המרת VHS לקבצי AVI במחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Cheetah פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אנשים,
אני מחפש כרטיס לוכד וידאו בשביל להעביר את כל הקלטות וידאו הישנות למחשב רצוי בפורמט Divx או Xvid, ושאיכות הוידאו תהיה כמה שיותר טובה.
כמו כן, אני צריך את הכרטיס שיהיה חיצוני בכדי לחברו לUSB2 של הלאפטופ. (הנייד עם 1GB זיכרון פנימי ומעבד כפול ליבה AMD64 על 1.8Ghz , כרטיס מסך X1250 ATI ללא יציאת TV )
אני כבר כמה ימים נובר ברשת ומצאתי הרבה קופסאות המרה כאלה של הרבה חברות אבל לא ממש קיבלתי רושם טוב על יעילותן בהמרה.
בעיקרון התקציב שלי הוא על בערך 700 שקל והייתי רוצה שתהיה גם את האפשרות להקליט תוכניות מהממיר HOT מדיי פעם בשביל להחליף את הוידאו לחלוטין.

מה האפשרויות שלי בעניין זה? :מבולבל:
תודה רבה,

שימי.

knife
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0

שליחה #2 

לגבי הלפטופ אני לא יודע איזה כרטיס מתאים. אבל למחשב השולחני שלי חיברתי כרטיס טלויזיה רגיל ( WIN PVR 150) . יש לי תוכנת MYTHTV שבעזרתה אני מעדכן את החומרה לקליטה השידורים. בעזרת תוכנת VLC אני מבצע את לכידת הוידאו. ישנם תוכנות המרה שממירות קבצים מפורמט לפורמט. אני המרתי ל DVD וצרבתי.

כפי שאתה מבין יש לי לינוקס. אם יש לך חלונות בטח יהיה לך יותר קל כי הכרטיסים באים בדרך כלל עם תוכנה שמותאמת לחלונות

Cheetah פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אצלי זאת בעיה להשתמש בכרטיסי PCI כי זה מחשב נייד, בגלל זה אני מחפש המלצה לקופסאת USB טובה מאחת החברות המוכרות כמו Hauppauge WinTV PVR USB2
AVerTV USB2 Plus
וכו...
אני פשוט לא יודע מה שווה האיכות שלהם ואיך הם בהקלטה ישירה מממיר או בהמרת קלטות וידאו VHS
אני גם שמעתי שיש מוצר הרבה יותר קטן ופשוט גם של חברת AVerMedia שנקרא DVD EZMaker שהוא מגיע ללא טיונר ודוגם רק לפורמט MPEG1, הוא קיים במיוחד להמרת קלטות, אבל שוב, אני לא יודע מה האיכות שלו.. ואם אפשר להקליט באמצעותו מהכבלים.

אם עוד מישהו יכול לשפוך קצת אור פה.. יהיה נחמד :wink:
תודה

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #4 

חשבת על DVD מקליט?
המחיר לא יקר והוא ישרת אותך גם כ- PVR זול.
לא תסתבך עם דריברים, יש שלט...

לי יש כרטיס ATI VIVO 9600XT ואני מאד לא ממליץ עליו למטרה זו.
הכרטיס מדווח על הגנת macrovision בקלטות ישנות בטעות.

Cheetah פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

DVD מקליט זול עושה את זה רק על דיסקים וגם זאת הוצאה של לא פחות מ600 שקל.. אז במחיר כזה הייתי מעדיף כבר כרטיס שיקליט ישר על הההרדיסק של הלאפטופ.
ואח"כ תמיד תהיה לי האופציה לצרוב על DVD.
DVD מקליט יקר מכיל בתוכו כבר הרדיסק אבל אלה עם ההרדיסקים הגדולים עולים גם בהתאם.
אני מנסה להשיג עכשיו מחיר טוב על הHauppauge WinTV PVR USB2 שאמור להיות דגם מאוד מצליח בתחום אחרי חיפושים ברשת בכמה שפות שונות 8O
ואם אני לא יצליח אז כנראה שאני אלך על הAVerMedia EZMAKER הפשוט שעולה רק 300 שקל ומקליט מכל מקור אנאלוגי לMPEG1.

תודה על התגובות.
שימי.

Cheetah פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

קניתי AVERTV

שליחה #6 

קניתי בסוף את הAverTV USB2 PLUS
קופסא קטנה מאלומיניום, נוחה מאוד לעבודה.
הקידוד חומרה שלה לפורמט MPEG1\2 ברמות איכות גבוהות מאוד, כמעט ואין הנחתה נראית לעין.
לעומת זאת יש לזה מחיר: 63 מגה לקובץ של דקת דגימה באיכות מקסימלית.
מעולה להמרת קלטות וידאו, או כל הקלטה מכל מקור וידאו חיצוני.
לא התלהבתי כ"כ מאיכות האנטנה הרגילה אבל מה לעשות.. זאת אנטנה בכל זאת..
יש קצת הנחתה בשידור ישיר מממיר בחיבור Composite אבל כמו שרואים כך גם מקליטים. האיכות עדיין גבוהה מאוד ואני מרוצה.
המכשיר אמנם מתחמם במהלך העבודה.. אבל כך גם המחשב לא? :D
הדבר היחיד שלא אהבתי זה האופציית לכידה ישר לפורמט AVI בשימוש בקודקים שמותקנים כבר במחשב ומן הסתם שימוש מטורף במשאבי המחשב עצמו.
מה שקורה זה שהלכידה נעצרת אחרי כמה שניות וזהו.. איכות מדהימה אבל זה פשוט לא עובד.
כשיהיה לי יותר זמן אני ינסה למצוא לזה פתרון כלשהו עם התמיכה של החברה אבל בנתיים אני משתמש בקידוד MPEG2 באיכות 1 מתחת למקסימום וזה מספיק.
גם הטיונר של הכרטיס מעולה עם הרבה אופציות מעניינות. כמובן שאפשר גם להקליט מראש ע"י תכנותים קבועים לימים\שבועות\חודשים ספציפיים ויש גם את האופציה לשימוש במצב הStandby של המחשב לחיסכון באנרגיה.
מקווה שעזרתי למישהו אחר שירצה לרכוש לעצמו פתרון לכידת וידאו חיצוני בעתיד.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”