כתוביות TVIX 4100
אני מבין שהמכשיר אינו תומך בקבצי תרגום בעברית ,
אבל למה לא באנגלית , הכוונה שלי היא שהורדתי כמה סרטי HD בפורמט MKV ו WMV
ונראה כי הם דבוקים לסרט , כי כאשר נגנתי אותם במחשב שלי אכן כך היה , אבל שהעברתי אותם ל TVIX 4100 אני לא יכול להפעיל אותם , נראה כאילו זה לא קיים
מבקש את עזרכתם ......
אבל למה לא באנגלית , הכוונה שלי היא שהורדתי כמה סרטי HD בפורמט MKV ו WMV
ונראה כי הם דבוקים לסרט , כי כאשר נגנתי אותם במחשב שלי אכן כך היה , אבל שהעברתי אותם ל TVIX 4100 אני לא יכול להפעיל אותם , נראה כאילו זה לא קיים
מבקש את עזרכתם ......
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קונטיינר מסוג MKV מחזיק את הכתוביות שבו כערוצים נפרדים בתוך הקובץ עצמו.
כשאתה מריץ את הקובץ אצלך במחשב יש splitter שיודע לקחת כל ערוץ, לבדוק מאיזה סוג הוא (וידאו, אודיו, כתוביות, שונות) ומפנה כל אחד מהם לקודק מתאים אחר שמטפל רק בו.
ב-4100 ה-splitter המובנה במכשיר שולף רק ערוצי הוידאו והאודיו ומדלג על כל השאר.
כדי להשמיש את הכתוביות שבתוך הקונטיינר אתה צריך לבצע extract ב-MKVextract לערוץ הכתוביות שאתה מבקש, וזה ייצור עבורך קובץ SRT כמו שהתרגלת ב-XviD/AVI. מכאן הכתוביות עובדות יופי (בדקתי הבוקר כשיצאה הבטא החדשה).
כשאתה מריץ את הקובץ אצלך במחשב יש splitter שיודע לקחת כל ערוץ, לבדוק מאיזה סוג הוא (וידאו, אודיו, כתוביות, שונות) ומפנה כל אחד מהם לקודק מתאים אחר שמטפל רק בו.
ב-4100 ה-splitter המובנה במכשיר שולף רק ערוצי הוידאו והאודיו ומדלג על כל השאר.
כדי להשמיש את הכתוביות שבתוך הקונטיינר אתה צריך לבצע extract ב-MKVextract לערוץ הכתוביות שאתה מבקש, וזה ייצור עבורך קובץ SRT כמו שהתרגלת ב-XviD/AVI. מכאן הכתוביות עובדות יופי (בדקתי הבוקר כשיצאה הבטא החדשה).
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

אין לי שמץ. אני מסתדר מצויין עם השמות ולעולם לא טרחתי לבדוק איך כל הקטע עם ה-thumbnails עובד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
תעשו חיפוש - יש שרשור על איך לממש את ה-THUMBNAILS.
עקרונית צריך תמונת רקע שהיא תמיד באותו גודל קבוע
גם הגודל של כל תמונה ב-THUMBNAILS צריכה להיות קבועה
אם מישהו רוצה לכתוב מדריך לזה, אפשר לשים את זה באינטרנט.
עקרונית צריך תמונת רקע שהיא תמיד באותו גודל קבוע
גם הגודל של כל תמונה ב-THUMBNAILS צריכה להיות קבועה
אם מישהו רוצה לכתוב מדריך לזה, אפשר לשים את זה באינטרנט.
לצערי משהו לא הסתתדר לי , השתמשתי ב תוכנה הזו MKVextract , ואכן נראה כי נוצר לי תרגום של srt ,
אבל כאשר אני מציג אותו הוא רשום לי מספרים על המסך .
דבר נוסף אין כתוביות בעברית למכשיר , אז איך ממירים את זה לקובץ idx בשביל כן לראות את זה
תודה רבה
אבל כאשר אני מציג אותו הוא רשום לי מספרים על המסך .
דבר נוסף אין כתוביות בעברית למכשיר , אז איך ממירים את זה לקובץ idx בשביל כן לראות את זה
תודה רבה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
תפתח את הקובץ שיצא לך ב MKVextract עם Notepad ותבדוק אם הוא תקין. תשווה אותו לקובץ srt אחר וכך תדע אם יצא לך קובץ בר שימוש.
לגבי המרה לפורמט VOBSub, חיפוש בעמוד הראשי יתן לך את מבוקשך.
לגבי המרה לפורמט VOBSub, חיפוש בעמוד הראשי יתן לך את מבוקשך.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

big27, אני מציע לעשות ניסיון אחד לפחות עם כתוביות באנגלית לפני שאתה מנסה כתוביות עברית עם vobsub, רק כדי לוודא שאתה מבצע את התהליך בצורה נכונה.
ייתכן שהקובץ שלך לא תקין כמו שאמר זיו או שהוא פשוט ב-encoding שונה (כמו unicode למשל) והמכשיר מתבלבל איתו.
ייתכן שהקובץ שלך לא תקין כמו שאמר זיו או שהוא פשוט ב-encoding שונה (כמו unicode למשל) והמכשיר מתבלבל איתו.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק