צריך עזרה- מה לקנות?
איזה מערכת תוכל להשיג ב-1000 ש"ח? באמת עדיף כבר ללכת על רמקולים למחשב. אם אתה מחפש יותר עוצמה אפשר להשיג משהו יד שניה במחיר הזה. תלוי מה העדיפויות שלך...
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
ירדתי מהעיניין של לקנות רמקולים ורסיבר, זה נורא יקר ואני לא רוצה לקנות יד שניה.Vick כתב:איזה מערכת תוכל להשיג ב-1000 ש"ח? באמת עדיף כבר ללכת על רמקולים למחשב. אם אתה מחפש יותר עוצמה אפשר להשיג משהו יד שניה במחיר הזה. תלוי מה העדיפויות שלך......
אז או שאני יקנה רמקולםי למחשב, או שאני יקנה מערכת סטיראו. התקציב שלי זה עד 1000-1200. מה אתם ממליצים? מה עדיף?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי רמקולים למחשב לא ייתנו לך את ה-KICK של תופים אמיתיים.
ה"סאבים" (לא מבין למה הם קוראים להם ככה....) בקושי יורדים מתחת ל-80 הרץ ויהיה חסר לך המון מידע ואנרגיה שתופים מייצרים.
תופים הם כלי מאוד קשה לשיחזור במערכת סטריאו בגלל שיש לו את שני קצוות הסקאלה - טרבל ובאס.
לא רק זה אלא שהתופים דורשים רזולוציה בבאס, כלומר, היכולת להבחין בצליליים שונים בתוך תחום הבאס.
אני במחיר הזה הייתי הולך על אוזניות בכלל.
מערכת נורמאלית במחיר הזה, פשוט אין.
ה"סאבים" (לא מבין למה הם קוראים להם ככה....) בקושי יורדים מתחת ל-80 הרץ ויהיה חסר לך המון מידע ואנרגיה שתופים מייצרים.
תופים הם כלי מאוד קשה לשיחזור במערכת סטריאו בגלל שיש לו את שני קצוות הסקאלה - טרבל ובאס.
לא רק זה אלא שהתופים דורשים רזולוציה בבאס, כלומר, היכולת להבחין בצליליים שונים בתוך תחום הבאס.
מערכת נורמאלית במחיר הזה, פשוט אין.
שניה אולי לא הבנת אותי, או אני לא אותך. אני צריך רמקולים למחשב/ או מערכת סטיראו כדי לנגן עם מוזיקה. ביחד עם התופים. השירים מתנגנים ברקע ואני מתופף אותם...MartinHSabag כתב:לדעתי רמקולים למחשב לא ייתנו לך את ה-KICK של תופים אמיתיים.
מערכת נורמאלית במחיר הזה, פשוט אין....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ואיזה רמקולים למחשב ייתנו לך עוצמה מספיק גבוהה בלי עיוותים כדי שבכלל תשמע אותם כשאתה מנגן בתופים ?
שוב, אוזניות ייתנו לך את האיכות הגבוהה ביותר תמורת הכסף ומערכת יד שניה תיתן לך את התמורה הכי טובה.
רמקולים למחשב, אולי ATP3 של אלטק בכ-450 ש"ח.
שוב, אוזניות ייתנו לך את האיכות הגבוהה ביותר תמורת הכסף ומערכת יד שניה תיתן לך את התמורה הכי טובה.
רמקולים למחשב, אולי ATP3 של אלטק בכ-450 ש"ח.
יכול להיות שבאמת אוזניות זה פיתרון טוב. אבל השאלה היא אם יש לך איפה לחבר אותם? אני הבנתי שבנתיים אין לך כלום..
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מה שהבאת לא משהו, (ככה ניראה לי) יש להם קצת וואט. לא עדיף זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218MartinHSabag כתב:ואיזה רמקולים למחשב ייתנו לך עוצמה מספיק גבוהה בלי עיוותים כדי שבכלל תשמע אותם כשאתה מנגן בתופים ?
רמקולים למחשב, אולי ATP3 של אלטק בכ-450 ש"ח....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. "קצת וואט" ? התכוונת להספק חלש....בכל מקרה כמות הואטים שיש למגבר לא אומרת כלום בלי לדעת מה הנצילות של הרמקול.מה שהבאת לא משהו, (ככה ניראה לי) יש להם קצת וואט. לא עדיף זה...
זה כמו להגיד יש לי רכב עם 400 כ"ס זה הרבה או מעט?
ואם זה על משאית של 20 טון ?
2. ה-ATP3 זו מערכת שנותנת את התמורה הגבוהה ביותר לכסף מבחינת איכות. אם אתה סתם רוצה לפוצץ ווליום ולא חשוב לך איך תשמע, אז לך על איזה זוג רמקולי מדבקה עם מגבר יד שנה ותפוצץ את השכנים.
אממ שמע אני תריך גם ווליון גבוהה שאני יוכל לתופף עם זה זה, אך גם האיכות חשובה לי. מבין אותי? אז מה אתה ממליץ?MartinHSabag כתב:1. "קצת וואט" ? התכוונת להספק חלש....בכל מקרה כמות הואטים שיש למגבר לא אומרת כלום בלי לדעת מה הנצילות של הרמקול.מה שהבאת לא משהו, (ככה ניראה לי) יש להם קצת וואט. לא עדיף זה...
זה כמו להגיד יש לי רכב עם 400 כ"ס זה הרבה או מעט?
ואם זה על משאית של 20 טון ?
2. ה-ATP3 זו מערכת שנותנת את התמורה הגבוהה ביותר לכסף מבחינת איכות. אם אתה סתם רוצה לפוצץ ווליום ולא חשוב לך איך תשמע, אז לך על איזה זוג רמקולי מדבקה עם מגבר יד שנה ותפוצץ את השכנים....
אני ממליץ לך לעלות את סף המחיר שקבעת לעצמך וקנה משהו סביר. אם לא, אז איך שאמרנו לך קודם, משהו יד שניה עדיף מכל זה.
למה נגיד מה רע באלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132218Vick כתב:אני ממליץ לך לעלות את סף המחיר שקבעת לעצמך וקנה משהו סביר. אם לא, אז איך שאמרנו לך קודם, משהו יד שניה עדיף מכל זה....
ואם נגיד אני מעלה את התקציב לא חשוב לאן מה אתה ממליץ לי, אבל לא משהו במחיר גבוהה מאוד מאוד.
אה כן ואיך המערכת סטריאו הזאת? http://zap.co.il/model.asp?model_id=31226
עדיין, מגבר טוב וזוג רמקולים יד שניה הם אופציה עדיפה על כל מה שאתה מראה בקישורים
עזוב ירדתי מהעיניין הזה, אלא אם ההורים שלי יביאו לי את הרמקולים והרסיבר שלהם.Vick כתב:עדיין, מגבר טוב וזוג רמקולים יד שניה הם אופציה עדיפה על כל מה שאתה מראה בקישורים...
מה אתה ממליץ לי, רמקולים למחשב, או מערכת סטיראו. עד 1200-1400.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: