עם זאת המוצר שהביאו פה מאמזון הוא במחיר מצחיק, אם אפשר לקבל אותו במשלוח חינם אז לדעתי זה לגמרי שווה.
לי יש בבית מפוזרים לפחות 6 סוויצים, רובם מיצרנים עלומים, חוץ מדילינק אחד, סוויץ כזה שפשוט לא משהו שמתקלקל.
יחד עם זאת המוצר שהביאו פה מאמזון הוא במחיר מצחיק, אם אפשר לקבל אותו במשלוח חינם אז לדעתי זה לגמרי שווה.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
השבוע הלך לי סוויץ' של Dlink.28/12/2021 11:18nir11 כתב: לי יש בבית מפוזרים לפחות 6 סוויצים, רובם מיצרנים עלומים, חוץ מדילינק אחד, סוויץ כזה שפשוט לא משהו שמתקלקל....
כל מוצר יכול להתקלקל.
לא יכול להתווכח עם עובדות, אם התקלקל - התקלקל.
סוויץ זה מוצר פשוט שכמות התקלות בו מאוד נמוכה. אולי זה ניסוח עדיף. מימי לא ראיתי סוויץ שמפסיק לעבוד.
לגבי הדילינק שלך, אני רק יכול לנחש ניחוש שאולי הלך השנאי שלו.
סוויץ זה מוצר פשוט שכמות התקלות בו מאוד נמוכה. אולי זה ניסוח עדיף. מימי לא ראיתי סוויץ שמפסיק לעבוד.
לגבי הדילינק שלך, אני רק יכול לנחש ניחוש שאולי הלך השנאי שלו.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
קרה לי פעם אחת שסוויץ' התחרפן, ניתוק וחיבור לחשמל סידר את הבעיה.
הסיבה שסוויץ זה דבר כל כך יציב זה מה שהזכרתי קודם - אלה צ'יפים שמפותחים על ידי חברות בודדות שמתמחות בזה. הם מדובגים בטרוף, כי כל העולם משתמש בהם, ולכן זה דבר מאוד יציב.
אני אישית (מעבר לעבודה ששם יצע לי לעבוד עם סוויצי'ם בעיקר של סיסקו, במשך שנים, אסל זה לא ענייננו כאן), מתשמש במתגים ביתיים תוצרת no name כבר 13 שנה לפחות. כל רכיב רשת נתקע לעתים וצריך ריסטארט, אפילו מתאם MOCA. סוויץ? בחיים לא הייתי צריך ריסטארט. כל מה שיש שם בתכלס זה ציפ שעושה הכל כמובן בחומרה, ומכניקה. אם סוויצים היו יציבים פחות, מצבנו היה נורא. בכל ראוטר בייתי או נקודת גישה שיש לו\ לה פורטים קווים - יש ציפ של סוויץ
אני אישית (מעבר לעבודה ששם יצע לי לעבוד עם סוויצי'ם בעיקר של סיסקו, במשך שנים, אסל זה לא ענייננו כאן), מתשמש במתגים ביתיים תוצרת no name כבר 13 שנה לפחות. כל רכיב רשת נתקע לעתים וצריך ריסטארט, אפילו מתאם MOCA. סוויץ? בחיים לא הייתי צריך ריסטארט. כל מה שיש שם בתכלס זה ציפ שעושה הכל כמובן בחומרה, ומכניקה. אם סוויצים היו יציבים פחות, מצבנו היה נורא. בכל ראוטר בייתי או נקודת גישה שיש לו\ לה פורטים קווים - יש ציפ של סוויץ