פיוניר 508 -ביקורת מהללת ב hdtvtest
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אתה באמת לא יודע?
josef_he כתב:עופר, על מה אתה צוחק?...
ראה את השורה מעלי... שהייתה כל כך צפויה ומונוטונית.
ומכאן נבע הצחוק!
{או שעלי לבכות?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מעבר להתלהבות (הצפוייה למדי
) של כמה חברים פה אני לא מבין על מה כל הרעש...
ייתכן שזה רק בגלל הצילום אבל כל ארבעת דגימות ה-HD היו קצת מדאיגות אותי.
ראשית, יש cast אדום עצבני גם בצילום של ה-Prestige וגם ב-Tesla (צילום מס' 1 ו-4). (מייקל קיין בכלל נראה כאילו הוא אכל הרגע פלפל בלי לשתות מיץ).
גם Olivia (מס' 2) סובלת ממנת יתר של אדום אבל פחות מאסיבית, אבל שם כמו גם בצילום מס' 3 הבעייה העיקרית היא עם הקונטרסט.
אתם משבחים את השחורים אבל למה לסתום אותם.
בכלל כל התמונות נראות רוויות יותר מדי.
דווקא הצילום של פירס ברוסנן בהמשך העמוד מעודד הרבה יותר והעור שלו נראה הרבה יותר טבעי.
היות ויצא לי לראות איך המסך הזה נראה במציאות כשהוא מכוייל אני יכול להגיד בוודאות שהוא נראה הרבה יותר טוב ממה שניתן לראות בצילומים כאן, אבל "מלכה חדשה בביצה" לדעתי תהיה הצהרה מוגזמת למדי.
ייתכן שזה רק בגלל הצילום אבל כל ארבעת דגימות ה-HD היו קצת מדאיגות אותי.
ראשית, יש cast אדום עצבני גם בצילום של ה-Prestige וגם ב-Tesla (צילום מס' 1 ו-4). (מייקל קיין בכלל נראה כאילו הוא אכל הרגע פלפל בלי לשתות מיץ).
גם Olivia (מס' 2) סובלת ממנת יתר של אדום אבל פחות מאסיבית, אבל שם כמו גם בצילום מס' 3 הבעייה העיקרית היא עם הקונטרסט.
אתם משבחים את השחורים אבל למה לסתום אותם.
בכלל כל התמונות נראות רוויות יותר מדי.
דווקא הצילום של פירס ברוסנן בהמשך העמוד מעודד הרבה יותר והעור שלו נראה הרבה יותר טבעי.
היות ויצא לי לראות איך המסך הזה נראה במציאות כשהוא מכוייל אני יכול להגיד בוודאות שהוא נראה הרבה יותר טוב ממה שניתן לראות בצילומים כאן, אבל "מלכה חדשה בביצה" לדעתי תהיה הצהרה מוגזמת למדי.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

ברור, אבל עדיין יש דברים שאפילו מצלמה לא יכולה להסתיר ואם כל הצילומים הגיעו מאותה מצלמה - להשוות ביניהם באופן יחסי.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
עדיין נראה לי שהפלזמות של פנסוניק יותר טובות. איכות צבע הרבה יותר עמוקה והתמונה הרבה יותר אוטנטית....
פיוניר אומנם מייצרת פלזמות מעולות, אבל פנסוניק סוגרת פערים במהירות ומס' דגמים שלה , לפי מיטב הבנתי, לא רק סגרו את הפער אלא אף עברו קדימה....
פיוניר אומנם מייצרת פלזמות מעולות, אבל פנסוניק סוגרת פערים במהירות ומס' דגמים שלה , לפי מיטב הבנתי, לא רק סגרו את הפער אלא אף עברו קדימה....
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
שמע, נועם, אני לא יודע מי זה רן לוי , זה הגורו שלך ?
לפי מה שקראתי ואף ראיתי את הדגם החדש של פנסוניק PZ700 שהוא FHD ,הרי איכותו לא נופלת כלל מפיוניר.אין כמו מראה עיניים.
בכל אופן אהבתי את "זה לא מה שאומרים בעולם", אני אין לי זמן להתעסק בזה שנית, אבל בחיפושי אחרי מסך סקרתי את אתרי העולם ותתפלא... אבל ישנם גם אתרים וסוקרים שבהשוואה בין הפלזמות המובילות המליכו דווקא את אלו של פנסוניק... בקטגוריות מסוימות... חוץ מזה מה שטוב בדברי העולם זה שזה תמיד מגוון ואף פעם לא חד גווני כמו שאתה מציג זאת...
לפי מה שקראתי ואף ראיתי את הדגם החדש של פנסוניק PZ700 שהוא FHD ,הרי איכותו לא נופלת כלל מפיוניר.אין כמו מראה עיניים.
בכל אופן אהבתי את "זה לא מה שאומרים בעולם", אני אין לי זמן להתעסק בזה שנית, אבל בחיפושי אחרי מסך סקרתי את אתרי העולם ותתפלא... אבל ישנם גם אתרים וסוקרים שבהשוואה בין הפלזמות המובילות המליכו דווקא את אלו של פנסוניק... בקטגוריות מסוימות... חוץ מזה מה שטוב בדברי העולם זה שזה תמיד מגוון ואף פעם לא חד גווני כמו שאתה מציג זאת...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק