28/12/2021 15:49
orku כתב:
@silverbulletנראה שיש איזושהי בעיה אצלך, התמונות מוצגות באתר ובלחיצה עליהן הן נפתחות בגודל מלא.
@dudibנשוי ומאושר, וכמו שאמרו פה כבר זה עניין של תפיסה אבל בלי קשר לזה אשתי לחלוטין זן אחר ואני זכיתי שיש לי אותה!.
עם זאת שמתי לב שהרבה חבר'ה פה קוראים לנשים שלהם "הנהלה" ואני לא שופט, אבל אני אומר - אם תשתפו את הנשים שלכם בתחביבים שלכם, אם תושיבו אותן מול המסך הגדול שאתם אוהבים בין כל הרמקולים המפוזרים בסלון/חדר הקולנוע שלכם ותסבירו להן על ההבדלים בין DTS ל ATMOS הן יבינו עניין, אחרי הכל הן לא טיפשות, כשהן יבינו - יכול להיות שהן יתלהבו ויכול להיות שזה פחות ידבר אליהן אבל הן יבינו ויקבלו אתכם עם התחביבים שלכם, תזכרו שמאחורי ה"הנהלה" יש אישה שאתם בחרתם לעצמכם לכל החיים והיא בחרה בכם בדיוק כמו שאתם בחרתם בה, אם המטרה שלה הייתה לקום כל בוקר ולהקטין אתכם - היא לא הייתה איתכם. ולכן אני אומר - תשתפו אותן, תראו להן כמה החיוך שלכם גדל כשפתאום יש עוד זוג רמקולים על התקרה למרות שזה מכוער בטירוף, סביר להניח שהחיוך שלכם חשוב להן לא פחות ממה שהחיוך שלהן חשוב לכם. תזכרו את זה

.
@avihuliמהניסיון שלי עם הפרוייקטים שלך - החדר הזה לעולם לא יהיה "מסודר" כמו שאתה מצפה, אבל כן זרקתי את הקרטון של הטלויזיה לפח, מצאתי מקום למגהץ, כרגע יש קופסאות נעליים בחדר הזה ובצד השני יש ארון של מכוניות על שלט ולידו הקרטונים הריקים של שאר רכיבי המערכת (אל תשאלו למה אני שומר קרטונים...שומר וזהו

) ובאופן כללי הוא דיי מסודר אבל המחשב עדיין באמצע החדר והכבלים עדיין מפוזרים, בסוף היום זה לא חדר אירוח או משהו בסגנון זה חדר נטו לנהיגה וב 90% מהזמן אני נוהג שם לבד אז אין יותר מדי מה לסדר בחדר, כנראה בעתיד הקרוב אוסיף שם תאורת לד נחמדה וזהו זה.
...