DVDO - האם יתכן ש 720P נראה טוב יותר ב COMPONENT
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה יודע שאתה לא זקוק לטרנסקודר כדי להתחבר מ SCART ל DVDO? כניסות ה component משמשות גם כם RGBS ולכל מה שאתה צריך זה מתאם מ SCART ל 4 RCA.
בקשר לשאלה, ייתכן מאוד שהמסך זקוק לכיול שונה אם אתה מתחבר ב HDMI. אולי כדאי שתסביר מה הם ההבדלים שאתה רואה בין שתי הכניסות.
בקשר לשאלה, ייתכן מאוד שהמסך זקוק לכיול שונה אם אתה מתחבר ב HDMI. אולי כדאי שתסביר מה הם ההבדלים שאתה רואה בין שתי הכניסות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לא נשמע לי הגיוני. בדוק בעזרת " Test pattern "checker שהרזולוציה המוגדרת ב-DVDO זהה ל-NR של המסך בחיבור HDMI. אם כן, תראה מסך "אחיד" שמורכב מנקודות קטנות (רואים מקרוב). אם הרזולוציה של DVDO שונה מ-NR, תראה פסים כהים עבים ער רקע אפור (moire pattern). במקרה זה יש לכוון את הרזולוציה של DVDO.
ויטלי
נועם1 כתב:אני משדר ב 720P .
אין דרך אחרת....
איזה DVDO יש לך? ב-VP30 (ואני מניח שגם ב-VP20 וב-VP50) יש רשימה שלמה של פורמטים בתפריט output setup-> format. בנוסף, אפשר להגיע להתאמה המדויקת (לפי checker) ע"י שינוי קל של vertical size ו-horizontal size בטלוויזיה (אם היא מאפשרת זאת, כמובן).
ויטלי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נועם1, אל תעלב מהשאלה אבל מדוע רכשת מעבד ווידאו יקר כשהמסך שלך מלכתחילה לא מסוגל לקבל NR?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
עכשיו הבנתי למה אתה לא מצליח (גם לי יש אותה הבעיה - HDMI של פנסוניק). יש פתרון חלקי (אצלי עובד מצוין). היכנס להגדרות של הרזולוציה 720p ותתחיל לשנות בהדרגה את הרזולוציה האופקית תוך כדי שינוי הטיימינג (אל תיתן לתמונה להיעלם)- תוכל להגיע ל-NR אופקי: 1368. כעת גש לשינוי הרזולוציה האנכית תוך כדי שינוי הטיימינג גם כן. זה יותר פרובלמטי (תמונה לא יציבה), אבל הצלחתי להגיע ל-745.
ב-Frame rate conversition בחר 50Hz unlock ושנה את התדירות ל-59.94Hz.
התמונה אצלי כעת הרבה יותר טובה מחיבור אנלוגי.
אחרי שתצליח, אל תשכך לרשום את כל הפרמטרים ולשמור את הפרופיל!
ב-Frame rate conversition בחר 50Hz unlock ושנה את התדירות ל-59.94Hz.
התמונה אצלי כעת הרבה יותר טובה מחיבור אנלוגי.
אחרי שתצליח, אל תשכך לרשום את כל הפרמטרים ולשמור את הפרופיל!
ויטלי
1. גם בלי NR ניתן להגיע לשיפור תמונה משמעותי.Catskinner כתב:נועם1, אל תעלב מהשאלה אבל מדוע רכשת מעבד ווידאו יקר כשהמסך שלך מלכתחילה לא מסוגל לקבל NR?...
2. אם באמת מדובר בפנסוניק - יש פתרון: כרטיס DVI במקום HDMI. אני מחקה לו בקוצר רוח...
ויטלי