זליגת אור ב 32LC41 יכול להיות שהייתה ועכשיו נעלמה?ממש מוזר!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
souless פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
הצטרף: אוגוסט 2007
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קיבלתי אתה LCD אתמול וישר בדקתי אם יש זליגה במצב של NO SIGNAL לא מי יודע מה הפריע לי הייתה זליגה ב3 פינות. אז התחלתי לבדוק את ה טלוויזיה בסרטים של HD
WMV של 300 דרך ה 360 ומכיוון שהסרט הוא כולו שחור אז היה אפשר לשים לב לזליגה, אחרי הרבה זמן של בדיקות כבר ראו את הזליגה בברור ב NO SGINAL אז הזמנתי טכנאי שאמור להתקשר אליי היום לתאם ביקור.


הבעיה היא שמאתמול בלילה אחרי שראיתי סרט ב DVD אין יותר זליגה לא ב NO SIGNAL ולא ב 300 אני ממש מחפש אותה אבל לא מוצא איך זה יכול להיות מבחינה מדעית זה בכלל הגיוני?
תגידו לי מה לעשות כי אני חייב לדעות אם לאשר את הטכנאי או לא.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מצטער, אבל איך נדע בדיוק מה ראית ומה אתה לא רואה עכשיו?
לפחות היית מעלה תמונות של לפני ואחרי.....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

souless פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
הצטרף: אוגוסט 2007
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

צודק, הבעיה היא שהטלוויזיה אצלי פחות מיום וכבר הזמנתי טכנאי אז לא חשבתי לנכון לצלם אותה ועכשיו שהזליגה נעלמה אז אני לא ממש יכול אלא אם היא תחזור (מקווה שלא).
בעיקרון השאלה הנשאלת היא האם זה בכלל יתכן שהייתה זליגה מ3 (שניי שמאליות ועליונה ימנית) ועכשיו ישנה זליגה קטנה מימנית עליונה (שלא מרגישים אותה בכלל)

הזליגה שהייתה מהפינה השמאלית העליונה הייתה דיי מעצבנת במיוחד בסרטים שהם כהים ועכשיו אני ממש לא רואה אותה בכלל אפילו כשאני שם NO SIGNAL.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”